• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri fırfırlı gelinliğim :)))

gelinlikçok güzel ve çok yakışmış ama kolundaki fırfırları olmasa daha hoş durur bence.

ben bitek prenses modellerde etek dümdüz tül beğeniyorum onun dışında kabarıklığı az olanlarda ve balıklarda etek kısmı ne kadar hareketli olursa o kadar şık duruyo bence ama herkesin gözü ayrı tabi teşekkür ederim :)

kolundaki fırfır yerine düşük omuzlu danteller olsa nasıl olur peki sizce?

$2012-Güpürlü-Balýk-Gelinlik-Çeþitleri-397x500.jpg
$Elie-Saab-Kuyruklu-Dantel-Gelinlik-1024x722.jpg

bu tarz gelinlikler cok hos duruyo gercekten fizigine de cok yakısır bence :)

evet kesinlikle çok güzel bi model bu aslında ilk olarak aklımda bu model vardı ama insan tüllü müllü şeyleri görünce kendini kaptırıyo bu tarz gelinlikler sönük geliyo göze sanki :( ama çok güzel yaa

Aynı tarz daha güzel de olabilir. Beli çok aşağıda sanki. Bir de eğer içine sindiyse duvağı kesinlikle kısa olsun, tül üstüne tül fazla olmuş..

Son düzenleme:
evet tüller insanın aklını celsede bunlar daha bi asil sanki :)
yarım balık modelleride deneyebilirsin kabarık

evet ama insan bi kere gelin oluyo çok da sade olmanın luzmu yok aslında sanki :D

aslında beli aşağıda değil ama o yandan sarkan fazlalık tül yüzünden öyle gözüküyo ondan kurtulcam sanırım ben

Hayırlı olsun.Maalesef gelinlik modeli karmaşık geldi.
Sizin zevkiniz ama fikir için konu açtıysanız başka modellere yönelin derim.:31:

Merhaba,
Gücenmeyin ama o fiziğe bence çok daha güzel bir gelinlik giymelisiniz.
Eteğinde çok fazla detay var. Hem fıfır, hem dantel, hem çiçek,hem akan tüller.. O kadar detay birbirine girmiş ve gelinliğin şıklığını bozmuş bence. Omuz askısı da olmamış :31:
Çok güzel balık gelinlikler de var. Acele etmeyip bakının derim.
Benim de ilk görüşe baıldığım gelinlikler oldu. Ama başkalarına baktıkçe iyiki onlarda karar kılmamışım dedim..

Evet, size tamamen katiliyorum. Alt tarafi çok göz yorucu. Ben bu "gelin oldugum görünsün" hevesini pek anliyamiyorum. Dügün sizin, davetliler sizin evlendigni biliyorlar yani niye abartiya kaçilmaya gerek bulunuyor?

Bilmiyorum, kim bilir sadece zevktir fakat ben sade ve duru ve bir o kadarda sik gelinlikleri daha çok begeniyorum. Bende aslinda balik modellerine bayiliyorum (hos a-kesim modellerde çok güzel). Eger fizigin el veriyorsa konu sahibinki gibi, ben onun yerinde olsam çok daha farkli gelinliklere bakardim.

Back