ben bitek prenses modellerde etek dümdüz tül beğeniyorum onun dışında kabarıklığı az olanlarda ve balıklarda etek kısmı ne kadar hareketli olursa o kadar şık duruyo bence ama herkesin gözü ayrı tabi teşekkür ederim :)
evet kesinlikle çok güzel bi model bu aslında ilk olarak aklımda bu model vardı ama insan tüllü müllü şeyleri görünce kendini kaptırıyo bu tarz gelinlikler sönük geliyo göze sanki ama çok güzel yaa
Merhaba,
Gücenmeyin ama o fiziğe bence çok daha güzel bir gelinlik giymelisiniz.
Eteğinde çok fazla detay var. Hem fıfır, hem dantel, hem çiçek,hem akan tüller.. O kadar detay birbirine girmiş ve gelinliğin şıklığını bozmuş bence. Omuz askısı da olmamış
Çok güzel balık gelinlikler de var. Acele etmeyip bakının derim.
Benim de ilk görüşe baıldığım gelinlikler oldu. Ama başkalarına baktıkçe iyiki onlarda karar kılmamışım dedim..
Evet, size tamamen katiliyorum. Alt tarafi çok göz yorucu. Ben bu "gelin oldugum görünsün" hevesini pek anliyamiyorum. Dügün sizin, davetliler sizin evlendigni biliyorlar yani niye abartiya kaçilmaya gerek bulunuyor?
Bilmiyorum, kim bilir sadece zevktir fakat ben sade ve duru ve bir o kadarda sik gelinlikleri daha çok begeniyorum. Bende aslinda balik modellerine bayiliyorum (hos a-kesim modellerde çok güzel). Eger fizigin el veriyorsa konu sahibinki gibi, ben onun yerinde olsam çok daha farkli gelinliklere bakardim.