- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.161
Yediklerimle doyuyorum aslında. Akşamları protein eklemeye çalışıyorum ama bugünü hafif geçirmek istedim. Sabah kahvaltı epey idare etti beni. Yulaf bu konuda başarılı. Yarına akşam için nohut ısladım kalori daha yüksek çıkar ablaToplamda 791 kalori çok düşük değil mi? Bu yaşımda günde 1300 kalorinin altına düşmemeye çalışıyorum, bilemedim. Makrolar yüzde olarak bakınca iyi gibi ama, miktar olarak çok çok az. Hele hele protein. O kadar spor yapiyorsun, yeterli beslenmeden kaslar yıkımı nasıl onaracak?
Sana da iyi tatiller Allah rahatlık versin.
Önümüzdeki hafta sonu bende gidiyorum
Hayırlı yolculuklarrKuchisabishii H3RA_ sedulu
yola çıkmadan adımlarımı da tamamladım menümü ve sporumu ekliyorum bize hayırlı yolculuklar. Mucksss
Çok geçmiş olsunGünaydın kizlar bı türlü ugrayamiyirum ama yinede aklim burda . Benim bebeik ve ablası hiç hastaliktan gözü ayikmadi. Akşam yine gece götürdük çok kötü öksürük vardı.
Eksilmisim çok saskinim .
Geçen hafta
71,9
Bugün
71,5
_400
Hedefim 71
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Cok geçmiş olsunGunaydin kizlar
Bugun bakamaya bilirim.
Hastanedeyim
Senin 3. Oluyo kizzz. Ohh gezzzÖnümüzdeki hafta sonu bende gidiyorum
Hemde kız kıza
Deniz tatili değil ama benim ki kültür turu olacak
Canım Kapadokya’da çekiyor özledim oraları, yılbaşına kadar onuda yapabilirim belki.
Gecmis olsunGünaydın kizlar bı türlü ugrayamiyirum ama yinede aklim burda . Benim bebeik ve ablası hiç hastaliktan gözü ayikmadi. Akşam yine gece götürdük çok kötü öksürük vardı.
Eksilmisim çok saskinim .
Geçen hafta
71,9
Bugün
71,5
_400
Hedefim 71
Hayirdir?Gunaydin kizlar
Bugun bakamaya bilirim.
Hastanedeyim
Korkun gecer ama kilo arti ise gecmez zabaha kadar
Gunaydin kizlar
Bugun bakamaya bilirim.
Hastanedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?