Fimo Teknikleri

_butterfly

sonsuza kadar...
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
849
2
96
Ankara
Herkese merhaba,daha önceden gördüğüm ama adını yeni duyduğum ve sadece takıda kullanılmadığını öğrendiğim bir teknik;FİMO.Nette araştırdım,birçok şey yapılabiliyomuş.Uygulayan,kursuna giden var mı?Ayrıca Ankarada bununla ilgili ders alabileceğim bir yer var mı?
Şimdiden teşekkürler..

Bunun için kursa gitmene gerek yok bence. Polimer kil yapımıyla ilgili yardımcı bir kitap işini görür.

Ama kursa gitmeden de malzemeleri nerden alıcağımı,neye nasıl bir şey uygulayacağımı öğrenmem zor olcak.Kendi başıma yaparsam çok fazla vakit ayırmam gerekcek..O kadar vakit ayırabileceğimi sanmıyorum.
Teşekkür ederim fikrin için

Neden zor olsun ki hobi malzemeleri satan her yerde bulabilirsin .Onlara ek olarak bir de modelaj kalemi seti aldın mı tamamdır .Sen bilirsin genede .

Son düzenleme:
Şekil vermeye yarayan alet .Ben yapılışını biliyorum tabi o yüzden diyorum ya kursa gitmene gerek yok diye (eğer el sanatlarında başarılıysan ama)

Kendime o konuda güvenmediğim için bi kurs diyorum ya,en azından bikaç kere gidip gelsem kaparım:)
Bilen yok heralde böyle bi kurs ya da herkes kendi kendine yapabiliyo:)

merhaba arkadaşlr forumda yenym fimo hamuruyla uğraşan arkadaşlar varsa blgi paylaşımı yapabilirz ben izmirdeyim bu işle uğraşıyorum soruları cevaplayabilirim.

merhaba,ben ankaradayım.öğrenmek istiyorum,ancak malzemeleri nereden sağlayacağımı ve nasıl yapıcağımı bilmiyorum.Bi süre vakit ayıramıcam:)ama tek başıma halledemeyeceğim için,kursa gitmiş veya böyle bir kurs verilen bi yer bilen var mı diye açmıştım konuyu.Siz kendiniz mi öğrendiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…