Fırın ve Bulaşık makinası tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sympathique

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
8.389
52
Yeni eve taşınma işim var , orası için yeni eşyalar alıcam özellikle fırın ve bulaşık makinası tavsiyelerinizi istiyorum,pasta, börek, hamur işlerine eğilimim çok olduğu için özellikle bunları iyi pişiren ve kabartanlardan istiyorum, suanki firin alti ve ustu ayri oldugundan keklerim hic istedigim gibi olmuyor , hemencik alt tarafi yanmaya basliyor, bunun icin ust acicam firini ac kapa sonuc iyi olmuyor, ozellikle tek istiyorum alti ustu ayri degil, yani kisaca memnun kaldiklarinizi yazarsaniz cok sevinirim.

sempatik nerelerdesin sen bakimm! nereye tasiniyosun orleans mi?
bulasik makinesi ya bosh, olmadiysa hotpoint. benim firinim brand hic sevmiyorum. insallah mutfak yaptirdigimda ben de yeni bi firin almak istiyorum.

slm vedette die bi marka firin bende hic memnun diilim alt ust gazli ayri ayni yanio keklerim hic iyi olmuo
bulasik mak. icin brand tavsiye ediorum
firin icinde altust ayni anda yanan yada senin ayarlayabilcegin ozelllikle elektrikli fanli tavsiyem

sempatik nerelerdesin sen bakimm! nereye tasiniyosun orleans mi?
bulasik makinesi ya bosh, olmadiysa hotpoint. benim firinim brand hic sevmiyorum. insallah mutfak yaptirdigimda ben de yeni bi firin almak istiyorum.

Buraya hic girmiyorum canim arada sirada bakip cikiyorum, gunlerim kizla hep dolu geciyor, daha ve isi kesin degil dosya verdik cevap bekliyoruz oldu yada olmadi diye ama icimden sanki olucakmis gibi hayirlisi, evet orleansa insallah, bulasik makinasi icin dedigin markalara bakayim bi , annemlerinkide bosh onlarinkide cok guzeldi, Ben yine de sorayim dedim ama firin sanki daha onemli benim icin, bu arada s'en nasilsin gorusmeyeli

slm vedette die bi marka firin bende hic memnun diilim alt ust gazli ayri ayni yanio keklerim hic iyi olmuo
bulasik mak. icin brand tavsiye ediorum
firin icinde altust ayni anda yanan yada senin ayarlayabilcegin ozelllikle elektrikli fanli tavsiyem

Evet alti ustu ayri olan gazli firinlarda kekler hic iyi pismiyor, Bende altı üstü aynı olandan istiyorum, elektrikli fırınların çok iyi olduğunu söylüyorlar , hatta alt fırın elektirikli üst Ocak gazlıymış onlar daha iyi olur bence, bulaşıktan daha önemlide fırın

Buraya hic girmiyorum canim arada sirada bakip cikiyorum, gunlerim kizla hep dolu geciyor, daha ve isi kesin degil dosya verdik cevap bekliyoruz oldu yada olmadi diye ama icimden sanki olucakmis gibi hayirlisi, evet orleansa insallah, bulasik makinasi icin dedigin markalara bakayim bi , annemlerinkide bosh onlarinkide cok guzeldi, Ben yine de sorayim dedim ama firin sanki daha onemli benim icin, bu arada s'en nasilsin gorusmeyeli

ben de tasiniyorum. hatta su an ustalar yeni eve badana yapiyorlar. benim firin da gazli brant. hic memnun degilim.
firinin guzel pisirmesi icin konveksiyonlu olmasina dikkat ettikten sonra zannedersem her marka guzel pisiriyordur..

benim firin ve bulasik makinesi brant. firiniùm elektirikli 9 senedir kullaniyorum memnunum. camasir makinem faure ustten acilanlardan.ondan da memnunum, komsum iki tane makina degistirdi ben 9 senedir kullaniyorum bisey olmadi.

ben de tasiniyorum. hatta su an ustalar yeni eve badana yapiyorlar. benim firin da gazli brant. hic memnun degilim.
firinin guzel pisirmesi icin konveksiyonlu olmasina dikkat ettikten sonra zannedersem her marka guzel pisiriyordur..

Dosya verdiğimiz ev olmadı çok üzüldüm :KK43:( ama kaynımın evine gidecez ev bulana kadar, onlar evde biraz tamir yapcaklar bir oda bir salon evide hiç sevmiyorum ama mecbur idare edicem, sende taşınmışındır sanırım

benim firin ve bulasik makinesi brant. firiniùm elektirikli 9 senedir kullaniyorum memnunum. camasir makinem faure ustten acilanlardan.ondan da memnunum, komsum iki tane makina degistirdi ben 9 senedir kullaniyorum bisey olmadi.

Elektirikli fırınları çok iyi oluyor diyorlar, üst Ocak gazlı alt fırın elektirikli olan modeller varmış hiç görmedim ama benim aklımda hep. Senin hamilelik nasıl gidiyor maşallah baya olmuş çoğu gitmiş azı ve zoru kalmış:)

Elektirikli fırınları çok iyi oluyor diyorlar, üst Ocak gazlı alt fırın elektirikli olan modeller varmış hiç görmedim ama benim aklımda hep. Senin hamilelik nasıl gidiyor maşallah baya olmuş çoğu gitmiş azı ve zoru kalmış:)

merhaba
benim firinim faure marka
alt firini elektrikli , ust de 3 gaz bi elektrikli ocak var
memnunum ben , hamur i$inde ben hata yapmadiysam saglam çikar pi$enler :))

bula$ik makinemde boch
elektroluks falan daha iyi sanki

mesela benim bula$ik makinesinde ampul yok açinca i$igi yanan
bide alt sepetdeki tabak koyma yerleri sabit , eltimin makinede yatiyo tabak koydugun yer tencere vs ne istiyorsan koy
ben yine koyyorum tencrede oyle daha kolaydir tabi :)

ust ocaklar gazli evet bi tanesi elektirikli. firini cok iyi. hamilelik idare ediyoruz, kucuk cocukla birde hamilelik biraz zor oluyor. iki ayim kaldi.

hala ariyorsan biz brandt firin aldik, multi programli tipleri oluyor ya, cok pahali degil, onlardan. icinde fan olmasi onemli olan, fan oldu mu kekler borekler muhtesem oluyor. alt ve ustten isi vermesi de onemli. camasir makinasi icin de uzun bir arastirmadan sonra electrolux aldik, ustten acilmali. camasirlari cok guzel yikiyor ama makinanin ustune kesinlikle bir seyler konulmuyor, o yuzden onden acmali almak daha iyi sanki. kurutma ozelligi olan bir makina alirsan asiri derecede rahat edersin, ozellikle cok yagis alan bir yerde yasiyorsan. ek olarak, sakin internetten falan almayin biz ruedecommerce ve mistergooddealdan aldik beyaz esyalari, anamizdan emdigimiz sutu burnumuzdan getirdiler, 6 ay esyalari getiremediler, getirince de kirik makina getirdiler, paramizi bir 4 ay bizden kacirdilar, darty'ye git, 2 gun icinde getirip bedavaya yerlestiriyorlar, kafan rahat olsun.

X