Bebek İkinci El Fisher price hoppala

Equinoks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
163
3
Çok temiz sıfır ayarında.
İş yaparken yardımcı oluyor.
(Oturma bölümü çıkarılıp yıkanabiliyor.)
3 kademeli Çevresindeki oyuncakları döne döne keşfediyorlar.la özelliği ile bacak kaslarını kuvvetlendiriyor.Zıpladıkça müzik çalma özelliği var.

resimler

Eklentiler

• $h1.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 3.396
  • $h2.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 423
merhaba kaç yaşa kadar kullsanılıyo
fiyatı ne kadar

Merhaba yaşa göre değilde kiloya göre kullanıyorsun Maksimum ağırlık 9 kg, maksimum boy ölçüsü 81 cm 3 kademeli boyuna göre ayarlıyorsunuz. Ben fiyatı 180 diyorum şuan sıfırı 300-350 civarında

Bi de resim gonderme sansiniz var mi,Ben nurturiadaki ilaninizi da gordum ama pazaryerinizdeki resimler kalkmis sanirim,goremedim..ilanin uzerinden cok zaman gecmis hala deformasyon yok degil mi.bu arada esim avcilarda

Bi de resim gonderme sansiniz var mi,Ben nurturiadaki ilaninizi da gordum ama pazaryerinizdeki resimler kalkmis sanirim,goremedim..ilanin uzerinden cok zaman gecmis hala deformasyon yok degil mi.bu arada esim avcilarda

şu an kurulu değil burdaki resimlerin aynısı. isterseniz parçalarının resmini çekerim herhangibir deformasyon yok.bizde cennet/küçükçekmecedeyiz. eşiniz isterse gelip görebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…