- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Çok tşk ederim sevindim beğendiğinizeEllerinize sağlık başarıları dilerim
Çok lezzetli görünüyor :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tşk ederim sevindim beğendiğinizeEllerinize sağlık başarıları dilerim
Çok lezzetli görünüyor :)
Daha ne kadar susleyeceksin kuzum bence sunumunda gayet şık olmuş herseyiyle cok guzel olmus tekrar ellerine saglik bayildim benTşk ederim canım çok fazla süsleyemedim iş çıkışı yağmura tutuldum çok da acıkmıştık alel acele oldu ama beğendiğine sevindim
Ayyy çok sevindim canım çok tşk ederimDaha ne kadar susleyeceksin kuzum bence sunumunda gayet şık olmuş herseyiyle cok guzel olmus tekrar ellerine saglik bayildim ben![]()
Sorun yok canımÇok tşk ederimNevreste herhangi bir eksiklik yok değil mi?
Sorun yok canım![]()
Tşk ederimEllerine saglik cnm harika duruyor basarilar
Ellerine sağlık,görüntüsü bayağı hoş gözüküyor,iştah çekiyor,başarılar dilerim.Merhaba birbirinden becerikli hatunlar bir önceki yaş pasta yarışmasına katılamadım ama balık olayını duyunca dayanamadım.Hem lezzetli hemde sağlıklı yaz kış haftada 1 kez muhakkak yaparım ımmmmmh
Ben elimden geldiğince size fırında sebzeli levrek tarifi vermeye çalışacağım.Umarım beğenirsiniz.Biz evde 2 kişi olduğumuz için malzemeleri az kullandım siz isterseniz çoğaltabilirsiniz.Hadi bakalım başlayalım anlatmaya
MALZEMELER:
2 adet orta boy levrek
2 adet patates
1 adet domates
1 adet kuru soğan
1 adet limon
1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Tuz
Karabiber
İsteğe göre biberiye ve defne yaprağı da kullanılabilir.(Ben iş çıkışı yağmura yakalandığım için alamadım ve kullanamadım maalesef)
Eki Görüntüle 2075836
YAPILIŞI:
Patates,kuru soğan,domates ve limonu soyup dilimliyoruz.Bir kasede de zeytinyağı,tuz ve karabiberi karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 2075839 Eki Görüntüle 2075840
Temizlenmiş balıklarımızı fırın kabına alıp bir fırça yardımıyla hem içine hemde dışına karıştırdığımız zeytinyağı,tuz ve karabiber karışımını sürüyoruz.Dilimlediğimiz limonları balıkların içine koyuyoruz.Tepsinin orta kısmına balıkları yerleştiriyoruz soyduğumuz ve dilimlediğimiz patates,domates ve soğanlarıda balıkların etrafına yayıyoruz ve hoooop atıyoruz fırına
Eki Görüntüle 2075841 Eki Görüntüle 2075842
Balıklar kızarıp sebzeler yumuşayana kadar pişiyoruz.
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 2075843 Eki Görüntüle 2075848 Eki Görüntüle 2075846 Eki Görüntüle 2075847
Herhangi bir eksiklik varmı bakabilirmisinNevreste
Katılan tüm arkadaşlarada bol şanslar diliyorum.Kocaman öpüldünüz kızlarrrr.
Tşk ederimElinize sağlık..
Tşk ederim keşke tadınada baktırabilseydimEllerine sağlık,görüntüsü bayağı hoş gözüküyor,iştah çekiyor,başarılar dilerim.
Tşkler canımYarismanin balık olmasi en çok bana yaradı; )
Bir sürü tarif öğrendim:))
Ellerine sağlık bolll şans♥♥
Tşk ederimElinize sağlık başarılar dilerim :)
Sağol balımmmm keşke aynı şehirde olsaydık oturur beraber yerdik peşinede bi çay demlerdik ohhh misCanımın ici ellerine saglikkkk çok güzel olmusss![]()
Ooooooo böyle dedin içimi yedinn keskeeeee canım keskeeeSağol balımmmm keşke aynı şehirde olsaydık oturur beraber yerdik peşinede bi çay demlerdik ohhh mis