- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
-
- Konu Sahibi mylifemorr
Hepsini okuyamadım ama büyüyünce geçer ablacım.
Teşekkürler yorumun için yapıp yapmamakta o kadar kararsızım ki anlatamam.Amaan içinde kalacağına git konuş yada ne bileyim bişey yap. ne kaybedersin zaten sonra üniversite farklı ortam filan istemezsen onu görmiceksin bile. olursa denemiş olursun mutlu olursun belki ama olmazsa da kafan rahat olur önüne bakabilirsin artık. Yarım kalan şeyler insanı bağlıyor sürekli, bi işi yarım bırakmamak lazım.
O zaman ozur dilerim konu sahibi.. Konunuzu sabote etmek istemem.. Konu hakkindaki düşüncem tamamen bosluktan eskilere taktiginiz yönünde.. Allah hayirli kapilar acsin universiteye gidince, is bulunca dusunceleriniz cok degisecek..[/QUİ
Sanirim dün ki konudan bahsediyorsunuz kızlar hayır o konuyu ben açmadım kesinlikle yakın bir arkadasim dün açmıştı bana yardımcı olmak adına.Kendi hesabımdan yazmak istemiyordum kararsizdim bir baktım hesap açıp benim hayatımı kendi olayiymis gibi anlatmis bende sonra seni ilgilendiren ne var dedim ve cok sinirlendiğimden konuyu sildirdim. Zaten yönetim de silindigi için hesabınida iptal etmiş bir süreliğine dayanamayıp bugün ben yazdım .Tamamen benden bağımsız olan bir şeydi açılması.Dün aynı konuyu okudum.. sanırım 2 üyeligin var ve 2.üyelik yasak... birinden birini seç yönetime bildir istersen...
Ayni seyi soyledim ama ilk defa yazdim deyince ozur diledim ben de..Dün aynı konuyu okudum.. sanırım 2 üyeligin var ve 2.üyelik yasak... birinden birini seç yönetime bildir istersen...
Durum kesinlikle bu o hesapta nasıl kapatılır ak kızlar yardimmKonu silmek yasak o yüzden konu geri geldi dün ve okudum.. Durum buysaMune ye yaz istersen.. Yada @munecigim bakarmısın ?
Şu an asalak arkadaş yüzünden bu duruma düştüğüme asıl.ben inanamiyorumInanmadim çünkü ayni konusma diline sahip olamazsiniz.. Ayni olaylari ayni sıralamayla ayni kelimelerle anlatamazsiniz.. Yani 2 farkli kisi yapamaz ama 1 kisi 2 kere yapabilir
Çok sağol cnm
Şundan dolayı da olabilir zaten biz yıllardır arkadaşız doğal olarak birbirimizden etkilenmiş olabiliriz bu normal ama şunu kabul etmeliyim ki ondan kopya çekmedim değil olaya giriş kısmında vsInanmadim çünkü ayni konusma diline sahip olamazsiniz.. Ayni olaylari ayni sıralamayla ayni kelimelerle anlatamazsiniz.. Yani 2 farkli kisi yapamaz ama 1 kisi 2 kere yapabilir