• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fincanda ki ilginç figüre bakarmisin ??

Maaviii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
123
181
23
29
Merhaba bayanlar kahve fincanimda tamamen kendiliğinden oluşan bir figür ver kesinlikle elle yapılmış bişey değil . Tamamen tesadüf ama ne anlama. Geliyor çok merak ediyorum bilgisi olan yazabilirmi . Resmi ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20190905_222327_200.jpg
    IMG_20190905_222327_200.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 126
Hmmm bir kahve fincanı ve içinde su kahve telvesi ve muhtemelen biraz şekerin oluşturduğu tesadüfi bir şekil.
Kesinlikle geleceğinize dair bir şeyden bahsediyor.
Geleceğime dair biseyden bahsetmedigini biliyorum. Yaşayan veya başına gelen bilgisi olan varmı diye merak ettim sadece

Hmmm bir kahve fincanı ve içinde su kahve telvesi ve muhtemelen biraz şekerin oluşturduğu tesadüfi bir şekil.
Kesinlikle geleceğinize dair bir şeyden bahsediyor.
Yanı neden hemen bi gömme güdüsü oluşur ki .
Biri bisey yazsada küçümsesek diye bekliyosunuz yanı

Arastirmalarima dayanarak.
falda tavşan çıkması aldatmak demektir. Fal sahibinin eşini ya da sevgilisini aldatacağı söylenir. Tavşanın kulakları büyükse aldatma haberinin çabuk duyulacağı rivayet edilir. Bazı falcılar, büyük kulaklı tavşan demek, arkanızdan dedikodunuzu yapan kimseler demiştir. Arkanızdan konuşan kimseler sizi kıskanıyor ve itibarınıza zarar vermeye çalışıyor denir.

Arastirmalarima dayanarak.
falda tavşan çıkması aldatmak demektir. Fal sahibinin eşini ya da sevgilisini aldatacağı söylenir. Tavşanın kulakları büyükse aldatma haberinin çabuk duyulacağı rivayet edilir. Bazı falcılar, büyük kulaklı tavşan demek, arkanızdan dedikodunuzu yapan kimseler demiştir. Arkanızdan konuşan kimseler sizi kıskanıyor ve itibarınıza zarar vermeye çalışıyor denir.
Abowwwww 😀 iyi dedin bunu kocam birde iş için şuan başka şehirde 😀 erkenden uyudu birde😀 hemen arayıp kontrol edicem 😀

Back