How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

film daha bitmedi....

ersealme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
123
0
46
İstanbul
Uzun bir hikaye benim masalım… her masal da peri kızları,yakışıklı iyi kalpli prens,kötü kalpli bir kraliçe olur. Benim hikayemde sadece iyi kalpli,güzel yüzlü,melek kalpli bir kül kedisi var. Uzun zamandır kimselerle paylaşamadığım hikayemi paylaşmak istesemde bir türlü kendimde o cesareti bulamamıştım. Gerçi hala paylaşmalıyım emin bile değilim .. kadınlar kulubunde yüzlerce evlilik , ailevi sorunlar, mutluluk haberleri,sevinçler,hüzünler okudum. Ya yaşadığım için ya da gerçektende böylesi olmadığı için benim ki bir başka..
Tamamen tarafsız,içten yorumlarınız benim hayatımı ve gelecegimi etkileyecek emin olabılırsınız.
Mesleğinde hırslı,güzel, 29 yaşında, harika bir çocukluk ve gençlik yaşamış istediğini almayı bilen,zarif,eğitimli bir kız getirin gözünüzün önüne..
Sene 2005 eylül.. hava olması gerektiği gibi pek değil.. yağmurlu kasvetli genelde.. haftasonları ya da mesai sonları ya evde, ya da en yakın arkadasları dilek ve sibel ile birlikte. Çağ teknoloji çağı ve olması gereken şey, tek eksik evde bilgisayar var ama internet yok.. eve bağlanan internet. Hiç unutmam 11 eylül 2005.. evime bağlanan ev teli ve internet hattı. İnternette deli danalar gibi sabahlara kadar dolaşmam,googleden dışarı çıkmamam. Zamanla olunan arkadaşlk sitesi.ve ……………. Sonumun başlangıcı. Pek ciddiye alınmasa da yapılan konuşmalar ve gelen sıradan bir mesaj soğuk rumuzlu bir adamdan. ‘’merhaba,profine baktım. Tanışabilir miyiz?’’
cevap vermedim bile. Sildim. Br süre sonra yine aynı msj. Yine pek kale almadım ve vp vermedim o soğuk rumuzlu adama. İş yerinden görüsturuldugu iki kişi arasındaseçim yapmam istenıyor.. ama ikisinede kanım çok kaynamadı ki. Ailedende biri var bu arada.. onuda istemiyorum sanırım.
Bi kaç gun sonra yıne aynı msj profılıne baktım.. mrhba.. benden de giden yanıt bende senın kine baktım. Ne olmuş.?
Çok kabasın.. madem konuşmayacaksanburada işin ne? Yazmam artık..
Ama devam eden muhabbet
Ve bir ömür,hayaller,üzüntü,keder…………..
Bir süre sonra verilen msnler, ilk fotolar. Tellerin verilmesi ve ilk buluşma.. ramazanın ikinci gunu iftar. Oturaklı,iyi eğitimli,özguveni olan, temiz giyimli,tertemiz bir adam.ha birde şair ruhu var,şiiri seven.. kendi sesindenokuduğu günaydın şiiri .. düzgün diksiyon,ve bni çeken kocaman iriadam ve koca yeşil gözleri. Kibar,,modern ve inançlı. İlk buluşmam da çantamdan uçan 100 dolar…

bu arkasi yarinli konularida hic sevmiyorum
heycan mi katiliyor ne oluyor anlamiyorumki

konu sahibinden 1 dk arayla yazılmış 2 mesaj
ilk mesajınız gayet uzun olmasına rağmen 1 dk sürmüş olamaz yazmanız
2. cevabınız hemen 1dk sonra yazılmış
belli ki ilk mesajınız daha önceden bi kenara kayıtlıydı kusura bakmayın biraz fazla dikkatliyimdir
ilk mesajınız gayet güzel yazılmış
2. mesajınızda ise yazım yanlışları var
bu iki mesaj da sizemi ait?
alıntı mı yaptınız yoksa bu arkası yarın kuşağı
çok uzun sürer mi:delphin:
umarım arkasından üzüleceğimiz bir hikaye çıkmaz

ilk mesajımı yayınlayayım mı yoksa yayınlamayım ı dıye cok dusundum.. sız bılırsınız ama yazacam hayatımı.. beş yılımı sanıyesıne kadar. eşim yanımda ve yazdıklarımı okumasını ıstemıyorum.. dolandırılmadım.. yadadolandırıldıgım adamdan ıkı de cocuk yaptım..

ilk mesajımı yayınlayayım mı yoksa yayınlamayım ı dıye cok dusundum.. sız bılırsınız ama yazacam hayatımı.. beş yılımı sanıyesıne kadar. eşim yanımda ve yazdıklarımı okumasını ıstemıyorum.. dolandırılmadım.. yadadolandırıldıgım adamdan ıkı de cocuk yaptım..

bak ilk yazımda dedim ki inşallah altından üzüleceğimiz bi hikaye çıkmaz
tabi ki yaz tabi ki yardımcı olalım
elimizden geldiğince ama ne yaparsın öyle insanlar gördük ki
neyse bekliyoruz arkadaşım

100 doları sakasına aldım dedi bana..daha bır hafta olmuştu ki,,bu adam hangı mantığımı kullanarak verdımse kredı kartlarımıda aldı.. ben 100doları kurtarma sevdasına mılyarlarca lıra borclandım.. borctan kurtulayım derken adama baglandım..
7 yıllık bır meslk yasantım ve bankada bırıkımım vardı... onuda kaybettım..
31 aralık 2005yılbası gecesı ve bana bır sru vaadı var.. benı çok sevıyor az sabır.. yılbası gunu burnumu kırdı.. sebeb borcumu ödeyelım ve az daha ılgı..

evet yazın devamını çok etkileyici dikkat çekici bir hikayeye benziyor.

iyi eğitim almış mutlu kızımız göz göre göre dolandıran adamla evlenip iki de çocuk yapmış...

çok mu aşık oldunuz?

kan içindeydim..bagıramıyor yardım istıyemıyordum.. kılını kıpırdatmadı.. saf deyin,üniversıte mezunu cahıl deyın,gerizekalı deyın ama ben bu adamı çok sevdim.sabh iki gözum mosmr uyandım.. dudak patlakyuzum kaymıştı.. kollarım,bacaklarım mosmordu. kımselere söylemedım. okul bahcesınden gecerken top burnuma captı dedim.. kimseler sorgulamadı.. inandılar sanırım. çunku bana kımseler kıyamaz kı.. keşke tanıyabılseydınız.... ılgısayarım çöktu,arabam kaza gecırdı borclandım,az sabıret hersey cok guzel olacak.dedi.. pcsını karıstırıken onlarca sevgılısı oldugunu gördum.. bir suru foto yakaladım..

evet yazın devamını çok etkileyici dikkat çekici bir hikayeye benziyor.

iyi eğitim almış mutlu kızımız göz göre göre dolandıran adamla evlenip iki de çocuk yapmış...

çok mu aşık oldunuz?

evet hala dayagını yıyıyorum,,hala maas kartım dahıl tum param onda. ve hala ayrılamıyorum.. çunku nedenını bılmem ama hala sevıyorum..ya da dul olmaktan korkuyorum..

masal tadında tasvirlemeye çalıştığınız bu hikaye ,aşk _ ı memnu 'dan daha bir entrika,şehvet ve gözü kararmakla başlayıp, artık morarmaya dönen bir aşkın sillesi olmasın ...
şimdiye kadar anladığım şudur,temamız bana göre ;
''bile bile lades''

bence fiziksel ve manevi şiddetten dolayı kendinizi değersiz hissediyorsunuz özgüveninizi kaybettiniz.
şöyle bir silkinip uzmn yardımı alsanız belki biraz daha önünüzü görürsünüz.

inanın çok üzüldüm ALLAH SABIRLAR VERSıN

Son düzenleme:
ben ne diyeceğimi bilemiyorum
şu kk da hergün bir yaşıma daha giriyorum inanın(erken yaşlanacam heralde)
yani bi insan nasıl böyle bi aşk besler birisine anlayamıyorum
inanın kınamıyorum anlamaya çalışıyorum ama olmuyor
tasvir ettiğiniz gibi bi adamla hala beraber yaşıyor olmanız
hala bu hayat şartlarına katlanıyor olmanız
ve hala seviyorum diyebilmenizi ben anlamıyorum
tekrarlıyorum kınamıyorum sadece anlamak istiyorum empati yapmaya çalışıyorum
ama olmuyor anlamıyorum kusura bakmayın
kendinize bu kadar zulmünüz neden neden bu kadar acı çektiriyorsunuz kendinize

bana hiç kızma lütfen ..
bu adamı hala seviyor olmanın tek nedeni kendinden vazgeçmiş olman kesinlikle!
sana bunları yaşatan bir adamı sevmek için ,ahmak olmak gerekli ...
hatta üzerine 2 masum çocukk..
niye bu kadar teslimiyetçi oldun ,neden vazgeçtin kendinden bu kadar ,bu kadar değersiz mi kıldırdı sana, seni bu adam ...
bir insana hipnozla bile bunları yaptıramazsın belki...
ama sen, sen olamadığın için boyu eğip bu denli ,aciz kalıp ,hala ruhunu benliğini teslim edebiliyor ve hala gönüllü alışkanlığının etkisinden sıyrılmaya güç bulup ,onunla savaşmamanın korkusuyla ''seviyorum '' deyip kolay yolu seçiyorsun ...

önce kendini sev ,kendini sevmeye başladığın an,onunla savaşma gücü bulup nferet etmeye başlayacak ,sırılacaksın ..

Allah,allah........... madem bunu anlatmayi kafaniza koydunuz sunu parca,parca degilde bir baslik altinda toplasaydiniz hepsini olmazmiydi...? ne bu yaaa....:olmaz:

Allah,allah........... madem bunu anlatmayi kafaniza koydunuz sunu parca,parca degilde bir baslik altinda toplasaydiniz hepsini olmazmiydi...? ne bu yaaa....:olmaz:

hepsini birden anlatsa da tam ne anlattığı belli değil arkadaşın:bbo:
bölük pörçük cümleler, süslenmeye çalışılmış ama olmamışbenneyaptımki

Back