Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElFisher Price Akvaryum Salıncak arıyorum
Fisher price akvaryum salıncak arayanlar olduğunu gördüm. Çok uygun fiyata satıyor arkadaşım. Dilerseniz irtibat tel verebilirim. Ya da bu ortamda bu konular nasıl çözümleniyorsa o doğrultuda beni yönlendirirseniz..
Fisher price akvaryum salıncak arayanlar olduğunu gördüm. Çok uygun fiyata satıyor arkadaşım. Dilerseniz irtibat tel verebilirim. Ya da bu ortamda bu konular nasıl çözümleniyorsa o doğrultuda beni yönlendirirseniz..
bende başlık açacaktım ancak açıldığını görünce altına yazmak istedim bende arıyorum elinde olup iletişime geçebilecek olan olursa çok mmenun olurum mail adresim bluesky0732@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim