- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Yemin çek aheee aheeeEllerine sağlık guzinecii başarılar yine favorilerimdensin![]()
![]()

Sagolasin canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemin çek aheee aheeeEllerine sağlık guzinecii başarılar yine favorilerimdensin![]()
![]()
Sakladim yok gitti bittiEllerine sağlık canım ,çok leziz görünüyor,sunum dersen çok hoş,başarılar dilerim
Bu arada soba nerede?![]()
Cocosum canim benimBA-YIL-DIM harika olmus ellerine emegine saglik lokumum mikemmel gorunuyor.resmen ye beni diyor dayanamiyorum![]()
Valla guzel olurdu zevkle ikram ederdimHarika olmuş ellerine sağlık 1 kase rica etsem nasıl olur.
Yarışmada başarılar diliyorum..
Ya hahahhaha hippom yaMükemmel.. konuşmuyorum görüyorsunuz... konuşmaya hiç gerek yok görüyorsunuz.. yaww şöyle olmuş böyle olmuş konuşmam kesin....
Vahe vahe vaheee...
O zaman hepimiz icin gelsinyaa günlerdir dilimde..
![]()
Tabi ki sutlac![]()
çok tatlısın yaa
Sen değil Hippo Fırın Sütlaç![]()
Sende mi brütüsssTabi ki sutlac![]()
Teskekur ederim canım beğenmene sevindimEllerine sağlık çok güzel görünüyor sunumda çok güzel olmuş yarışmada başarılar diliyorum![]()
Cok tesekkurlerElinize sağlık. Başarılar
Nanammm cok tesekkur ederimHa-ri-Ka
Ellerine sağlık canım![]()
Şırillll şıriiilllVakkıdı vskkıdı vakko vakko![]()
![]()
Vakkoo didimm reklam olduuuŞırillll şıriiilll![]()
Adam valla acayip populer olduVakkoo didimm reklam olduuufirma aramasın reklam filmi amcayı kullansınlar
![]()
![]()
Canim benim cok tesekkur ederimKız ne güzel gözüküyor oyleeeeeeellerine sağlik ❣