• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri fırfırlı gelinliğim :)))

Emiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
150
1
33
kızlar önceleri balık tarzı gelinlikler bana daha çekici gelmesine rağmen ve hatta kabarık gelinlik sevmememe rağmen bu gelnlik içime oldukça sindi aslında ama tabiki sizlerinde fikrin almak istiyorum...

Eklentiler

• $kk gelnlk.jpg
    $kk gelnlk.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 279
  • $kk 2.jpg
    $kk 2.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 366
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 919292 Eki Görüntüle 919293

kızlar önceleri balık tarzı gelinlikler bana daha çekici gelmesine rağmen ve hatta kabarık gelinlik sevmememe rağmen bu gelnlik içime oldukça sindi aslında ama tabiki sizlerinde fikrin almak istiyorum... Resimde çok belli değil ama dantelli kısmında çok ince teller var ve hafif pırıltılı b görüntüsü var .. Bide burda etek boyu biraz uzun tabi prova olmadığı için.. Buyrun dilediğiniz gibi eleştirin :d

kötu deıl
ama guzelde dıyemem:50::50::50::50:

Hos gorunuyorsun aklina yattiysaa al canim mutluluklar dilerim smdiden Allah banada nasip etsin

gelinliği çok beğendim yakışmış size:) ama bu kadar hareketli bir gelinlikte o uzun duvak bana göre olmamış.. mutluluklar dilerim çoook..

Eki Görüntüle 919292 Eki Görüntüle 919293

kızlar önceleri balık tarzı gelinlikler bana daha çekici gelmesine rağmen ve hatta kabarık gelinlik sevmememe rağmen bu gelnlik içime oldukça sindi aslında ama tabiki sizlerinde fikrin almak istiyorum... resimde çok belli değil ama dantelli kısmında çok ince teller var ve hafif pırıltılı b görüntüsü var .. bide burda etek boyu biraz uzun tabi prova olmadığı için.. buyrun dilediğiniz gibi eleştirin :D
Diz hizasında bir tuhaflık var gbi duruyor sanki fiziğin güzel balık modeller daha hoş durucaktır sende. cok güzel gelinlikler bulabilirsn özür dileyerek ben begenmedim :19::(

gelinliği çok beğendim yakışmış size:) ama bu kadar hareketli bir gelinlikte o uzun duvak bana göre olmamış.. mutluluklar dilerim çoook..

öncelikle teşekkür ederim duvak göstermelik zaten ama gelinlik gerçekten hareketli özellikle böyle seçtim çünkü dantellileri yaşıma pek uygun bulmuyorum balıklarda elbise gibi kaçıyor bilemedim bunu beğendim güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkürler :)

üstü güzel ama etek kısmını beğenmedim nedense bi gariplik var ama bilemedim:44:

Genel itibariyle güzel, en azından farklı olduğu için taktir edilesi. Prenses tül etekli bir gelinlikle daha karşılaşabilirdik.

Gelelim eleştirime. Eteğin takılma yerinin bu kadar belli olduğu bir gelinlikte katlı yerin üstünde yana çekilmiş olan tül çok yanlış olmuş. Bence o ekleme hiç olmamalı. Drapeli bir üst ve fırfırlı bir etek yeterli.

canim gelinligi senin begenip icine sinmesi cok onemli..ama o guzel yuzune o guzel fizigine (masallahhh :) ) ben pek yakistiramadim...daha guzellerinide bulabilirsin..ama dedigim gibi senin icine sinmesi lazim...gelinligin bir gunluk mutlulugun omurluk olsun insallah

üstü güzel ama etek kısmını beğenmedim nedense bi gariplik var ama bilemedim:44:

ya aslında haklısın resimde bakınca etek kısmı banada çok hareketli geliyo ve beğenmiyorum ama gerçeğini görsen o kadar güzelki kat kat fırfırların arasında ince telli danteller var bi tarafında diğer tarafında da dökümlü bi tül var

öncelikle teşekkür ederim duvak göstermelik zaten ama gelinlik gerçekten hareketli özellikle böyle seçtim çünkü dantellileri yaşıma pek uygun bulmuyorum balıklarda elbise gibi kaçıyor bilemedim bunu beğendim güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkürler :)[/QUOTE

sen içindeyken işte bu diyorsan şahane.. bence çok hoş zaten.. o duvak değil madem içim rahatladı:) aman ufak sade bir duvak tak.. mutluluklarrrrr

Genel itibariyle güzel, en azından farklı olduğu için taktir edilesi. Prenses tül etekli bir gelinlikle daha karşılaşabilirdik.

Gelelim eleştirime. Eteğin takılma yerinin bu kadar belli olduğu bir gelinlikte katlı yerin üstünde yana çekilmiş olan tül çok yanlış olmuş. Bence o ekleme hiç olmamalı. Drapeli bir üst ve fırfırlı bir etek yeterli.[/QUOTE

o yan tarafı çıkarayım diyosun yani aslında olur niye olmasın teşekkür ederim bunu düşünücem :)

Sonucta sen giyeceksin..
ama ben begenmedim .
yinede hayirli olsun

canım öncelikle gelinliğin güzel ama zor bir gelinlik seçimi yapmışsın.nasıl desem biraz karışık bir gelinlik.duvak veya diğer aksesuarlar seçmekte çok zorlana bilirsin çünkü bu gelinlik her duvağa uymayan bir gelinlik.hatta bana göre bu gelinlikte duvak olmamalı.:44:

canım öncelikle gelinliğin güzel ama zor bir gelinlik seçimi yapmışsın.nasıl desem biraz karışık bir gelinlik.duvak veya diğer aksesuarlar seçmekte çok zorlana bilirsin çünkü bu gelinlik her duvağa uymayan bir gelinlik.hatta bana göre bu gelinlikte duvak olmamalı.:44:

ya aslında resimde biraz karışık duruyo ama o kadarda değil ne bileyim resimde bende beğenmiyorum ama kendisini beyeniyorum acaba ordaki aynadamı bişey var :\

bnde pek beğenmedim şahsen fazla karısık dağınık duruyo.ama senin dediğin gibi resimde öle duruyosa bişey diyemem canım ama içine sineni al tabi :)

Bana da etek kısmı karışık gibi geldi ama model yakışmış size.

Bana da etek kısmı karışık gibi geldi ama model yakışmış size.

Evet karışık ama zaten kış düğünü ya biraz hareketli olsun dedim malum çok fazla abiye giyen olmayacağı için. Bide şu drapeli eteğin o bel kısmını daha ince yaptırtmam lazım çiçeğide yukarı çekicem biraz ve etek boyu bu kadar uzun olmucak arka biraz uzun kalır tabide ön boyuma göre olur burda biraz orantısız gibi sanki bide omzumdaki fırfırı biraz inceltsem mi acaba

Back