film gibi ama....

doludizgin

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
62
0
16
İstanbul
nereden başlıyayım bilmiyorum o kadar doluyumki...hayatımı sil baştan anlatmak istiyorum konu olsun filmlere umrumda bile değil çünkü hiçbir şey artık...ben kapıcı dairesinde dünyaya geldim bir odanın içinde sıkış tepiş hepimiz yaşadık.mesela misaifr geldiinde mecbure yanlarında otururduk halada öyle ...kardeşim sabah okula kalkıyo 6 da bende onla berabr kalmak zorunda kalıyorum 6 da uyanıyorum çünkü o kalkınca ışık açılıyo vede bende uyanıyorum kalka kalk diye bağıyıro annem kardeşime sesten uyuyamıyorum...yeri geldi anne ve babamın cinsel hayatına tanıklık ettim.hemde arkamda,aynı ortamda bile...birgün kardeşimle yatıyoduk ve arkamızdaki çekyatta birlikte olmaya çalışıyodu babam ve küçücük kardeşim bundan etkilendi aşırı derecede ve ben azarladım kendisinii..mesela geceleri hep duyardım annemin ismini söylerdi kalk diye...ben bilirdim birlikte olduklarını ve çok utanırdım sonra banyoya girerlerdi.anne ve babanın odasının olmaması yada çocukların odasının olmaması o kadar lanet bir şey ki anlatamam...babam mesela nette birşeyler izlemiş p..o tarzı kardeşimde bunu görmüş 1 hafta psikolojisi bozk gezdi..bunla kalsa gene iyi...kapıyı açarlar apartmandakiler sormadan dalarlar içeriye müsaitmisin değil misin düşünmezler.kaç kere kavga ettim.babam apartmandakilerin arabalarının anahtarlarını aldı onlar rahatsız olmasın diye kendisi çekiyo birileri girip çıkacağı zaman..ve sabah akşam gece her dakika çıkıcakları zaman bizim zilimize basıyolar.her dakika rahatsız oluyoruz.postacısı gelir bizim zile basar kargocusu gelir basarr...sonra ben çok kötü bir çocukluk geçirdim hep kavgalar içinde büyüdüm,küfürlerle büyüdümm...annem nerde terbiyesiz saçma sapan insan var onlarla arkadaşlık kurardı hep argo kelimeler konuşurlardı ve hala hatırladıkça kötü oluyorum ben...annem ve babam hiçbir zaman bir aile gibi olmadılar hep kavga hep dövüşşş...annem çok hastalandı şuan poşet poşet ilaç kullanıyo sonunda mahvettiler onu.ve akli dengesi bozuldu epeyce.annem kardeşini kaybetti sonra kardeşlerinden hiç fayda görmedi babası istemediğine vermiş yani babama...hep çile çekti...ablam defalarca tacize uğradı çok ağır şekillerde,bende uğradım hep mahallede tacize hala etkisinden kurtulamıyorum..nişanlandı iki kere olmadı ayrıldı hep üzüldü o zamanlarda da bizim evde hep bir karmaşa vardıı...ablamı herkes ayırt edermiş çocukken geçen günde konuştuk bu konuyu zaten..ablam hep kavgalarla büyüdü ve okulda da öğretmeninden kafası tahtalara vurularak dayak yedi...ben gene ondan bir nebze rahat yaşadım benm arkadaşlarım filan çoktu...biz hep dayakla büyüdük annem mesela saçımızdan sürüyerek eve getirirdi suratımıza tükürdü kara hortumlarla döverdi bizi...hiç ders çalışamazdık kavgalardan...sonra ablam evlendi hep dayak yedi kocasından gecenin bir yarısı kapılarımız kırıldı hep kocası tarafından ve hadi ben neyse alışkınımda küçücük kardeşim bu küçücük odayı çektiği yetmiyomuş gibi birde bu kavglardı gördü dahada kötü oldu..sonra okuluna gidiyo okulda itilip kakılıyo sürekli arkadaşları dışlıyo onu ve hep ağlıyo dersleride çok kötü,birde erkenden ergenliğe girdi..göğüsleri yaşıtına göre çok büyük boyu çok uzun ve tüğlenmesi erken başladı,yaşıtlarım gibi koşamıyorum abla göğüslerim sallanıyo neden ben abla bir sürü kız var hiç biri böyle değil diyo ne diceğimi şaşıyorum çok üzülüyorum.hiç çocukluğunu yaşayamadı yaşıtları dışarıda oynarken kimse arasına almıyo kardeşimi ve o bütün gün bilgisayar başında otruyo.ve burnuda uzun kardeşimin aileden gelen bir şey sürekli burnuyla dlga geçiyorlar toplum içinede çıkmak istemiyo artık offff alllahım daha dert kaldımı vermediğinn(( yaşıtları okullarını bitirecek herkes mutlu mesut benm kardeşimin dersleri çok kötü bütün bu anlattıklarımın yüzünden...ne yapıcağımı şaşırdım artıkk...sonra babam a gelelim onun hayatına kimse sahip çıkmıyo ona annesi babası kardeşleri herkes uzak durdu babannemler diğerlerine ev araba alırken bize gelince para yok dedi benim annem günde 3 4 ev işine giderek bir ev aldıı amcam beni bir yere kadar götürdü yol parasını bile aldı benden,herkese iş buldu bir tek babama bulmadı.babama bulsaydı belki bugün bu bir odanın içinde yaşıyo olmucaktık....ah dünya ahhhh...sonra ben kulağımın bir tanesini kaybettim hep sorun yaşıyorum bu yüzden,şuan bir sürü psikolojik rahatsızlığım var....ortaokulda sağlık problemlerim çıktı 3 ay filan okula gidemedim hep hacılara hocalara götürüldüm psikolojim bozuldu...diploma notum çok düşük geldi,liseyide hiç bilmediğim bir okulda okudum...bir dağın tepesinde hiç istemediğim insanların arasında 4 sene babam arabayla götürdü getirdi beniii şaka gibi hatırladıkça deliriyorum nasıl yapmışım diyorum bunu!! okul hayatımda mahvoldu.lisede evde yaşanan tüm bu olumsuzluklardan dolayı aşırı hafıza kaybına uğradm ordada derslerim bombok oldu diploma notum gene düşük geldi...okuluda hiç sevemedim değiştiremedimde...neyse sonra bizim o dönemde katsayı vardı o yüzden bölümümü değiştiremedim bir sonraki senede 5 ay kalası sınava hazırlanmak istedim,dolabımda giyecek tek parça kıyafetim olmadığı için gidemedim onada...derken bu sene öylesine sınava girdim ve saçma sapan bir yer çıktı karşıma mezarlığın karşısında bir okul çıktı...bu sene hazırlanmak arık içimden gelmiyo yaşım iyice geçti zaten,dershaneye gitmek istedim yinede ama olmadı maddi durumlar el vermiyo evdede artık kendim yapamıyorum...ve çok büyük bir sağlık problemim daha var bende aşırı cinsel istek var nedenini bilmiyorum hayatımdan bezdim artık hiçbir şey tat vermiyo kendimi ve ailemi çaresiz terkedilmiş işe yaramz hissediyorum...neyse anlıcağınız okul hayatımdanda oldum...şuan takılacak kimsem yok bile...arkadaşım bile yok hayatımda çünkü o okuduğum okuldaki insanlardan hep uzak durmak istedim ve onları da hayatımdan tamamen çıkardım..şuan çok yalnızım hergün evdeyim bunaldım artık her şeyden hergün ağlıyorum hergünnn....ben bu koşullarda nasıl iyi olayım?.. umarım başınızı ağrıtmamışımdır okuduğunuz için saolun...

Son düzenleme:
Ben zor da olsa okudum ama şu anki durumunu pek anlayamadım.

Okuyor musun hala ?
Ailen çalışmana izin verir mi ?

Herkesin hayatı kendine göre zor, seninki de çok zor geçen hayatlardan olmuş. Umarım kendi mutlu hissedebileceğin, güzel bir hayatın olur ilerde. Allah yardımcın olsun.

O kadar içini dökmüştün,neden sildin ki ?

Tek yapman gereken,paragraflara ayırmaktı

konuyu silmek zorunda kaldım arkadaşlar çünkü daha fazla dayanamadım k.bakmayınn kimsenin görmesini istemedim bir an yazdım sildim hepsi bu...özür dilerim iyi akşamlar

Allah yardımcın olsun.

İnşallah gelecekte,bugünlerini unutturacak güzel günlerin olur.

konu silmek yasak bunun icin ceza alicaksin malesef..

konuya gelirsek ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN,

INSALLAH birgun istedigin gibi bir hayata kavusursun..

baska bir eve tasinma imkaniniz yokmu en azindan 2 odali..

ben 2 odalı ev filan istemiyorum inanın ben sağlık huzur ve mutluluk istiyorum hepsi buu.ne önemi var 1 odanın...önemli olan mutluluk huzur değil mi??

allah kimseye böyle acılar yaşatmasın...ben bu soruların cevabını çok aradım ama bulamadım neden bizim başımıza böyle şeyler geliyo diye...ama bulamıyorum inanın cevabını..hepimiz sağlımızı kaybettik ben kendi hayatım kadar kötü bir hayata hiç tanıklık etmemiştim...

ben 2 odalı ev filan istemiyorum inanın ben sağlık huzur ve mutluluk istiyorum hepsi buu.ne önemi var 1 odanın...önemli olan mutluluk huzur değil mi??

en azindan bi yerden baslamak lazim 2 oda olunca en azindan kendi odanda yada iste birileri geldiginde diger odaya gecince biraz daha mutlu olmicakmisin ?
hepsi bir anda olmaz ki tam olarak ne istiyorsun hayattan hersey yavas yavas degisir bir anda olmaz..

bir anda olmaz biliyorum ama insanın başına her şey bir anda mı yıkılır başlamadan tepeme yıkıldı hayatım...küçükken hep tacize uğradım hikayem böyle başladıı zaten

bir anda olmaz biliyorum ama insanın başına her şey bir anda mı yıkılır başlamadan tepeme yıkıldı hayatım...küçükken hep tacize uğradım hikayem böyle başladıı zaten

senin adina uzuldum ALLAH YARDIMCIN OLSUN herkesin kaderi farkli isliyor iste gun gelir sende Istedigin gibi mutlu olursun INSALLAH:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…