Smyl Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2009 Mesajlar 879 Emoji Skoru 5 Puanlar 96 Yer Afyon 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl #1 bayanlar acil sorum var.. fimo yu normal ev fırınında pişiriyoruz ya havalandırdıktan sonra o fırında yemek pişirilebilir mi peki.. bayanlar cevaplarsanız çok sevinirim..
bayanlar acil sorum var.. fimo yu normal ev fırınında pişiriyoruz ya havalandırdıktan sonra o fırında yemek pişirilebilir mi peki.. bayanlar cevaplarsanız çok sevinirim..
Smyl Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2009 Mesajlar 879 Emoji Skoru 5 Puanlar 96 Yer Afyon 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl #2 bayanlar bilen yok mu aranızda
Emadra Hünkarının Sultanı :) Kayıtlı Üye Katılım 4 Mart 2011 Mesajlar 1.419 Emoji Skoru 0 Puanlar 66 Yer Yalova 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl #3 Pişirilir ama fimo hamurların için her zaman ayrı bir tepsi kullan. Fimo ile yakından ilgiliyim bu konuda yardımcı olmak istedim .
Pişirilir ama fimo hamurların için her zaman ayrı bir tepsi kullan. Fimo ile yakından ilgiliyim bu konuda yardımcı olmak istedim .
Smyl Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2009 Mesajlar 879 Emoji Skoru 5 Puanlar 96 Yer Afyon 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl #4 teşekkür ederim..:) bende ilk hamurlarımı bugün aldım çok severim şekil verme vs türü işleri.. bana hitap eden bi malzeme bakalım yapabilcek miyim:) yaptığımda koyacağım resimlerini:)
teşekkür ederim..:) bende ilk hamurlarımı bugün aldım çok severim şekil verme vs türü işleri.. bana hitap eden bi malzeme bakalım yapabilcek miyim:) yaptığımda koyacağım resimlerini:)
Emadra Hünkarının Sultanı :) Kayıtlı Üye Katılım 4 Mart 2011 Mesajlar 1.419 Emoji Skoru 0 Puanlar 66 Yer Yalova 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl #5 merakla bekliyorum ilham perilerin başından eksik olmasın
Smyl Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2009 Mesajlar 879 Emoji Skoru 5 Puanlar 96 Yer Afyon 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl #6 Emadra .!.: merakla bekliyorum ilham perilerin başından eksik olmasın Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim iyi dileklerin için:)
Emadra .!.: merakla bekliyorum ilham perilerin başından eksik olmasın Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim iyi dileklerin için:)