Bebek İkinci El fisher price ve todizoo marka 6-18 ay arası tertemiz kullanılmış oyuncaklar/satılmıştır

bende çok denedim özelden yazılmadı yaaa tam eşimi ikna ettim almak için bennn almakkk istiyorum :)

arkadaşlar bana bildirimler geç ulaşıyor telefondan göremedim.. biraz da kısmet bu işler, özelden yazan arkadaşımızla görüştüm ürünleri ona gönderiyorum.. umarım o oyuncaklarla bebeğini mutlu eder siz de çok daha güzel oyuncaklar bulursunuz..

ürünl
NASIL YA?? SİZE ÖZELDEN YAZILMIYOR Kİ..BENCE BU HİÇ HOŞ DEGİL!!!!
hoş olmayan nedir anlamadım? birinin hakkını alıp başkasına vermiş değilim, çekiliş yapıp hediyeyi bir yakınıma da vermedim?? burdan size özelden yazamıyorum diyen arkadaşa yazdım o da aradı sağ olsun, gayet nazik şekilde satış yaptığımı da belirttiğimi düşünüyorum..üzüldüm açıkçası

Hoş olmayan ne mi:insanları heveslendirip yarı yolda bırakmak. .geriye dön ve dakikalara bak ben yazdigimda halen satilmamisti. Biliyorsun ki hayatta tek karar veremiyoruz eşime sorup donene kadar 1 gün bile beklemeden satman hoş değil. Özelden yazmaya çok çalıştığım halde oda kapalı neyse hoş olmayanı anlamissindir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…