Bebek İkinci El Fisher Price Hoppala,Sterilizatör,Buhar Mak,Oyuncaklar,9-12/12-18ay Kıyafetler,Ayakkabılar>>>>>

Arkadaşlar,2,3,4,6,7,12 bir aksilik olmazsa satılmıştır.Ayrılan ürünler de var.

Canim eldiven alan arkadaş tek urun almaz vazgecerse onu da ekleyelim

la bugun elimize ulasti. Bizi cok mutlu ettiniz tertemiz sifirdan farki yok. Kuzucum keyifle oynuyor. Butun iyi niyetiniz ve yardimlariniz icin tesekkur ederim. Guzel hediyelerinix icinde ayrica tesekku ederim. Sevgiler...

la bugun elimize ulasti. Bizi cok mutlu ettiniz tertemiz sifirdan farki yok. Kuzucum keyifle oynuyor. Butun iyi niyetiniz ve yardimlariniz icin tesekkur ederim. Guzel hediyelerinix icinde ayrica tesekku ederim. Sevgiler...
Asıl ben sizin iyi niyetinize çok teşekkür ederim,sizinle alışveriş yapmaktan çok memnunum.Kuzunuz güle güle iyi günlerde kullansın Sevgiler

Ne diyecegimi bilemiyorum bizi bu kadar rezil eden bir önceki alışverişten sonra kargonuz o kadar iyi geldi ki içindekiler paha bicilemez hediye kutusu oyuncakların temiz ve yeni oluşu gönderdiğiniz ayriyeten hediyeler ozeniniz gerçekten günler sonra iyi insanlarin da var olduğunu gördük umarım sizde kendiniz gibi insanlarla karşılaşırsınız her daim oglumun ilk arabası bu oldu ikimizden de kaynaklanmayan problemi siz çözmek istediniz mahcubum size

Güzel sözlerinize çok teşekkürler,beğenmenize çok çok sevindim :) oğluşunuz güle güle kullansın
inşallah diğer alışverişinizdeki mağduriyetiniz çözülür.Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…