Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var ama tek oyuncağı kırık
Bendede var kizim onsuz uyumuyor açıyorum ninnisini seyrede seyrede uykuya dalıyor tatliskom, umarım cabucak bulursun sende çok işine yarayacak
Bendede var kizim onsuz uyumuyor açıyorum ninnisini seyrede seyrede uykuya dalıyor tatliskom, umarım cabucak bulursun sende çok işine yarayacak
benimki de onunla uyumuyor sinir oluyo onlara orman hayvanlarının seslerini de çıkarıyo alet ona da kıkırdamaktan uyumuyo dolayısıyla asla uyumadı dönenceyle![]()
Ben de tam arkadasa soracaktım kaç aylık bebeği diye :) Kızıma dönence almayı dşünüyorum.
Dönenceyle uyur mu diye soracaktım? Bebekten bebeğe far var tabii belli olmuyor.. :)
Sakin melodili donenceler bebeği rahatlatır diye biliyorum mutlu donencenin ninniside cok hoş kizim 5 aylik oldu .Tabi bebekten bebeğe değişir kimsi anne kokusuyla uyumak ister mesela oğlum gibi ve benim ninlilerimle büyüdü. Kizim nedense sesimi bile duymak istemiyor :)
:) hehe.. Doğrudur..
Benim kızım 3 aylık olacak..
Bizim de beşiğinin dönencesi var ama ayıcıkları beyaz ve hiiç dikkatini çekmiyor.
Bir özelliği yok standart normal dönencelerden. Müziği de karmakarışık :)
var ama tek oyuncağı kırık
Fiyat nedir foto görebilir miyim
Sağlam kırığı çıkıpı olmayan istanbul anadolu yakası elden teslim olursa makbule geçer tabiii uygun fiyat olması tercih sebebidir :)