• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film önerisi..

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
romantik-dram alanında beni ağlatabilecek enfes duygusal bri film izlemek istyorum konusu olarak platonik aşklar olursa daha iyi olur benim için ama yine de onun harinizde izleyipte çok duygulandığınız bir film varsa önerilerinizi bekliyorum

geçen gün bir film izledim tesadüfen platonik aşktan ziyade kimsesizler yurduna bırakılan bi çocuğun yaşadıklarını işleyen bir film çok etkilendiğimi söyleyebilirim ben de bayılırım dram filmlerine:43: john irving in bi romanından uyarlamaydı film adı da the cider house rules. türkçesi tanrının eseri şeytanın parçası. tavsiye ederim

geçen gün bir film izledim tesadüfen platonik aşktan ziyade kimsesizler yurduna bırakılan bi çocuğun yaşadıklarını işleyen bir film çok etkilendiğimi söyleyebilirim ben de bayılırım dram filmlerine:43: john irving in bi romanından uyarlamaydı film adı da the cider house rules. türkçesi tanrının eseri şeytanın parçası. tavsiye ederim

ağltacak bir filmse neden olmasın ben çok severim böyle kendimi kaptırıp flmi hissederek izlemeyi teşekkür ederim canım önerin için

Hep Seni Aradım (Wicker Park)... Kesinlikle öneririm. Dram, romantizm, gizem...

bugün ilk olarak bu filme yer verdim vaktimi gerçekten çok güzel bir bölümdü beğenerekten izledim heyecan bile vardı dizide süperdi teşekkürler :) başka bir film önerin olursa izlemek isterim bu tarzda romantik :)

The Help;
1960’lı yılların Mississippi’sinde üç farklı ve sıra dışı kişilikleri canlandıran bu cesur kadınlar, kendilerini tehlikeye atan ve toplumsal kurallara karşı gelen gizli bir yazı projesi sayesinde alışılmadık bir dostluk kurarlar. Beklenmedik bu ittifaktan, önemli bir kardeşlik doğar. Hepsi, onları tanımlayan sınırları aşma cesaretini kendilerinde bulur ve bu sınırların bazen aşılmak için konulduğunu fark eder. Bu, şehirdeki herkesi değişen zamanlarla karşı karşıya getirmek demek olsa bile...

en son bu filmi izledim, film kalbimi ezdi gecti, belki romantizm yoktu ama gercekten duygu yüklü bir filmdi.:43:

baska önerim izlemediyseniz " ask ve gurur" oldukca romantik bir film , hatta kitabinida alin okuyun .Yazari jane austen orjinal adi" pride and prejudice"

birde bir bollwood yapimi var , "my name is khan" biraz uzun bir film 3 saat ama hind filmlerindeki abuk danslar yok en azindan :36:

The Help;

en son bu filmi izledim, film kalbimi ezdi gecti, belki romantizm yoktu ama gercekten duygu yüklü bir filmdi.:43:

baska önerim izlemediyseniz " ask ve gurur" oldukca romantik bir film , hatta kitabinida alin okuyun .Yazari jane austen orjinal adi" pride and prejudice"

birde bir bollwood yapimi var , "my name is khan" biraz uzun bir film 3 saat ama hind filmlerindeki abuk danslar yok en azindan :36:

önerilerin için çok teşekkür ederim canım hepsini izlemeye çalışacağım bilgilendiririm izleyince :)

tatlım benim adım khan çok güzl bi film ayrıca rain man

new york çeteleri, son umut,ejdarha dövemeli kız,oldboy(ihtiyar dlikanlı),bir rüya içn ağıt

tatlım bunlar gerçktn çok gzl filmler

kanlı elmas,bir köpeğin hikayesi,frekans,ihanet,uçurtma avcısı...................................
uzar gider bu böle :))

tatlım benim adım khan çok güzl bi film ayrıca rain man

new york çeteleri, son umut,ejdarha dövemeli kız,oldboy(ihtiyar dlikanlı),bir rüya içn ağıt

tatlım bunlar gerçktn çok gzl filmler

kanlı elmas,bir köpeğin hikayesi,frekans,ihanet,uçurtma avcısı...................................
uzar gider bu böle :))

tamam tatlım bu güzel film önerileirn için teşekkür ederim hepsini izleyeceğimden emin olabilirsin :)

rica ederim tatlım gerçktn gzl filmler her gün film izlerim arşiv biraz geniş :1:

ne güzel ben de severim de fırsat buldukça vizeler finaller biter keyif için izlerim bazen de fırsat olmadan da öte film izlmeye ihtiyaç duyarım bir anda izlemeye başlarım hemen :1:

Ehem aklıma gelenleri yazayım bari :ssz: Titanik dermişim şimdi :P :D
One Day (Dram-romantik) muhteşemdir
My Name is Khan - buda hem aşk hem dram siyasi ne ararsan var :1: şiddetle öneririm
Müşteri Listesi (aşk ve dram)
Yeni Hayat (dram macera aşk)
Şeytana Karşı (adından aldanıp korku sanma buda güzel bi dram filmidir)
Aşk Çeşmesi
Şıpsevdi
Kadın Kokusu (belki baştan sıkabilir ama filmin sonunda vay be dedirten bi BAŞ YAPIT)
Ahlaksız Teklif (dram-romantik)
Hırçın Sevgilim :21: tee kaç sene önce izlemiştim çok beğenmiştim :)
Çılgın, aptal aşk - buda güzeldir :)
Click - bunuda mutlaka izle
Bir Tutam Cennet
İlk aklıma gelenler bunlar severek izlediğim filmler hepsi. bende çok film izlerim o yuzden bu konunun takipçisiyim :)

Ehem aklıma gelenleri yazayım bari :ssz: Titanik dermişim şimdi :P :D
One Day (Dram-romantik) muhteşemdir
My Name is Khan - buda hem aşk hem dram siyasi ne ararsan var :1: şiddetle öneririm
Müşteri Listesi (aşk ve dram)
Yeni Hayat (dram macera aşk)
Şeytana Karşı (adından aldanıp korku sanma buda güzel bi dram filmidir)
Aşk Çeşmesi
Şıpsevdi
Kadın Kokusu (belki baştan sıkabilir ama filmin sonunda vay be dedirten bi BAŞ YAPIT)
Ahlaksız Teklif (dram-romantik)
Hırçın Sevgilim :21: tee kaç sene önce izlemiştim çok beğenmiştim :)
Çılgın, aptal aşk - buda güzeldir :)
Click - bunuda mutlaka izle
Bir Tutam Cennet
İlk aklıma gelenler bunlar severek izlediğim filmler hepsi. bende çok film izlerim o yuzden bu konunun takipçisiyim :)

çok teşekkür ederim canım sana da bu güzel filmleri de not aldım hepsini vakit buldukça izlyeceğimden emin olaiblirsin :)

bugün ilk olarak bu filme yer verdim vaktimi gerçekten çok güzel bir bölümdü beğenerekten izledim heyecan bile vardı dizide süperdi teşekkürler :) başka bir film önerin olursa izlemek isterim bu tarzda romantik :)

Amoment to remember muhteşem bir kore filmi çok agladım çok alt yazı izleyin daha güzel film ikinci parttan sonra güzelleşiyor..

Amoment to remember muhteşem bir kore filmi çok agladım çok alt yazı izleyin daha güzel film ikinci parttan sonra güzelleşiyor..

teşekkür ederim önerin için izlerim bu filmi de vakit bulunca not aldım :)

Back
X