Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özellikle son 2 senedir sadece düz inen etekler seçiliyor ülkemizde. Başka etek modelleri artık hiç tercih edilmiyor ve düz eteklere insanların gözü alıştı. Bu yüzden eteğe karışık eleştirisi geldiğini düşünüyorum. Ama hareketli etekler de oldukça güzeldir, o yüzden vazgeçmeyin. Şahsen bence bu gelinlikte gerekli tek değişiklik o üstten sarkan tül parça. Askı kalınlığı da iyi, eteğin başlama yeri de.
Hatırlarım da, 2-3 sene önce şu gelinlik ne beğeniliyordu :)
Ama bu çok güzel gerçekten bende buna benzer bi şekle sokabilirim gelinliğimi herhalde değilmi ?
Oldukça benziyor zaten, bunda danteller yok. Dantelleri çıkaracakları için fiyatı biraz düşmeleri gerekir, benden söylemesi...
Yok yok danteller kalır yine sadece beli uzun olur ve tülü kaldırırlar bide kabarıklığı daha az olacağı için kumaş aZ kullanılır diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum acaba
canim gelinligi senin begenip icine sinmesi cok onemli..ama o guzel yuzune o guzel fizigine (masallahhh :) ) ben pek yakistiramadim...daha guzellerinide bulabilirsin..ama dedigim gibi senin icine sinmesi lazim...gelinligin bir gunluk mutlulugun omurluk olsun insallah
Bana çok karışık geldi canım yaşın kaç bilmiyorum ama daha asil bişeyler bulmalısın bence