• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nar_cicegim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
2.612
14.467
158
Merhabalarr
Benim ilk yarismam umarim ugurlu gelir. Pazar gunu tarifimi rahatlikla yaparim derken hazirlik asamasinda misafirlerim geldi, kismetli yemegim bol bereketli oldu, resim cekmek zor olsa da amacima ulastim :KK200:

Oncelikle bu hamsi tarifi cok hafif diyet yapanlar icin uygun ve cocuklar icin balik kofte gibi. Benim minigim cok severek yedi:anne:
Umarim siz ve aileniz de sever...
Simdiden afiyet olsun
Malzemelerimiz;
1 kg hamsi
Tuz
Tuttaze pisirme kagidi
2 patates
Firin torbasi
Biraz z.yagi ve kekik
Oncelikle baliklarimizi sudan gecirip temizliyoruz, kafalarini ice dogru kirip icini daha sonra kilcigini cikariniz.

IMG-20171203-WA0014.jpg

Hepsini ayikladiktan sonra tekrar sudan gecirip tuzlayalim. 2 cay kasigi tuz esim icin idealdi, benim icin 1 cay kasigi yeterdi baligi tuzlu sevmiyorum.
Tuzladiktan sonra iclerini karsilikli birlestirip pisirme kagidi serdigimiz tepsiye dizelim

IMG-20171203-WA0015.jpg

Ve 200 derecede isittigimiz firina verelim.
Baliklar piserken 2 patatesi dilimleyelim, tuz, z. Yagi ve kekik ile firin torbasina ekleyelim

IMG-20171203-WA0016.jpg

IMG-20171203-WA0018.jpg

Balik tepsimde yer kalmadigi icin tepsinin alt kismina patatesleri yerlestirdim. Ustten bir delik acmayi unutmayin.

IMG-20171203-WA0013.jpg

Yaklasik yarim saatte baliklariniz hazir olacaktir. Yaninda salata oneririm.
Afiyet olsun tekrar:kk77:
Ve yarismaya katilan tum arkadaslara basarilar dilerim
IMG_20171203_165729.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine emeğine sağlık canım:kk77:Yarışmada bol şans diliyorum:KK15::KK36:

Eline sağlık canım başarılar dilerim

Oyyy narcicegim ellerine emegine sağlık cok güzel olmuş canim benim:kk77::KK36:

Ellerine sağlık çiçeğiiimmmm başarılar dilerim :KK200::KK200::KK200:

Ellerine sağlık canım başarılar

Ellerine sağlım çiçeaaam sağlıklı mis gibi afiyet olaun
Cok cok tesekkur ederimmmmm:KK200::KK200::KK200:

Merhabalarr
Benim ilk yarismam umarim ugurlu gelir. Pazar gunu tarifimi rahatlikla yaparim derken hazirlik asamasinda misafirlerim geldi, kismetli yemegim bol bereketli oldu, resim cekmek zor olsa da amacima ulastim :KK200:

Oncelikle bu hamsi tarifi cok hafif diyet yapanlar icin uygun ve cocuklar icin balik kofte gibi. Benim minigim cok severek yedi:anne:
Simdiden afiyet olsun
Malzemelerimiz;
1 kg hamsi
Tuz
Tuttaze pisirme kagidi
2 patates
Firin torbasi
Biraz z.yagi ve kekik
Oncelikle baliklarimizi sudan gecirip temizliyoruz, kafalarini ice dogru kirip icini daha sonra kilcigini cikariniz.

Eki Görüntüle 2074757

Hepsini ayikladiktan sonra tekrar sudan gecirip tuzlayalim. 2 cay kasigi tuz esim icin idealdi, benim icin 1 cay kasigi yeterdi baligi tuzlu sevmiyorum.
Tuzladiktan sonra iclerini karsilikli birlestirip pisirme kagidi serdigimiz tepsiye dizelim

Eki Görüntüle 2074756

Baliklar piserken 2 patatesi dilimleyelim, tuz, z. Yagi ve kekik ile firin torbasina ekleyelim

Eki Görüntüle 2074754

Eki Görüntüle 2074755

Balik tepsimde yer kalmadigi icin tepsinin alt kismina patatesleri yerlestirdim. Ustten bir delik acmayi unutmayin.

Eki Görüntüle 2074750

Eki Görüntüle 2074752

Çok güzel gözüküyor canım ellerine sağlık deneyeceğim en kısa zamanda:))

Aman da amaaan narım çiçeğimin tarifi de gelmiş :kk77:

hem de kızartmasız .. hem de sağlıklı ... hem de tam diyete uygun :kk77:

ellerine sağlık canım , başarılar dilerimmmm :KK15:

Merhabalarr

Simdiden afiyet olsun
Malzemelerimiz;
1 kg hamsi
Tuz
Tuttaze pisirme kagidi
2 patates
Firin torbasi
Biraz z.yagi ve kekik

Eki Görüntüle 2074757

Eki Görüntüle 2074756

Eki Görüntüle 2074754

Eki Görüntüle 2074755

Eki Görüntüle 2074750

Eki Görüntüle 2074752
Ellerine sağlık canım ,hem lezzetli hem sağlıklı güzel bir tarif olmuş:kk77:,başarılar dilerim :KK37:

Back