ya okudum neden buraya bu ruh hastası arkadaşın topikine neden yazdınız derken bende yazmış oldum neyse cevap bile vermiyo bir çok soruya kadılığın yüzkarası bence bu şeyi okuren başıma ağrılar gidi ya editörler nerede kapatsınlar bence
Hiçbirşeye takmıyorum ki bunada takayım kaydirigubbakcemile2Ben smileyler arasında en çok bu smileyi seviyorum...
Benimle bütünleşti gibi bişi
Herşey bitti de buna mı taktınız şimdi de
Tşk ederim nazik cevabın için.Bencede cok şeker eski yurt müdürüme benziyor.Bir tanede bendenAlıntı:
mechul_mim kullanıcısından alıntı
Neden herkes cümlesinin sonuna bu smileyi koyuyor son moda bu mu yoksa ?
benim yıllardır kullandığım smile. en sevdiğim. genelde onu kullanırım.
çok şeker.:)
Hiçbirşeye takmıyorum ki bunada takayım kaydirigubbakcemile2
Sen neden böyle bir tepki verdin anlayamadım?
arkadaşım başından beri okudum bir insana hakaret etme hakkını nerden buluyorsunuz. bizim derdimiz dert onunki değil mi ? başına ağrılar gireceğine okumasaydın. mecburmu tuttular seni okumaya? 1 saattir o kişi topikte büyük ihtimal neler yazıldığını okuyor. bu şekilde davranarak insanları bu siteden soğutmayın .
Valla gülüm anlattıkların inanılması güç şeyler bir kadın kendisini nasıl bu duruma düşürür inanamıyor tabi kimse..Tutku dedikleri bu olsa gerek.arkadaşlar 5 senedir doluyum anlatacam ki rahatlıyayım..sadete gel diyen arkadaş,sadet yok anlattım zaten.. ben evliyim hala,ve bitirebilmek için güç topluyorum.. içim dolu yaşadıklrımı anlatıp önce deşarj oluyorum.. ben etkileyen öyle mesajlar okudum ki ayaklarım daha saglam basıyor dune göre.. skılan bunalan inanmamaan zaten okumasın burayı kirletmesin.. ben yeterınce eynimi kirletmişim zaten..
sen hak veriyosun vede inanıyosan yapaak diyeek bişeyim yok doğum yapmış yaında yok üstelik birçok soru cevalanmıyoda benim yüzümende siteden soğuysan ne diyim sou zaman
kaydirigubbakcemile5ben arkadaşın yaşadıklarında doğru yapıyorsun demiyorum . ama ona ruh hastasıda demiyorum. burası sanal bir ortam evet ne kadar doğru nekadar yanlış bilemiyorum. çalıştığını söyleyen bir insan sürekli KK da olamaz zaten. insanları kırmadan da yazı yazabilirsiniz
baştan sona kadar merakla okudum ama hala neden boşanamadığını ve bu adamdan nasıl 2 cocuk dünyaya getirdiğini inanki anlamadım
ilk doğumumda yeni işe girmişti.. gelirsem istıfamı vermk zorunda kalırım.. dedi..b orc gırtlaktaydı.. bende çok istesemde gelme dedim. aileme gelemez izin alamadı.. patronları çok kötu falan dedim.. dimdik durdum karsıarında.. annem kızdı,bagırdı bana,ama yanımda olmayı hiç bırakmadı.. hissedıyolar tabı yasadıklarımı.sırf evlilğim bıtmesın,huzurumu bozmasındıye evıme bıle gelmıyor. ben gıdıyorum hep anneme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?