Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fincanda ki ilginç figüre bakarmisin ??
- Konu Sahibi Maaviii
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kahvefalı bir derdim var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.572
- 548
Geleceğime dair biseyden bahsetmedigini biliyorum. Yaşayan veya başına gelen bilgisi olan varmı diye merak ettim sadeceHmmm bir kahve fincanı ve içinde su kahve telvesi ve muhtemelen biraz şekerin oluşturduğu tesadüfi bir şekil.
Kesinlikle geleceğinize dair bir şeyden bahsediyor.
Olabilir isterdim tavşanAnamm davşan mi oo 3 vakte kadar davşan sahipleniceksiniz
- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
Yanı neden hemen bi gömme güdüsü oluşur ki .Hmmm bir kahve fincanı ve içinde su kahve telvesi ve muhtemelen biraz şekerin oluşturduğu tesadüfi bir şekil.
Kesinlikle geleceğinize dair bir şeyden bahsediyor.
Biri bisey yazsada küçümsesek diye bekliyosunuz yanı
- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Etrafı kemiriyorlar birazcık bide patir patir ortaliga yapıyorlar onun dışında aşırı sevimliler ya ben önceden besledim T Tatlianne20 BakiverOlabilir isterdim tavşan
Bu tarz insanların seviyesine inmemek en güzel cevap. Bu zihniyetle savaşmak zor . Tek yapmak istedikleri Şey sanal alemde üstünlük taslamak.Yanı neden hemen bi gömme güdüsü oluşur ki .
Biri bisey yazsada küçümsesek diye bekliyosunuz yanı
Etrafı kemiriyorlar birazcık bide patir patir ortaliga yapıyorlar onun dışında aşırı sevimliler ya ben önceden besledim T Tatlianne20 Bakiver
[/QUOT
Bakımı zor bir hayvan aynenEtrafı kemiriyorlar birazcık bide patir patir ortaliga yapıyorlar onun dışında aşırı sevimliler ya ben önceden besledim T Tatlianne20 Bakiver
- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Dur ben içimden gelerek yorumluycam.Etrafı kemiriyorlar birazcık bide patir patir ortaliga yapıyorlar onun dışında aşırı sevimliler ya ben önceden besledim T Tatlianne20 Bakiver
- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Allahım valla eğlencesine günah yazmaDur ben içimden gelerek yorumluycam.
- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Arastirmalarima dayanarak.
falda tavşan çıkması aldatmak demektir. Fal sahibinin eşini ya da sevgilisini aldatacağı söylenir. Tavşanın kulakları büyükse aldatma haberinin çabuk duyulacağı rivayet edilir. Bazı falcılar, büyük kulaklı tavşan demek, arkanızdan dedikodunuzu yapan kimseler demiştir. Arkanızdan konuşan kimseler sizi kıskanıyor ve itibarınıza zarar vermeye çalışıyor denir.
falda tavşan çıkması aldatmak demektir. Fal sahibinin eşini ya da sevgilisini aldatacağı söylenir. Tavşanın kulakları büyükse aldatma haberinin çabuk duyulacağı rivayet edilir. Bazı falcılar, büyük kulaklı tavşan demek, arkanızdan dedikodunuzu yapan kimseler demiştir. Arkanızdan konuşan kimseler sizi kıskanıyor ve itibarınıza zarar vermeye çalışıyor denir.
- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Yazdim bileAllahım valla eğlencesine günah yazma
Abowwwww iyi dedin bunu kocam birde iş için şuan başka şehirde erkenden uyudu birde hemen arayıp kontrol edicemArastirmalarima dayanarak.
- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Giiz hafızim ben valla kaciyom buralardan iki egelenek dedim bizim tatlı anamiz araştırıp gelmiş duvarda buluşuruz artıkYazdim bile
- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Aman ha çıkmasın tabiiikide istemem böyle şeylerAbowwwww iyi dedin bunu kocam birde iş için şuan başka şehirde erkenden uyudu birde hemen arayıp kontrol edicem
- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Ahahah duvara gel.Giiz hafızim ben valla kaciyom buralardan iki egelenek dedim bizim tatlı anamiz araştırıp gelmiş duvarda buluşuruz artık
Yok Allah korusunAman ha çıkmasın tabiiikide istemem böyle şeyler