• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri fırfırlı gelinliğim :)))

$image.jpg . Burda fırfırları daha net çiçeği az daha yukarı çekicem

Özellikle son 2 senedir sadece düz inen etekler seçiliyor ülkemizde. Başka etek modelleri artık hiç tercih edilmiyor ve düz eteklere insanların gözü alıştı. Bu yüzden eteğe karışık eleştirisi geldiğini düşünüyorum. Ama hareketli etekler de oldukça güzeldir, o yüzden vazgeçmeyin. Şahsen bence bu gelinlikte gerekli tek değişiklik o üstten sarkan tül parça. Askı kalınlığı da iyi, eteğin başlama yeri de.

Hatırlarım da, 2-3 sene önce şu gelinlik ne beğeniliyordu :)

Capricho.jpg

Özellikle son 2 senedir sadece düz inen etekler seçiliyor ülkemizde. Başka etek modelleri artık hiç tercih edilmiyor ve düz eteklere insanların gözü alıştı. Bu yüzden eteğe karışık eleştirisi geldiğini düşünüyorum. Ama hareketli etekler de oldukça güzeldir, o yüzden vazgeçmeyin. Şahsen bence bu gelinlikte gerekli tek değişiklik o üstten sarkan tül parça. Askı kalınlığı da iyi, eteğin başlama yeri de.

Hatırlarım da, 2-3 sene önce şu gelinlik ne beğeniliyordu :)

Capricho.jpg

Ama bu çok güzel gerçekten bende buna benzer bi şekle sokabilirim gelinliğimi herhalde değilmi ?

Oldukça benziyor zaten, bunda danteller yok. Dantelleri çıkaracakları için fiyatı biraz düşmeleri gerekir, benden söylemesi...

Yok yok danteller kalır yine sadece beli uzun olur ve tülü kaldırırlar bide kabarıklığı daha az olacağı için kumaş aZ kullanılır diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum acaba

Yok yok danteller kalır yine sadece beli uzun olur ve tülü kaldırırlar bide kabarıklığı daha az olacağı için kumaş aZ kullanılır diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum acaba

Yok, kabarıklığını bu kadar oynatmak maliyet ve işçilikte pek bir fark yaratmaz...

ben beğendim. birde fiziğiniz çok güzel. o yüzden harika taşımışsınız.

Merhaba,
Gücenmeyin ama o fiziğe bence çok daha güzel bir gelinlik giymelisiniz.
Eteğinde çok fazla detay var. Hem fıfır, hem dantel, hem çiçek,hem akan tüller.. O kadar detay birbirine girmiş ve gelinliğin şıklığını bozmuş bence. Omuz askısı da olmamış :31:
Çok güzel balık gelinlikler de var. Acele etmeyip bakının derim.
Benim de ilk görüşe baıldığım gelinlikler oldu. Ama başkalarına baktıkçe iyiki onlarda karar kılmamışım dedim..

canim gelinligi senin begenip icine sinmesi cok onemli..ama o guzel yuzune o guzel fizigine (masallahhh :) ) ben pek yakistiramadim...daha guzellerinide bulabilirsin..ama dedigim gibi senin icine sinmesi lazim...gelinligin bir gunluk mutlulugun omurluk olsun insallah

biraz karışık geldi gelinlik sanki.

Merhaba canım gelinliğin üstünü begendim altı çok basit geldi :26:

gelinliğin üstü güzel ama keşke resim çekilirken platformdan inseydin. platform eteğin şeklini bozuyo olduğundan daha farklı gösteriyo. eğer bu model çok içine sindiyse güle güle mutlulukla giy önemli olan senin beğenmen. çok kötü olan bi model gelinlik bile giyen kişinin vücuduna uygun olduğunda saç makyaj ve aksesuarlarla tamamlandığında çok güzel duruyo

Bana çok karışık geldi :19: canım yaşın kaç bilmiyorum ama daha asil bişeyler bulmalısın bence :27:

Bana çok karışık geldi :19: canım yaşın kaç bilmiyorum ama daha asil bişeyler bulmalısın bence :27:

22 yaşındayım balık tarzında denedim ama sönük duruyo elbise gibi prenses denedim çok basit durdu en son bunu denedim herkes çok beğendi yanımdaki bilmiyorum :(

Üstü şık hoş..Fırfırlı detay da uzunnn zamandır rastlamadığımız model..
Ama altı için arkadaşlarıma katılmadan edemeyeceğim...:19:Çok karmaşık.Özür dileyerek ben de beğenmedim..

$KA.K.2.jpg $KA.K.jpg

Bunun gibi balık modelleri beğeniyorum çok şık geliyor bana :40: eğer yakın bir tarihte değilse düğünün iyice bir araştır derim. Tabi senin içine sinmesi çok önemli içine sinmeden hiçbir şey alma :112:

Peki ben gelinliği aldım hepsini vermedim paranın henüz aynı mağazadan başka gelinlik seçebilirmiyim bilmiyorum daha provası bile olmadı ama değştirmeme imkan varmı şu aşamada bilmiyorum :(

Bu tarz modeller beni çok kadınsı gösteriyor (balık tarzı) sanki 30 yaşında gibi oluyorum ve dul gelinliği gibi duruyo çok mu kötü ya

Canım aldığın yeri bir ara sor istersen değiştirme imkanı var mı diye :50: yani sen beğendiysen buradaki yorumları da dikkate almamalısın evlenecek olan sensin sonuçta eğer severek aldıysan vazgeçme, yok eğer sıkıntılar varsa tereddüt ediyorsan mağazayı arayıp danış onlar yardım edeceklerdir üzülme tamam mı :61:

Gelinliğin üst bölümünü beğendim ancak etek kısmı biraz sert başlıyor bence. Etek biraz daha sade olsa daha hoş olabilir. Bir de hem omuz çiçeği hem de dantelli uzun duvak görüntüyü detaya boğmuş. Duvak daha sade olursa daha çok yakışır diye düşünüyorum.

Mutlulukla giyersin inşallah :)

Back