Fit Club 🏋🏻‍♀️

bazen basasip geliyor istifayi 😖 yillarca calismadim. Calismayi cok seviyorum ama hicbir seye yetisemiyorum 😢

Eneee benim aklimda 60 kilosun diye kalmissin. Sasirdim tartiya 🤪

Bu mu rest?? Benim en aktif gunum boyledir ya 😂

Yok ya, esimin gazabina ugradim, arabayi aldi, bana da isleri boyle halletmek kaldi 🤷🏻‍♀️
Yoksa planim bu degildi, gune guneslenerek baslamistim 🤩 oyle devam edecekti…

bazen basasip geliyor istifayi 😖 yillarca calismadim. Calismayi cok seviyorum ama hicbir seye yetisemiyorum

Yardim al kiz, akilli ol ne istifa etcen,
Yardimci gelsin eve, yetisir isler.
Gerekirse aksam yemegi falan disaridan soyle. Insan kiyamiyor ama olan sana oluyor.

Zamaninda ben cok kosturdum, gereksiz gereksiz, anca akillandim.

Yardim al kiz, akilli ol ne istifa etcen,
Yardimci gelsin eve, yetisir isler.
Gerekirse aksam yemegi falan disaridan soyle. Insan kiyamiyor ama olan sana oluyor.

Zamaninda ben cok kosturdum, gereksiz gereksiz, anca akillandim.
Sadece ev isi degil de sosyallesme, bi kitap okuma vs hayal oldu. Evin isine yetissem kendime zaman kalmiyor. Yardim desen 3 5 saatlik yardimla duzen olmuyor.
Herif desen elini ise surse ev duzeniylr ilgili herseye karismaya baslar.

Sadece ev isi degil de sosyallesme, bi kitap okuma vs hayal oldu. Evin isine yetissem kendime zaman kalmiyor. Yardim desen 3 5 saatlik yardimla duzen olmuyor.
Herif desen elini ise surse ev duzeniylr ilgili herseye karismaya baslar.
Evde oturup napacan yavrum.
Allahtan saglikliyiz ki calisabiliyoruz. Maddi konuda kimseye el acmiyoruz.
Herifinle paylas gorevleri. O calisiyorsa sende calisiyorsun. Bide hersey perfect olmasina gerek yok. Oldugu kadar.

Bende gunu kapatiyorum 😬

Eklentiler

• 86B0EB24-865B-452B-8678-7D5BCAAFA52D.png
    86B0EB24-865B-452B-8678-7D5BCAAFA52D.png
    89 KB · Görüntüleme: 24
  • 4C12768C-87F3-4894-B32C-EE5F2C9DEBBD.png
    4C12768C-87F3-4894-B32C-EE5F2C9DEBBD.png
    164,6 KB · Görüntüleme: 23
Evde oturup napacan yavrum.
Allahtan saglikliyiz ki calisabiliyoruz. Maddi konuda kimseye el acmiyoruz.
Herifinle paylas gorevleri. O calisiyorsa sende calisiyorsun. Bide hersey perfect olmasina gerek yok. Oldugu kadar.
Evde oturarak calisiyorum zaten 😂 herif de evden calisiyor. Basimda kumkuma gibi. Temizlikci de cagirasim gelmiyor boyle olunca. Haftada 1 gun ise gidiyor, o gune ayarlasam mi acaba 😅

Evde oturarak calisiyorum zaten 😂 herif de evden calisiyor. Basimda kumkuma gibi. Temizlikci de cagirasim gelmiyor boyle olunca. Haftada 1 gun ise gidiyor, o gune ayarlasam mi acaba 😅

ayarla anacim ayarla,

Benim komsunun kizi var, gozumu ona kestirdim, cocuklara bakici dusunuyom 😋 sonra sabahlar olmasin 🤣
(Okuyan da cok gezerim sanacak, cok evcimenim ama 10 yildir evcimenim, yetti gari 🤭)

O gunu kendine ayarla la🤣
ayarla anacim ayarla,

Benim komsunun kizi var, gozumu ona kestirdim, cocuklara bakici dusunuyom 😋 sonra sabahlar olmasin 🤣
(Okuyan da cok gezerim sanacak, cok evcimenim ama 10 yildir evcimenim, yetti gari 🤭)
Yakin olaydin benim kiz acayip bakicilik yapar hemide belese🤣 cocuklara bayiliyor. Cocuklarda ona😍

Hahayt gunu kapatmisim sanki isim gucum bitti de🤣
Adim 11 bin oldi. Simcik oturacam.
Ev mis ✅
Alisveris ✅
Gezme✅
Carsi ✅
Yemek isi✅
Aha da netflix zamani geldiiii👋♥️

Iyi geceler hanımlar.uzun zaman oldu gruba girmeyeli nasılsınız. 😇
Benim sağlığım yerinde ama kilom adet olmadığım için midir bilmiyorum aldı başını gitti. Yazmaya utanıyorum🤒. Bir haftadır dikkat ediyorum 1 .5 kilo verdim. Gruba girmek istiyorum ama yazın memlekette kalmam gerekiyor evimiz tadilata girecek 2 ay kadar sürer. Karmaşık bir durumdayım 😭😭

Iyi geceler hanımlar.uzun zaman oldu gruba girmeyeli nasılsınız. 😇
Benim sağlığım yerinde ama kilom adet olmadığım için midir bilmiyorum aldı başını gitti. Yazmaya utanıyorum🤒. Bir haftadır dikkat ediyorum 1 .5 kilo verdim. Gruba girmek istiyorum ama yazın memlekette kalmam gerekiyor evimiz tadilata girecek 2 ay kadar sürer. Karmaşık bir durumdayım 😭😭
Merhaba canim hosgeldin. Bence diyete basla. Yazin memlekette de dikkat edersin. iyi gelir sana

X