Film dizilerdeki açık sahneler

Benden başkasını görüo begenemez mi yani kocam fazla hayal dünyasında yaşıyorsunuz çıkın ordan dünyamıza gelin ayrıca birini görüp beğenmek demek ona halleniyor anlamına gelmez valla cok komiksiniz :)

Turna hanım ne yapıyorsunuz

Hayır güzel diye rahatsız olmuyorum. İzlemeyen erkeğin olduğunu düşünmüyorum ben. O yüzden kıskançlık yapmam o konuda. Ufak bir rahatsızlık sadece.

Ayy ağzına sağlık..... millete nolmuş diyodum tam.. atarlı giderli.. komik..
"Rihitsiz iliyisin izlimiyiciksin, git kinil 7 izli"
komik mi olduğunuzu sanıyorsunuz? Saygısızlığa lüzum yok.

Bu sizin tercihiniz kimseyi ilgilendirmez de
İzleyenlere midesiz dediğiniz an iş değişiyor

Midesiz degilim dedikten sonra saygim var diosun.. celiski degil mi bu? Ki ben herkese saygi duyarim

Bu sizin tercihiniz kimseyi ilgilendirmez de
İzleyenlere midesiz dediğiniz an iş değişiyor
ben ızleyenlere mıdesız demedım saptırmayın bız mıdesız degılız dedm bıze gore oyle bıze gore olan hersey herkese aynı degıl.tekrar okuyun lutfem

Beni mesela etkilemez izlemişim-izlememişim, çok da tercihimde değildir yani, bazen izlerim denk gele, bazen "Öf kırk saat sizin sevişmenizi mi bekliycem" der ileri alır devam ederim. Sararsın sevişme sahnelerini ileri, yani çok da şey değil ki KaraTurna.

Midesiz degilim dedikten sonra saygim var diosun.. celiski degil mi bu? Ki ben herkese saygi duyarim
Asıl sorun zaten bu. Hemen hemen aynı kefeye koyuldum , halbuki bu konu hakkındaki görüşlermle ilgili tek birşey bile bilmiyor kendisi

Kocalarimiz da etkilenmek için tv de kadın bekliyo ..

kendı adıma dedm.mıdesızlık bana gore ama bana sıyah olan sıze beyazdır herkonuda bu gecerlı sıze gore de mıdesızlık degıldır cok acık yapmayın yanı sapmaya gerek yok ki

ben ızleyenlere mıdesız demedım saptırmayın bız mıdesız degılız dedm bıze gore oyle bıze gore olan hersey herkese aynı degıl.tekrar okuyun lutfem
Eee aynı şey değil mi
Biz izlemiyoruz midesiz değiliz, başkaları izliyorsa midesizdir anlamını çıkartırım ben burdan

Hmm anladım. O zaman ben size sekssiz, sükssüz bişeyler önereyim. Bi kel adam var yeri geliyor bi öğretmen, yer geliyor bahçıvan, bazen bi doktor, bazense bi tesisatçı olup yardımdan yardıma koşuyor. Çok güzel konulu filmleri var . Tavsiye ederim. Adı Jonny Sins.

Bence de çokta şey değil :)
Ama izlemek istemeyen neden hemen “ööhhfff sende git kanal 7 izle” tarzı bir tavırla karşılaşmak zorunda ki.

İzlesem hoşuma gitmez mi evet gider, ama izlemiyorum. Bahanesi cartı curtu yok yani.

Ama bunu da mesele yapmam konu açmam, ileri sararım veya o an başka birşeyle ilgilenirim o kadar.

Acaba kocam sapık mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…