• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Fisher Price Akvaryum Salıncak arıyorum

dr_annem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
54
1
0
34
Erzincan
$bbb.jpg

elinde olan var mı?

Fisher price akvaryum salıncak arayanlar olduğunu gördüm. Çok uygun fiyata satıyor arkadaşım. Dilerseniz irtibat tel verebilirim. Ya da bu ortamda bu konular nasıl çözümleniyorsa o doğrultuda beni yönlendirirseniz..

Fisher price akvaryum salıncak arayanlar olduğunu gördüm. Çok uygun fiyata satıyor arkadaşım. Dilerseniz irtibat tel verebilirim. Ya da bu ortamda bu konular nasıl çözümleniyorsa o doğrultuda beni yönlendirirseniz..

merhaba bana bilgileriniz özelden yazarmısınız o arkadaşınızın görüşeyim ben? peki resimdekinin aynısı mı?

Özelden nasıl yazacağımı bilemiyorum maalesef:( Siz bana özelden mail adresinizi yazarsanız cevaplayayım

bende başlık açacaktım ancak açıldığını görünce altına yazmak istedim bende arıyorum elinde olup iletişime geçebilecek olan olursa çok mmenun olurum mail adresim bluesky0732@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim

Back