- 7 Mayıs 2021
- 274
- 268
-
- Konu Sahibi kararsizbirisi
Yks grupları haftanın yedi günü uzun saatler boyunca gidiyor diye biliyorum sadece hafta sonu grubu olduğunu sanmıyorum.Merhaba, hafta sonu gidin. Online dinleyin. Akşam dersleri olan yerlere bakabilirsiniz.
Ben de bunu yazacaktım, bu dönemde dershaneye para vermek saflık bence. İnternette çok kaliteli hocalardan ders dinleyebiliyorsunuz. Üstelik bedava ve istediğiniz saatteInternet ders anlatma konusunda derya deniz, geçen gün unuttuğumuz bir matematik konusu açıp dinledik eşimle, hiç tekrar yapmadım hala aklımda. En baştan, çok güzel seviye seviye anlatıyorlar ücretsiz. Bence o sekilde cok güzel ders çalışılabilir dershane istemiyorsanız
Kesinlikle öyle, ellerimizde testler arkalarından koşardık anlatsınlar diye, şimdi öylemi aç internetten anlayana kadar tekrar tekrar dinleBen de bunu yazacaktım, bu dönemde dershaneye para vermek saflık bence. İnternette çok kaliteli hocalardan ders dinleyebiliyorsunuz. Üstelik bedava ve istediğiniz saattedershane büyüsü eskidendi
Şöyle ki aslında ben çalışmaya nereden başlayacağımı bile bilmiyorum.Internet ders anlatma konusunda derya deniz, geçen gün unuttuğumuz bir matematik konusu açıp dinledik eşimle, hiç tekrar yapmadım hala aklımda. En baştan, çok güzel seviye seviye anlatıyorlar ücretsiz. Bence o sekilde cok güzel ders çalışılabilir dershane istemiyorsanız
Hem çalışmaya devam eder, sabah erken kalkıp ise gitmeden biraz çalışırsınız, alsam gelince konu testini çözer pekistirirsiniz
Site ismi vermek yasak değilse yazabilir misinizDershane yerine interneti öneririm. İnternette her derste işinin ehli hocalar dersleri çok güzel şekilde anlatıyorlar. youtubeda birçok video var ama birkac ucretli site var ve matematik, türkçe ve fen derslerinde şuana kadar hiç karşılaşmadigim kadar iyi anlatan hocalara denk geldim. Belki maddi olarak biraz zorlar ama bir dershane kadar da tutmaz. Şimdi sınava hazırlanıyor olsam kesinlikle bu şekilde hazirlanirdim. İngilizce var mı bilmiyorum ama sirf ingilizce için de dershane şart değil bence.
Aslında kendi yapabileceğim dersler internetten yapıp hiç anlamadığım dersler için özel hoca işe anlaşabilirim bu da güzel bir alternatifDershane yerine interneti öneririm. İnternette her derste işinin ehli hocalar dersleri çok güzel şekilde anlatıyorlar. youtubeda birçok video var ama birkac ucretli site var ve matematik, türkçe ve fen derslerinde şuana kadar hiç karşılaşmadigim kadar iyi anlatan hocalara denk geldim. Belki maddi olarak biraz zorlar ama bir dershane kadar da tutmaz. Şimdi sınava hazırlanıyor olsam kesinlikle bu şekilde hazirlanirdim. İngilizce var mı bilmiyorum ama sirf ingilizce için de dershane şart değil bence.
Yasak mı bilmiyorum isterseniz özelden hangi derslere çalışacağınızi söyleyin oradan yazayım size.Site ismi vermek yasak değilse yazabilir misiniz
Önce yksye girip sonra kpss grubna katılacağım.Kpss grupları çok değişik saatlerde olabiliyor
Benim gittiğim yıllarda akşam olan vardı, haftasonu olan vardı, haftaiçi olan vardı
Mutlaka size uyan bi seçenek vardır
Yoğunluk olarak ds yşne kendimden örnek vereceğim
Okula gidiyordum, staj yapıyordum ayrıca haftasonu da dersaneye gidiyordum
Daha yoğun olduğum bi yılı hatırlamıyorum
İsteyince oluyor yani
Teşekkür ederimBenim tavsiyem eğer süreci evde yönetebileceğinizi düşünüyorsanız dersaneye sadece denemelerine girmek için kaydolun ,öyle bir seçenek var bildiğim kadarıyla. Çünkü evde tam ciddi deneme çözme ortamı olmayabiliyor. Sonrasında ise yararlanabileceğiniz o kadar çok kaynak var ki , çözüm videolu kitaplar,soru çözümü için uygulamalar , anlamadığıniz bir konuyu bir sürü farklı hoca anlatıyor mesela,online koçlar vs. Ama mutlaka planlı ilerlemeye çalışın ipin ucu kopunca her şey birikiyor ve bir bakmişsiniz sınav günü gelmiş. Şimdiden başarılar dilerim
Bence sadece sınava odaklanmanız çok daha iyi olur , çünkü yürütmesi zor bir süreç yks. Umarım istediğiniz sonucu alırsınızTeşekkür ederimevde disiplinli ve verimli çalışabileceğimi pek sanmıyorum o nedenle uzman desteği almaya karar verdim şuan için.
Aklıma şuan tek takılan işimi bırakıp sadece buna mı yoğunlaşsam ikisini aynı anda yürütebilir miyim