- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep Seni Aradım (Wicker Park)... Kesinlikle öneririm. Dram, romantizm, gizem...
geçen gün bir film izledim tesadüfen platonik aşktan ziyade kimsesizler yurduna bırakılan bi çocuğun yaşadıklarını işleyen bir film çok etkilendiğimi söyleyebilirim ben de bayılırım dram filmlerinejohn irving in bi romanından uyarlamaydı film adı da the cider house rules. türkçesi tanrının eseri şeytanın parçası. tavsiye ederim
Hep Seni Aradım (Wicker Park)... Kesinlikle öneririm. Dram, romantizm, gizem...
1960’lı yılların Mississippi’sinde üç farklı ve sıra dışı kişilikleri canlandıran bu cesur kadınlar, kendilerini tehlikeye atan ve toplumsal kurallara karşı gelen gizli bir yazı projesi sayesinde alışılmadık bir dostluk kurarlar. Beklenmedik bu ittifaktan, önemli bir kardeşlik doğar. Hepsi, onları tanımlayan sınırları aşma cesaretini kendilerinde bulur ve bu sınırların bazen aşılmak için konulduğunu fark eder. Bu, şehirdeki herkesi değişen zamanlarla karşı karşıya getirmek demek olsa bile...
sil baştan
içimdeki deniz
cesaretin varmı aska
kar ve kaplan
The Help;
en son bu filmi izledim, film kalbimi ezdi gecti, belki romantizm yoktu ama gercekten duygu yüklü bir filmdi.
baska önerim izlemediyseniz " ask ve gurur" oldukca romantik bir film , hatta kitabinida alin okuyun .Yazari jane austen orjinal adi" pride and prejudice"
birde bir bollwood yapimi var , "my name is khan" biraz uzun bir film 3 saat ama hind filmlerindeki abuk danslar yok en azindan![]()
"İçimdeki Yangın"
öyle romantik bir aşk filmi değil;çok ağır bir dram ama bu türden hoşlanmasanız da etkileneceğinizden eminim.
mmerwe: Film ≈ İçimdeki Yangın ! / incendies
tatlım benim adım khan çok güzl bi film ayrıca rain man
new york çeteleri, son umut,ejdarha dövemeli kız,oldboy(ihtiyar dlikanlı),bir rüya içn ağıt
tatlım bunlar gerçktn çok gzl filmler
kanlı elmas,bir köpeğin hikayesi,frekans,ihanet,uçurtma avcısı...................................
uzar gider bu böle :))
tamam tatlım bu güzel film önerileirn için teşekkür ederim hepsini izleyeceğimden emin olabilirsin :)
rica ederim tatlım gerçktn gzl filmler her gün film izlerim arşiv biraz geniş![]()
Ehem aklıma gelenleri yazayım bariTitanik dermişim şimdi
![]()
One Day (Dram-romantik) muhteşemdir
My Name is Khan - buda hem aşk hem dram siyasi ne ararsan varşiddetle öneririm
Müşteri Listesi (aşk ve dram)
Yeni Hayat (dram macera aşk)
Şeytana Karşı (adından aldanıp korku sanma buda güzel bi dram filmidir)
Aşk Çeşmesi
Şıpsevdi
Kadın Kokusu (belki baştan sıkabilir ama filmin sonunda vay be dedirten bi BAŞ YAPIT)
Ahlaksız Teklif (dram-romantik)
Hırçın Sevgilimtee kaç sene önce izlemiştim çok beğenmiştim :)
Çılgın, aptal aşk - buda güzeldir :)
Click - bunuda mutlaka izle
Bir Tutam Cennet
İlk aklıma gelenler bunlar severek izlediğim filmler hepsi. bende çok film izlerim o yuzden bu konunun takipçisiyim :)
bugün ilk olarak bu filme yer verdim vaktimi gerçekten çok güzel bir bölümdü beğenerekten izledim heyecan bile vardı dizide süperdi teşekkürler :) başka bir film önerin olursa izlemek isterim bu tarzda romantik :)
Amoment to remember muhteşem bir kore filmi çok agladım çok alt yazı izleyin daha güzel film ikinci parttan sonra güzelleşiyor..