- 4 Kasım 2018
- 26.159
- 108.613
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #11.921
Sende mi yurtdisindasin ?Cok iyi walla devam etsen verirsinben is e yetisme stresi ile unuttum walla yarin sabah bakayim merakda ettim
Bogazim agriyor. Tekrar maskeye gectik diye buyuk ihtimal. Sabah pcr sonucum negatif cikti.
Menum (menu denirse )
Zeytin
Peynir
Ceviz
Ogle
1yk nohut
1yk Mercimek
3yk yogurt
Aksam
Firinda 1kabak
Biraz ceviz ve yogurt
12bin adim
Su cok az1L anca
Cok iyi walla devam etsen verirsinben is e yetisme stresi ile unuttum walla yarin sabah bakayim merakda ettim
Tesekkur ederimBenim de bugün bogaz agrisi gene basladi, saka gibi ya, geçmiyor bi turlu.
Sana da gecmis olsun.
Tesekkur ederim
Ne cektik bogaz agrisindan.
Ne guzel vermissin kilo
5ogun mu yedinYok kiz, gecen hafta malum hastaliktan biraz fazla arti gelmistim 5 ogun yiyince, hemen attim onlari, 54 u görürsem vermis olucam bakalim.
Yani ana yemek degil de, bogazim acidikca bir seyler yedim, ictim falan, if olmadi yani.5ogun mu yedinne ara
Sonra bogazim agriyorYani ana yemek degil de, bogazim acidikca bir seyler yedim, ictim falan, if olmadi yani.
Su buz dondurmalardan yedim gunde 2 kez falan, 30 kaloriymis gerci
Çok fazla yemek yiyorsan evet mantıklı bir yöntemTek öğün mü besleniyorsun? Ben de bu oburluğumu dizginlemek istiyorum. Tek öğün hem ekonomik de olurdu
Ben suyu az icincede bogazim agriyor. Bir bende mi oluyor bu ?
Yarışalım mi bu hafta yurumem lazımBen suyu az icincede bogazim agriyor. Bir bende mi oluyor bu ?
HaydaaYarışalım mi bu hafta yurumem lazım
Benim hicbir sivi ile aram iyi degilBen suyu az içiyorum ama devamli cay kahve içiyorum, o yüzden olmuyor olabilir.
Ben dışarıda yurumuyorum ki 23 derece oda sıcaklığındaHaydaasen cok cilginsin Ama. Sizin oralarda hava nasil bilmiyorum fakat burda -5 filan
Haydaasen cok cilginsin Ama. Sizin oralarda hava nasil bilmiyorum fakat burda -5 filan
Ben dışarıda yurumuyorum ki 23 derece oda sıcaklığındaçocuk olmasa güzel olurdu severim soğukta yürümeyi
Dönme yürüKoltuk etrafinda dönüyorum ben de, basim dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?