Bebek İkinci El Fisher Price mutlu düşler dönence arıyorum

Fersude

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
831
361
123
Sağlam kırığı çıkıpı olmayan istanbul anadolu yakası elden teslim olursa makbule geçer tabiii uygun fiyat olması tercih sebebidir :)

Bendede var kizim onsuz uyumuyor açıyorum ninnisini seyrede seyrede uykuya dalıyor tatliskom, umarım cabucak bulursun sende çok işine yarayacak

benimki de onunla uyumuyor sinir oluyo onlara orman hayvanlarının seslerini de çıkarıyo alet ona da kıkırdamaktan uyumuyo dolayısıyla asla uyumadı dönenceyle :1:

Bendede var kizim onsuz uyumuyor açıyorum ninnisini seyrede seyrede uykuya dalıyor tatliskom, umarım cabucak bulursun sende çok işine yarayacak

benimki de onunla uyumuyor sinir oluyo onlara orman hayvanlarının seslerini de çıkarıyo alet ona da kıkırdamaktan uyumuyo dolayısıyla asla uyumadı dönenceyle :1:

Ben de tam arkadasa soracaktım kaç aylık bebeği diye :) Kızıma dönence almayı dşünüyorum.
Dönenceyle uyur mu diye soracaktım? Bebekten bebeğe far var tabii belli olmuyor.. :)

Ben de tam arkadasa soracaktım kaç aylık bebeği diye :) Kızıma dönence almayı dşünüyorum.
Dönenceyle uyur mu diye soracaktım? Bebekten bebeğe far var tabii belli olmuyor.. :)

Sakin melodili donenceler bebeği rahatlatır diye biliyorum mutlu donencenin ninniside cok hoş kizim 5 aylik oldu .Tabi bebekten bebeğe değişir kimsi anne kokusuyla uyumak ister mesela oğlum gibi ve benim ninlilerimle büyüdü. Kizim nedense sesimi bile duymak istemiyor :)

Sakin melodili donenceler bebeği rahatlatır diye biliyorum mutlu donencenin ninniside cok hoş kizim 5 aylik oldu .Tabi bebekten bebeğe değişir kimsi anne kokusuyla uyumak ister mesela oğlum gibi ve benim ninlilerimle büyüdü. Kizim nedense sesimi bile duymak istemiyor :)

:) hehe.. Doğrudur..
Benim kızım 3 aylık olacak..
Bizim de beşiğinin dönencesi var ama ayıcıkları beyaz ve hiiç dikkatini çekmiyor.
Bir özelliği yok standart normal dönencelerden. Müziği de karmakarışık :)

:) hehe.. Doğrudur..
Benim kızım 3 aylık olacak..
Bizim de beşiğinin dönencesi var ama ayıcıkları beyaz ve hiiç dikkatini çekmiyor.
Bir özelliği yok standart normal dönencelerden. Müziği de karmakarışık :)

iyi işte ben satayım sana :1:

merhaba siteye bekarken üye olmuştum incelemek okumak gezinmek için. evlendim bebeğim oldu şu an 11 aylık . :) elimizde bizim de ilk aydan beri seveek kullandığımız ancak büyük yatağa taşınmamızla eski yatakta kalan dönencemiz var. fisher price bir çok ürün aslında elimde var. düşünürseniz biçok erkek giyim de var 0 ve 2. el . bir çoğunu amerikadan aldık orjinalmarkalı ürünler carters polo armani calvin klein dkny vs vs . dönence için kargo size ait olmak üzere 80 tl verebilirim . s.camurcu@hotmailden mai atabilirsiniz $dönence.JPG

Sağlam kırığı çıkıpı olmayan istanbul anadolu yakası elden teslim olursa makbule geçer tabiii uygun fiyat olması tercih sebebidir :)

merhaba . bende fisher price kelebekli rüyalar dönence var. fazla kullanmadık. temiz tüm parçaları mevcut. ilgilenirseniz sanalpazar . com sitesinde satıyorum. resimleride orada var. sanalpazar ürün kodu: 17028314 .içinde pilleri takılı olarak gönderiyorum. ve kargo ücreti dahil. fiyatı gayet uygun.

Back