- 7 Şubat 2015
- 166
- 15
- 33
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç sevap için kusura bakmayın ancak nete girebildim,özelden yazıyorum.11 12 13 kesin alican ozelden numarami gönderim bana hesap numarasını verin bide en son ucu ne olur posataneyle gonderebilirmisiniz daha uygun oluyor
evet duruyorBuhar makinesi duruyor mu acaba özellikleri falan öğrenebilir miyim acil lazım da bana
şuan çok zamanım yok akşama listeyi güncellerim, 1,2,3,4,5,14 satıldı,8,9,11,12,13,15 ayrıldı ,dönüş yapıcaklar.listeyi güncelleyebilir misin hangileri kaldı hangileri satıldı resimlerini koymasanda olur.
6 ve 7deki oyuncaklarla 13teki ev ayakkabısından vazgeçerlerse ben alabilirim. sen konuştuktan sonra bana haber verirsinşuan çok zamanım yok akşama listeyi güncellerim, 1,2,3,4,5,14 satıldı,8,9,11,12,13,15 ayrıldı ,dönüş yapıcaklar.
5 satıldı malesef5ve6numarali oyuncakları da al
Sam hepsi 50 olurmu olursa çok sevinirim onlarada ihtiyacım var daha bide kargo parası vercem
13 nolu ayakkabı kesin satıldı gibi,7 nolu oyuncaklar da ebatlı yer kaplıyor,tek başına kargoya değmez diye düşünüyorum,yani başka birşeylerin yanında olsa değebilir.Karar sizin tabilisteyi güncelleyebilir misin hangileri kaldı hangileri satıldı resimlerini koymasanda olur.
10-Polaris Sarı Unisex Çocuk Botu 20no 1 kez giyildi,yepyeni 25tl
![]()
![]()
![]()
11-Polaris 5 Nokta Deri Ayakkabı 20no 20tl
![]()
![]()
12-Panço Deri Ayakkabı 20no 20tl
![]()
![]()
13-Sanbe Ortopedik Sandalet- Ev Terliği 19no ,Biz ev terliği olarak kullandık,küçüldüğü için sayılı kez giyildi.Tertemiz ve yeni durumdadır.Kumaşındaki çıkık ipler modeli nedeniyle öyle.
15tl
![]()
![]()
![]()
14-Nike Patik 18,5 no, logo ve iç taban pembe-turuncu neon renktir. 15tl
![]()
![]()
![]()