- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
- Konu Sahibi retro_hippo
-
Bu mesajı görmeden bupiliç yapmıştımNevreste cnm sponsor eklemeyi unuttum.. sırma yağ sponsorluğunda diye düzeltir misin ♡♡♡
Yok kız fatketmez.. pilicin markasını unutmuştum baktım yağ kocaman yazıyo o olsun dedim :))Bu mesajı görmeden bupiliç yapmıştımDeğiştireyim mi
Ellerine emeğine sağlık canımHepimizin çok iyi bildiği ve severek yaptığı bir tarif Sevmeyeni yoktur
Yarışmada bol şans diliyorum
Cnm ellerine sağlık harika ve çok iştah açıcı görünüyorlarbaşarılar cnm yarışmada.
Ellerine sağlık canım başarılar dilerim
Ellerine, emeğine sağlık canım benim.
Yarışmada başarılar diliyorum.
teşekkür ederim kızlar.. gerçekten çok lezzetliydi.. tepsi iki dkkada boşaldı :))Eline sağlık canım başarılar dilerim :)
Tamam o zaman böyle daha uygun olduYok kız fatketmez.. pilicin markasını unutmuştum baktım yağ kocaman yazıyo o olsun dedim :))
nevroş her yerde :)) şükür iyi şimdi de küçükle uğraşıyorum üşüttü galibaTamam o zaman böyle daha uygun oldu
Bu arada ufaklığa geçmiş olsun.Umarım şimdi daha iyidir
Aynen gözüm her yerde :)nevroş her yerde :)) şükür iyi şimdi de küçükle uğraşıyorum üşüttü galiba
Teşekkür ederim cnm.. açıkcası sık yaptığım bi yemek.. fırın yemeklerini hep severim..Ben bir tavuk hastası olarak bayıldum. O kadar güzel, doğal gözüküyor ki anlatamam. Anne acıktım diyen her çocuğun bayılacağı bir yemek. Başarılar dilerim
Ellerine sağlık canımSelam kızlar ben geldim
Annemlerdeyim diye bu sefer katılmam biraz uzun sürdü.. demeyin bu mutfak seninki değil diye baştan belirtmiş olayım
Şimdi tarifimize geçelim .. son derece pratik ve lezzetli bir tavuk yemeği ile karşınızdayın bu sefer..
Öncelikle malzemeler...
Eki Görüntüle 2167649
●2 paket yaklaşık 10 tane tavuk butu
●1 paket tavuk göğsü
●2 kilo patates
●Ayçiçek yağı
●Tuz
●Karabiber
●Pul biber
●Kekik
Öncelikle tavuk butlarını temizleyip çizikler atıyoruz içi de pişsin diye..
Eki Görüntüle 2167650
Sonrasında patateslerimizi soyup dilimliyoruz.
Eki Görüntüle 2167651
Fırın tepsisinde tavukları,patatesleri, baharatları ve bol ayçiçek yağımızı güzelce harmanlıyoruz.
Eki Görüntüle 2167652
Sonra tavukların hepsinin düzgünce pişmesi ve nar gibi kızarması için üste gelecek şekilde diziyoruz .
Eki Görüntüle 2167653
200 derece fırında 1 saat kadar pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 2167654
Vee sunum
Eki Görüntüle 2167655 Eki Görüntüle 2167657 Eki Görüntüle 2167658 Eki Görüntüle 2167659 Eki Görüntüle 2167660
Sofradayken birden tarih yazmadığım aklıma geldi ve sofradan fırladım :))
Eki Görüntüle 2167661
İnşallah beğenirsiniz.. Afiyet olsun...
Teşekkürler ♡♡♡
Ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?