Konunun tamamını okuyamadım,silmişsiniz zaten.
Bazı arkadaşların konuya fake demesinden rahatsız olmuşsunuz.Eğer anlattıklarınız gerçekse takılmayın oraya,yaşadığınız cehennmden çıkmanın yolunu gösteren bir mesaj çıkar belki karşınıza.
Öncelikle çözmeniz gereken konu ablanızın tacizi.Aileniz ne kadar sert olursa olsun bu konuyu annenizin bilmesi gerekiyor.Sonrasındada gidip şikayetçi olmaya ikna etmelisiniz ablanızı.Bu olayı bunca yıl sonra ispat etme olasılığınız çok küçük olsada önemli olan ablanızın ruh sağlığı.Daha fazla kendi kendine yaşamasına izin vermeyin bu kabusu.Belki acısını dindirmez ama gizlemek zorunda kalmadığında bile bir rahatla duyacaktır.
Sizin psikolojik durumunuza gelince;
Yaşınız kaç yazdınızmı bilmiyorum ama okumanın yaşı yoktur.En azından halk eğitimin bilgisayar ,dikiş ...vb kurslarından birine gidip kendinizi bir yöne kanalize edebilir ,bir meslek edinmeye çalışabilirsiniz.Halk eğitim kursları çok cüzzi bir ücrettir.Artık ailem yapmaz,izin vermez ,ben geçmişim yüzünden bu haldeyim demeyi bırakıp bir çaba içine girmelisiniz.Gitgide daha büyük bir bunalıma girersiniz yoksa.
Kimse gelip sizi o odanın dışına çıkartmaz.Siz kendinizi iyileştireceksiniz.Annenizle konuşun,artık sizlere sahip çıkma zamanı gelmiş.Ablanızında sizinde arkasında durmak zorunda.Annelik sadece yemek pişirip ütü yapmak değildir.Sizin geleceğinizi kurtarmak için gerekirse çalışıp ,kocasını boşayacak.Siz,ablanız ,anneniz çalışsanız ne işler başarırsınız.Lütfen karamsar olmaktan vazgeçip harekete geçin.