Eki Görüntüle 919292 Eki Görüntüle 919293
kızlar önceleri balık tarzı gelinlikler bana daha çekici gelmesine rağmen ve hatta kabarık gelinlik sevmememe rağmen bu gelnlik içime oldukça sindi aslında ama tabiki sizlerinde fikrin almak istiyorum... Resimde çok belli değil ama dantelli kısmında çok ince teller var ve hafif pırıltılı b görüntüsü var .. Bide burda etek boyu biraz uzun tabi prova olmadığı için.. Buyrun dilediğiniz gibi eleştirin :d
Diz hizasında bir tuhaflık var gbi duruyor sanki fiziğin güzel balık modeller daha hoş durucaktır sende. cok güzel gelinlikler bulabilirsn özür dileyerek ben begenmedimEki Görüntüle 919292 Eki Görüntüle 919293
kızlar önceleri balık tarzı gelinlikler bana daha çekici gelmesine rağmen ve hatta kabarık gelinlik sevmememe rağmen bu gelnlik içime oldukça sindi aslında ama tabiki sizlerinde fikrin almak istiyorum... resimde çok belli değil ama dantelli kısmında çok ince teller var ve hafif pırıltılı b görüntüsü var .. bide burda etek boyu biraz uzun tabi prova olmadığı için.. buyrun dilediğiniz gibi eleştirin
gelinliği çok beğendim yakışmış size:) ama bu kadar hareketli bir gelinlikte o uzun duvak bana göre olmamış.. mutluluklar dilerim çoook..
üstü güzel ama etek kısmını beğenmedim nedense bi gariplik var ama bilemedim:44:
öncelikle teşekkür ederim duvak göstermelik zaten ama gelinlik gerçekten hareketli özellikle böyle seçtim çünkü dantellileri yaşıma pek uygun bulmuyorum balıklarda elbise gibi kaçıyor bilemedim bunu beğendim güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkürler :)[/QUOTE
sen içindeyken işte bu diyorsan şahane.. bence çok hoş zaten.. o duvak değil madem içim rahatladı:) aman ufak sade bir duvak tak.. mutluluklarrrrr
Genel itibariyle güzel, en azından farklı olduğu için taktir edilesi. Prenses tül etekli bir gelinlikle daha karşılaşabilirdik.
Gelelim eleştirime. Eteğin takılma yerinin bu kadar belli olduğu bir gelinlikte katlı yerin üstünde yana çekilmiş olan tül çok yanlış olmuş. Bence o ekleme hiç olmamalı. Drapeli bir üst ve fırfırlı bir etek yeterli.[/QUOTE
o yan tarafı çıkarayım diyosun yani aslında olur niye olmasın teşekkür ederim bunu düşünücem :)
Sonucta sen giyeceksin..
ama ben begenmedim .
yinede hayirli olsun
canım öncelikle gelinliğin güzel ama zor bir gelinlik seçimi yapmışsın.nasıl desem biraz karışık bir gelinlik.duvak veya diğer aksesuarlar seçmekte çok zorlana bilirsin çünkü bu gelinlik her duvağa uymayan bir gelinlik.hatta bana göre bu gelinlikte duvak olmamalı.:44:
Bana da etek kısmı karışık gibi geldi ama model yakışmış size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?