- 20 Ocak 2010
- 46.534
- 169.681
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Benden başkasını görüo begenemez mi yani kocam fazla hayal dünyasında yaşıyorsunuz çıkın ordan dünyamıza gelinkarısına aşık ADAM karısınDan baskasnı begenmez zaten ızletenler ızletsın. Izlemeyenler buna ben de dahıl mıdemız.kaldrmadıgı ıcın tercıh etmıyoruz özguven unsuru degıl bu ıgrenc seyler cok ŞÜKÜR:) Iyi geceler bayanlar
Kanka kaşınmaYok genelleme yapmadım farkındaysanız. Yazdığım cümle ortada. Eşiniz silebilir ki bu gayet doğal, ben size haber vermesine şeyettim
Turna hanım ne yapıyorsunuzİzlememeyi tercih etmekte bi tercih değilmidir?
Sevişenleri izlememeyi tercih ettiğimizden dolayı kaliteli bir senaryoyu izleme hakkımız kayıpmı oluyor?
İlla sevişenleri izlicez yada kendi kendiyle konuşan şu türleri mi izlemek zorundayız...->
Hayır güzel diye rahatsız olmuyorum. İzlemeyen erkeğin olduğunu düşünmüyorum ben. O yüzden kıskançlık yapmam o konuda. Ufak bir rahatsızlık sadece.
komik mi olduğunuzu sanıyorsunuz? Saygısızlığa lüzum yok.Ayy ağzına sağlık..... millete nolmuş diyodum tam.. atarlı giderli.. komik..
"Rihitsiz iliyisin izlimiyiciksin, git kinil 7 izli"
En sevdiğim aktörden bir kuble sünüyorumTurna hanım ne yapıyorsunuz
hallenmek degıl mesele sapık zıhnıyetlı ınsan hallenır zaten Bız bırbırımızden baska ınsanların vucudunu gorme taraftarı degılız ve bu teşhire karşıyız hıcbızamanda olmasın inşallah. Eşimi cok rahatsız eden bısey bu keza benı de. durım buladar anlaşılır
Midesiz degilim dedikten sonra saygim var diosun.. celiski degil mi bu? Ki ben herkese saygi duyarimbasıt bır vıdeo ıcın dedım ılerı olan seylerı kendısı basta dedı evlendgmzde karsılastıgımız an benden mnce kapatan o oldu ve benımle aynı dusuncede oldugu ıcın benı de mutlu ettı. Herkes bır degıl yıne tekrarlıyorum ızleyenlere de saygım var ama onayladgm bı hayat tarzı degıl genelde:)
takılcak bısey bulamayınca o mu farklı geldı ilahı tamam kadın erkek olsunKadınlara ve erkeklere demek istediniz sanırım
Al götür beni buralardanKanka kaşınma
ben ızleyenlere mıdesız demedım saptırmayın bız mıdesız degılız dedm bıze gore oyle bıze gore olan hersey herkese aynı degıl.tekrar okuyun lutfemBu sizin tercihiniz kimseyi ilgilendirmez de
İzleyenlere midesiz dediğiniz an iş değişiyor
İzlememeyi tercih etmekte bi tercih değilmidir?
Sevişenleri izlememeyi tercih ettiğimizden dolayı kaliteli bir senaryoyu izleme hakkımız kayıpmı oluyor?
İlla sevişenleri izlicez yada kendi kendiyle konuşan şu türleri mi izlemek zorundayız...->
Asıl sorun zaten bu. Hemen hemen aynı kefeye koyuldum , halbuki bu konu hakkındaki görüşlermle ilgili tek birşey bile bilmiyor kendisiMidesiz degilim dedikten sonra saygim var diosun.. celiski degil mi bu? Ki ben herkese saygi duyarim
Kocalarimiz da etkilenmek için tv de kadın bekliyo ..s
aa mıdenız genısmıs guzel sızın kocanız sızden baskasından etkılenmek ıstyorsa yapsın tabi sızde ızın verıyorsanız bence sorun yok:) hatta anlattgnza bakılırsa yapıyor da olabılır sızın yasam tarzınıza gore.normal demekkı keşke bukadar belaltı yaşanmasa hersey nekadar garıp bır donemdeyız ama üzülüyorum boyle dusünen.bayanlara baylara üzücü
kendı adıma dedm.mıdesızlık bana gore ama bana sıyah olan sıze beyazdır herkonuda bu gecerlı sıze gore de mıdesızlık degıldır cok acık yapmayın yanı sapmaya gerek yok kiMidesiz degilim dedikten sonra saygim var diosun.. celiski degil mi bu? Ki ben herkese saygi duyarim
Eee aynı şey değil miben ızleyenlere mıdesız demedım saptırmayın bız mıdesız degılız dedm bıze gore oyle bıze gore olan hersey herkese aynı degıl.tekrar okuyun lutfem
Hmm anladım. O zaman ben size sekssiz, sükssüz bişeyler önereyim. Bi kel adam var yeri geliyor bi öğretmen, yer geliyor bahçıvan, bazen bi doktor, bazense bi tesisatçı olup yardımdan yardıma koşuyor. Çok güzel konulu filmleri var . Tavsiye ederim. Adı Jonny Sins.hallenmek degıl mesele sapık zıhnıyetlı ınsan hallenır zaten Bız bırbırımızden baska ınsanların vucudunu gorme taraftarı degılız ve bu teşhire karşıyız hıcbızamanda olmasın inşallah. Eşimi cok rahatsız eden bısey bu keza benı de. durım buladar anlaşılır
Takıldığım şey burda izleyen herkese midesiz demeniz masallah çok sayginız varmış izleyenlere ayrıca kimseyi izlemiyorsunuz ama kendinizi göstermeyi tercih ediyorsunuz bakiyorumtakılcak bısey bulamayınca o mu farklı geldı ilahı tamam kadın erkek olsun
bana taş atmanızdan bellı gereksız bıyorumdu cnku yaptıgınız ızleyebılırsınız de benm ızlememe gorusume neden takıldınız okuyup gecebılırdınız daha fazla uzatmıcam :)Kocalarimiz da etkilenmek için tv de kadın bekliyo ..
Bence de çokta şey değil :)Beni mesela etkilemez izlemişim-izlememişim, çok da tercihimde değildir yani, bazen izlerim denk gele, bazen "Öf kırk saat sizin sevişmenizi mi bekliycem" der ileri alır devam ederim. Sararsın sevişme sahnelerini ileri, yani çok da şey değil ki KaraTurna.
Acaba kocam sapık mi ?hallenmek degıl mesele sapık zıhnıyetlı ınsan hallenır zaten Bız bırbırımızden baska ınsanların vucudunu gorme taraftarı degılız ve bu teşhire karşıyız hıcbızamanda olmasın inşallah. Eşimi cok rahatsız eden bısey bu keza benı de. durım buladar anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?