Çok teşekkür ederim. Fincandaki köpek mi dilek anlamına geliyor? Ben köpek gördüm de fincan da. İstediğim bir dilek var vet, eşimle tekrar birleşip ayrı eve çıkıp evliliğimi sürdürmek. Ev değişikliğini buna yoralım mı? Bu güzel yazı kimden acaba? Ne zaman olabilir? Yakın mı yani? Eşim olabilir mi? Yani duygusal bir yazı mı?
yok dilek anlamına gelen köpek değil. ayı var fincanınızda o ayının dişleri dileğinizin gerçekleşme süresi hakkında. ev değişikliği kalbinizden geçirdiğiniz gibi olur umarım. yazının kimden olacağını veya ne zaman geleceğini görmedim ama evet duygusal bi yazı, aşkla ilgili bi yazı. sanırım eşinizdendir hayatınızda başkası yoksa
seni kırmak istemedim canım :) sen bi uğraş içindesin bişeyi çok istiyorsun çok çaba sarf ediyorsun ama tüm bu yaptıklarına değecek :) bi karar vereceksin ama zamanında vermelisin yoksa tehlikeli olabilir. yanınızda sizi anladığı sizi seven birisi var. sizi düğün gibi bi yere davet edecekler ya da tüm sırlarınızı açığa vuracaklar :)
Teşekkürler. Sırrımı kim açıklayacakki? Bir yandı sır, bir yanda düğün, ilginç. Hangisi ki acaba? Benim yanımdaki beni anlayan kişi bayan mı erkek mi?Tehlike çanları ne bakımdan çalıyor?
o kadarını bilmiyorum çünkü müneccim değilim canımzaten mesajdada bahsetmiştim :)
canım madem yeni yüklicektin eskisini niye yorumlattın bana :)
Mona fal baktığını bizden niye sakladın sen
Ben şimdi topiğe söyleyeyimde başını kaldırama faldan.
sakın sakın
canım madem yeni yüklicektin eskisini niye yorumlattın bana :)
Canım benim gördüğüm kadarıyla iki kadın tarafından mutluluğun engellenmiş ya da engellencek.Kadınlardan birinin isminde F harfi geçiyor.Uzak yerden misafirin gelicek sana bol bol nasihat vericek canını sıkacak.Aşk hayatında derin bir üzüntü gördüm.Ya bir ilişkin varsa kavga ve ayrılık var.Eğer yoksa geçmişteki biten ilişkini çok düşünüyorsun.Ve herkese sırrını anlatma.Çalışıyorsan iş yerinden çalışmıyorsan apartmanının içinde yüzüne gülüp arkandan konuşan insan var.
2.fincanı yorumladım bu arada.
Falıma bakıp birşeyler yazarsanız memnun olurum.
Eki Görüntüle 496484 Eki Görüntüle 496483 Eki Görüntüle 496485 Eki Görüntüle 496487 Eki Görüntüle 496489 Eki Görüntüle 496496 Eki Görüntüle 496497