Çok çok teşekkürler :)F&f ürünlerini ben de çok kullandım. Beğenirim.Güzel ürünleriniz var. İyi satışlar
canım mama sandalyesi oyuncağını ayırtan arkadaşlar var ama eldiveni size ayırabilirim.Mama sandalyesi oyuncagi ve kukla eldivene bende talip gibiyim:)
Size mesaj atıyorum.Merhaba hoppalayi almaya talibim.
Merhaba 14 satıldı,birazdan size mesajla dönücem.Mrb 10 11 12 13 14 ayakkabıları almak istiyorum en son ne kadar olur
size ayırıyorum,özel mesaj yazdım,mail adresinden görüşebiliriz.11nurali ayakkabıyı almak istiyorum
Asıl ben sizin iyi niyetinize çok teşekkür ederim,sizinle alışveriş yapmaktan çok memnunum.Kuzunuz güle güle iyi günlerde kullansınla bugun elimize ulasti. Bizi cok mutlu ettiniz tertemiz sifirdan farki yok. Kuzucum keyifle oynuyor. Butun iyi niyetiniz ve yardimlariniz icin tesekkur ederim. Guzel hediyelerinix icinde ayrica tesekku ederim. Sevgiler...
Güzel sözlerinize çok teşekkürler,beğenmenize çok çok sevindim :) oğluşunuz güle güle kullansınNe diyecegimi bilemiyorum bizi bu kadar rezil eden bir önceki alışverişten sonra kargonuz o kadar iyi geldi ki içindekiler paha bicilemezhediye kutusu oyuncakların temiz ve yeni oluşu gönderdiğiniz ayriyeten hediyeler ozeniniz gerçekten günler sonra iyi insanlarin da var olduğunu gördük umarım sizde kendiniz gibi insanlarla karşılaşırsınız her daim oglumun ilk arabası bu oldu ikimizden de kaynaklanmayan problemi siz çözmek istediniz mahcubum size