- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
sempatik nerelerdesin sen bakimm! nereye tasiniyosun orleans mi?
bulasik makinesi ya bosh, olmadiysa hotpoint. benim firinim brand hic sevmiyorum. insallah mutfak yaptirdigimda ben de yeni bi firin almak istiyorum.
Benimki brant ben memnunum ama bende hotpoint in iyi oldugunu dusunuyorum.....
slm vedette die bi marka firin bende hic memnun diilim alt ust gazli ayri ayni yanio keklerim hic iyi olmuo
bulasik mak. icin brand tavsiye ediorum
firin icinde altust ayni anda yanan yada senin ayarlayabilcegin ozelllikle elektrikli fanli tavsiyem
Buraya hic girmiyorum canim arada sirada bakip cikiyorum, gunlerim kizla hep dolu geciyor, daha ve isi kesin degil dosya verdik cevap bekliyoruz oldu yada olmadi diye ama icimden sanki olucakmis gibi hayirlisi, evet orleansa insallah, bulasik makinasi icin dedigin markalara bakayim bi , annemlerinkide bosh onlarinkide cok guzeldi, Ben yine de sorayim dedim ama firin sanki daha onemli benim icin, bu arada s'en nasilsin gorusmeyeli
ben de tasiniyorum. hatta su an ustalar yeni eve badana yapiyorlar. benim firin da gazli brant. hic memnun degilim.
firinin guzel pisirmesi icin konveksiyonlu olmasina dikkat ettikten sonra zannedersem her marka guzel pisiriyordur..
benim firin ve bulasik makinesi brant. firiniùm elektirikli 9 senedir kullaniyorum memnunum. camasir makinem faure ustten acilanlardan.ondan da memnunum, komsum iki tane makina degistirdi ben 9 senedir kullaniyorum bisey olmadi.
Elektirikli fırınları çok iyi oluyor diyorlar, üst Ocak gazlı alt fırın elektirikli olan modeller varmış hiç görmedim ama benim aklımda hep. Senin hamilelik nasıl gidiyor maşallah baya olmuş çoğu gitmiş azı ve zoru kalmış:)
Elektirikli fırınları çok iyi oluyor diyorlar, üst Ocak gazlı alt fırın elektirikli olan modeller varmış hiç görmedim ama benim aklımda hep. Senin hamilelik nasıl gidiyor maşallah baya olmuş çoğu gitmiş azı ve zoru kalmış:)