Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elfisher price ve todizoo marka 6-18 ay arası tertemiz kullanılmış oyuncaklar/satılmıştır
arkadaşlar bana bildirimler geç ulaşıyor telefondan göremedim.. biraz da kısmet bu işler, özelden yazan arkadaşımızla görüştüm ürünleri ona gönderiyorum.. umarım o oyuncaklarla bebeğini mutlu eder siz de çok daha güzel oyuncaklar bulursunuz..
hoş olmayan nedir anlamadım? birinin hakkını alıp başkasına vermiş değilim, çekiliş yapıp hediyeyi bir yakınıma da vermedim?? burdan size özelden yazamıyorum diyen arkadaşa yazdım o da aradı sağ olsun, gayet nazik şekilde satış yaptığımı da belirttiğimi düşünüyorum..üzüldüm açıkçası
evet siz yazmamıştınız, sonra topluca alayım diyen bir başka arkadaşa satıldı oyuncaklar. kusura bakmayın lütfen.. umarım en az bunlar kadar güzel oyuncakları daha da uygun fiyata bulurusunuz, sevgiler
Hoş olmayan ne mi:insanları heveslendirip yarı yolda bırakmak. .geriye dön ve dakikalara bak ben yazdigimda halen satilmamisti. Biliyorsun ki hayatta tek karar veremiyoruz eşime sorup donene kadar 1 gün bile beklemeden satman hoş değil. Özelden yazmaya çok çalıştığım halde oda kapalı neyse hoş olmayanı anlamissindir umarim