arkadaslar bısey sormak ıstıyorum tahmınen ucretlerı nerelerde bı fıkrınız varmı?
bizde de arkadaşlarımızın cv sini getirelim diye bekler dururlardı. o kadar kötü bi iş ki.. çeyrek altını babalarının hayrına vermiyolar millet deli gibi kaçtığı için veriyolar. çeyrek altın uğruna orda çalışanlar çevrelerindeki insanları ikna etsinler diye. çok zor. estetisyensen mutlaka kendi mesleğini yap bence. çağrı merkezinde ne uzarsın ne kısalırsın 600ytl maaşa çabalar durursun.valla şuan arkadaşım orda ve kampanya yapıyolarmış arkadaş getireene çalışmak için çeyrek altın hediye arkadaş beni hemen sokcakta ben estetisyenim mesleğimi yapcam sıkılırsam gecebilirm düşünüyorum yani
arkadaşlar çağrı merkezi çok zor.. çok stresli. ben garanti de 1 yıl çalıştım. akşam 18.00-23.00 vardiyasında. ama hergün gece 2 mesaisine bırakıyolar. hele ki haftasonları günüzcüler sürekli sabah 8dan akşam 8 e kadar çalışıyodu. yaptığımız hatalar maaştan kesilmiyodu ama grup puanını düşürüyodu. her ay düzenli sınava sokuyolar seni sınavı geçemezsen grubunu etkiliyo geçersen ve görüşmelerinin puanı da yüksekse 25 ytllik çek veriyolardı. çok çok çok zor...çok zor çok zor çok zor.... çok iyi düşünün. herşeyiniz dakik. saniye bile geciktiremezsiniz o derece dakik olmak zorundasınız. molanız wc niz herşey dakik olacak. müşterinin sorununu hemen çözüceksiniz günde 150 müşteriye bakmanız lazım. bi yandan satış yapmanız lazım.. yani ne bilim. benim sözleşmem 1 yıldı yeni girenlerinkini 1.5 yıla çıkarmışlar kaçıp gitmesin kimse diye. ben kendimi dar attım. 3 aydır işsizim ama ayrıldığım için zerre kadar pişman diilim. ama bazıları da var ki abuk subuk müşterilerle uğraşmaktan keyif alıyo.. eğer böyleyseniz ve mola vermek wc ye gitmek umrunuzda diilse keyif alabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?