23-Yumuşacık Polar Tulum 80cm 9-12ay bedenli,F&F marka.Kumaşı yumuşacık.15tl
24-Takım 9-12Ay,LCW marka,lacivert hırka,krem kumaş pantalon takım halinde fiyatıdır.20tl
25- Uzun Kollu Tişort 9-12 ay 80cm Mothercare 3ünün toplam fiyatı 10tl
26-Penye Tulum 12-18 Ay F&F Marka,1-2 kez kullanıldılar ikisinin toplam fiyatı 15tl
27-Penye Tulum 12-18 Ay F&F Marka,1-2 kez kullanıldılar ikisinin toplam fiyatı 15tl
28-Zara 12-18 Ay Kadife Tulum (82cm) 15tl
29-Baby gap 12-18ay 5tl
30-
Babybjörn Kanguru Air 100tl
yaz için çok uygun,nefes alan kumaş,isteyen olursa resimlerini çeker atarım.
onun sayesinde rahat ettim desem yalan olmaz evde bile takıp işimi yapıyordum.
özellikleri:
- Air Kanguru ebeveyn ile bebeğin yakın temas halinde olmasını sağlarken yeni, gözenekli ve havadar kumaşı sayesinde bebeği ferah tutar
- Eşsiz 3D gözenekli kumaşı sıcak ve nemin etkisini azaltır, ebeveyni ve bebeği ferah tutarak konfor sağlar
- Babyjörn tarafından özel geliştirilmiş olan eşsiz yeni 3D gözenekli kumaşı diğer kanguru çeşitlerine göre sıcağın etkisini %138 den fazla ve nemin etkisini % 30 dan fazla azaltır
- Esnek file kumaşı bebek büyüdükçe şekil alır ve vücuduna uyum sağlar
- Kangurunun iç kısmındaki ekstra yumuşak file kumaş dokusu bebeğin başını ve yüzünü nazikçe korur
- Konforlu ve geniş omuz askıları bebeğin ağırlığını ebeveynin rahatça taşıması için sırt ve omuzlarına eşit olarak dağıtır
- Baş destek bölümü bebeğin başını ve boynunu destekler
- Kangurunuz katlandığında entegre cebine kolayca sığar
- Takılması ve çıkarılması çok kolaydır
- Çıkabilir ön kısım uyuyakalmış bebeği çıkartıp yatırmanızı sağlar
- Tüm ayarlar önden yapılabilir
- Bebeğin kolları kangurunun kol kısımlarından geçer ve böylece güvenli bir şekilde oturur
- Ayarlanabilir baş destek bölümü bir emniyet kemeri gibi bebeğin kafasını ve boynunu destekler
- Baş desteği her bebeğe uyacak şekilde tasarlanmıştır ve bebek büyüdüğünde katlanarak yüzü dışa bakacak şekilde taşınabilir
- Babyjörn Air Kanguru ebeveynler, çocuklar ve tıp uzmanlarıyla yapılan ortak çalışmalar sonucunda geliştirilmiştir
- Babyjörn Air Kanguru iç ve dış mekanlarda 3,5 kg`dan 10 kg`a kadar kullanılabilir
- Bebek kangurudan çıkartılmadan emzirilebilir
31-chicco oto koltuğu sarı,0-13kg ,resimdeki gibi sarı renkte,sadece oto koltuğu,100tl,
isteyen olursa resimlerini eklerim.
32-Sünnet kıyafeti 1-1,5yaş,bir arkadaşın talebi üzerine ekledim,eğer almazsa o da satıştadır.
Bu ürünü ikinci el aldım ama sünnet yaptıramadan küçüldü,dolayısıyla kullanmadık.Aldığım fiyatın altında veriyorum 50tl.
ayrıca disney aktivite masamız var onu da sonra eklerim....