- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Aşkolsun yane bu aralar az giriyorum,KK diyeti yapıyorumHala aynı kilodayım 69-71 arası gidip geliyorum.Göbek aynı göbek
Ooooo kk diyeti mi ? Kaç kilo gidiyor bu diyetle haftada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkolsun yane bu aralar az giriyorum,KK diyeti yapıyorumHala aynı kilodayım 69-71 arası gidip geliyorum.Göbek aynı göbek
Bu diyette kilo değil,zaman başroldeOoooo kk diyeti mi ? Kaç kilo gidiyor bu diyetle haftada
ellerine sağlık başarılar
mis miss ellerine sağlık
Teşekkür ederim tatlımCanım sana yazdım sanıyordum ama yazmamışım
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor, basarılar
Ellerine sağlık, başarılar dilerim....
Teşekkür ederim betüşümmOooo nanam, ellerine sağlık, şahane görünüyor
BAŞARILAR dilerim kaçak başkanım
Ellerine sağlık tatlım canım çekti. Harika görünüyor ♡♡♡Katılan(@Hazal ) , katılacak (diğerleri) tüm üyelere başarılar dilerim
Malzemeler;
Yarım litre süt (klasik 2.5 su bardağı.)
1 çay bardağı
2 yk pirinç
1 yk mısır nişastası
1 vanilya
1 yumurta sarısı
1 çay bardağı sıcak su (pirinci haşlamak için)
Eki Görüntüle 1933300
Yapılışı;
Pirinçleri tencereye ekleyip suyumuzu ekleyip kaynatalım daha sonra altını kısıp pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
Eki Görüntüle 1933302
Başka bir tencerede sütümüz ve toz şekerimizi ekleyip kaynatalım. Sütümüz kaynadıktan sonra haşlanmış pirincimizi ekleyip biraz kaynatalım. Sonra vanilya ekliyoruz.
Eki Görüntüle 1933304
Bir kapta nişasta, yumurta sarısı ve 1 çay bardağı soğuk su karıştırıp, tenceremize yavaş yavaş karıştırarak ekliyoruz.
Eki Görüntüle 1933306
Sütlacı birkaç dakika kadar kaynatılıp ocaktan alıyoruz(Ben koyu kıvam sevdiğim için biraz fazla kaynattım) ve sütlaç kaselerine koyup, kasenin yarısına kadar su ekleyip 200 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 1933309
Eki Görüntüle 1933310
Eki Görüntüle 1933311
Üzeri kızaran sütlaçları biraz ılındıktan sonra dolapta 2-3 saat dinlendiriyoruz. Afiyet olsun.
Not: Bu tariften 2 kase fırın sütlaç çıktı.
Eki Görüntüle 1933316
Eki Görüntüle 1933320
Eki Görüntüle 1933318
Eki Görüntüle 1933319
Çok teşekkür ederimDöktürmüş maşallah başarılar diliyorum
Teşekkür ederim kuzumEllerine sağlık tatlım canım çekti. Harika görünüyor ♡♡♡
sütlaç varmış ve ben görmemiişim sütlü tatlı dendiğinde aklıma gelen ilk lezzet bayılırım.
ellerine sağlık yalnız tarifte 1 çay bardağı yazan nedir. sanırım şeker olacak canım istedi bugüne yetiştiremem ama yarın bende yapayım hazır karne alıyorken çocuk :)