Genel anlamda çok karışık bir falın var. Hayatın da, kafan da karmakarışık.
Eğer bu falı kapatırken bir dilek tuttuysan, bu dileğin olması başka kişilere bağlı.
İlişkinde problem var, sebep 3. bir şahıs..
Çevren sevdiğin insanlarla aranı açmak isteyen kişilerle dolmuş.
Biraz gözyaşı dökeceksin ama sonunda feraha kavuşacaksın.
Canım ben falında bir kadın gördüm, bu kadın yaşlı olduğu zaman, falına bakılan kişi evlyse erkeği elden gitmek üzere demek, ama ben yaşlı olarak görmüyorum o yüzden, bereket diye yorumlayalım.
Fazla tamah etmemek lazım tabi böyle şeylere, umarım hakkında hayırlısı neyse Allah’ım onu nasip eder.
Canım benim gördüğüm kadarıyla iki kadın tarafından mutluluğun engellenmiş ya da engellencek.Kadınlardan birinin isminde F harfi geçiyor.Uzak yerden misafirin gelicek sana bol bol nasihat vericek canını sıkacak.Aşk hayatında derin bir üzüntü gördüm.Ya bir ilişkin varsa kavga ve ayrılık var.Eğer yoksa geçmişteki biten ilişkini çok düşünüyorsun.Ve herkese sırrını anlatma.Çalışıyorsan iş yerinden çalışmıyorsan apartmanının içinde yüzüne gülüp arkandan konuşan insan var.
2.fincanı yorumladım bu arada.
canım madem yeni yüklicektin eskisini niye yorumlattın bana :)
Canım kafan çok karışık ve birine karşı karışık hisler besliyorsun. Bir gün bırakıp gitmek istiyorsun, bir gün tutulmuş seviyorsun.
Bir mülk var burada. Vasiyet ile mi geçecek, yoksa kendin mi alırsın bilmiyorum.
Kalabalığa giriyorsun, nişan ya da düğün.
Sende büyük bir nazar var. Yıldızın mı düşük? Çok nazar alıyormuşsun.
Yengeç burcu biriyle uzun süren bir iletişim var. Kim acaba bu yengeç burcu?
Kısa zamanda istediğin olacak. Üstüne gitme, zamanını bekle canım.
Teşekkürler yorumun için. Aynen benim evliliğimin bitmesinden eşimin ailesinden iki hatta 3-4 kişi sorumlu. Eşimin annesi ve kızkardeşleri. İsminde ''F'' harfi değil de hepsin de genelde ''g'' harfi var Birinde de''f'' harfi var. Aşk hayatımda üzüntülüyüm.Anladığım kadarıyla barışma da yok. Yüzüme gülüp arkamdan konuşanlarla dolu etrafım.
Üzüldüm umarım bu çıkmazlardan kurtulursun bir an önce.F harfli olan nedense benim dikkatimi çekmiş falda.diğerlerinden farlı bir tarafı var.
Ya canım yanlış yazmışım. ''b'' harfi yazacağıma yine gidip ''f'' yazmışım. F harfi kimsede yok yani anlayacağın. O ''b'' harfinin de diğerlerinden bir farkı yok.
biraz sıkıntılısın sanırım.kendini yalnız yorgun bitkin hissediyor gibisin.ama düzelecek.bi erkek seni olduğundan daha farklı görüyo ve seviyo sanırım.bu eşin sevgilin veya öyle sadece senden hoşlanan birisi olabilir bilmiyorum.özgüveni yüksek ve güçlü bi erkek.fakat dediğim gibi işte seni farklı görüyo.ya da sen gizliyosun gerçek kimliğini bilemiyorum.zor durumda olan birine yardım etmişsin ya da edeceksin.birine yalan söylemişsen bu ortaya çıkabilir.ya da sana yalan söyleyen birinin yalanı ortaya çıkabilir fakat böyle bir olay var.güzel bir ilişki görüyorum.güzel bir yolculuğun var gezme tatil amaçlı ve çok güzel geçecek.bir de umut bağladığın bir yol var fakat olmayacak.olsa da hayırlı değil.daha çok bakmak isterdim ama fotolar çok net değil çekerken elin titremiş sanırım ya da çözünürlüğü düşük.benden bu kadar :)
Çok teşekkür ederim. Canım ben evliyim, eşimle aram açık, ayrı evlerdeyiz şimdi. Eşimle barışmayaya mı yorayım beni seven erkeği? Bel bağlamamam gereken konuda bu olabilir mi?
Yeni fincan görüntülerimi hemen ekleyeyim bu bozuksa.
biraz sıkıntılısın sanırım.kendini yalnız yorgun bitkin hissediyor gibisin.ama düzelecek.bi erkek seni olduğundan daha farklı görüyo ve seviyo sanırım.bu eşin sevgilin veya öyle sadece senden hoşlanan birisi olabilir bilmiyorum.özgüveni yüksek ve güçlü bi erkek.fakat dediğim gibi işte seni farklı görüyo.ya da sen gizliyosun gerçek kimliğini bilemiyorum.zor durumda olan birine yardım etmişsin ya da edeceksin.birine yalan söylemişsen bu ortaya çıkabilir.ya da sana yalan söyleyen birinin yalanı ortaya çıkabilir fakat böyle bir olay var.güzel bir ilişki görüyorum.güzel bir yolculuğun var gezme tatil amaçlı ve çok güzel geçecek.bir de umut bağladığın bir yol var fakat olmayacak.olsa da hayırlı değil.daha çok bakmak isterdim ama fotolar çok net değil çekerken elin titremiş sanırım ya da çözünürlüğü düşük.benden bu kadar :)
tatlım birçok yerde yan yana adam ve kadın çıkmış bence bu eşinle barışacağına işaret.ama etrafınızda da başka insanlar var bunu neye yormalı bilemiyorum.bugün biraz rahatsızım ve yorgunum kusura bakma şekillere bakıyorum bakıyorum pek bir şeye benzetemiyorum.bir de adağın var sanırım kabul olacak.ya da kabul olmuş yerine getirmen gerekiyo.