• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinizi almak istiyorum

son cümlenize kadar size biraz da olsa hak vericek bişiyler arıyordum ama olmadı beee yaptığın çok yanlış bir erkeğin yapması ne kadar iğrençse kadının yapması daha da iğrenç
keşke kendi kendini tatmin etseydinde böyle bir yanlışa düşmeseydin ya da ne bileyim boşansaydında başka bir erkekle öyle ilişkiye girseydin
konu sahibi burdan hiç bir yere dönülmez derhal boşanınnnn....
eşinize daha fazla haksızlık yapmayın!!!

Aci olan o ya. Hic bir sey. Eger benle yapmak istemiyorsa isterse baskalariyla birlikte olabilicegini teklif etmistim zamaninda. Aslinda kendi soruma kendim cevap veriyorum degil mi yazdiklarimla.

Eşiniz aldatilacagini ya da aldatigini biliyor olmali o zaman. 🤔 Eşim bana başkalariyla birlikte olabilirsin dese kendi yapiyor, yapacak demek ki bana da soyluyor diye dusunurum. 🤷 Hani sadakat gosterecek bir insanin teklifi degil.

Ay ne var canım alt tarafı aldattım hemen ayrılmak mı lazım demeye getirmişsiniz sanki. Eşinize söyleyin ve boşanın. Kocanız için üzüldüm aldatılmak kolay değil ve hiç kimse sorumsuz falan diye aldatılmayı haketmez boşanıp ne halt yiyorsanız öyle yeseydiniz

Yapmayın ya, aldatmayın.. Size bunu yazdıran şey sızlayan vicdanınız bence. Yoksa zaten evli değilsiniz ki düzeltme şansınız olsun. Siz başkasıyla berabersiniz artık. İster duygusal ister cinsel fark etmez. Yapacağınız en doğru şey boşanmak çünkü artık ne siz eskisi gibi olabilirsiniz ne de ilişkiniz.

Tesekkur ediyorum sakince fikirlerini dile getirebilen herkese. Ayrilik aylar oncesinde gundeme getirdigim bir konuydu ama son konusmayi yapmak icin biraz ittirmeye ihtiyacim vardi. Suan bunu almis oldum.

Tesekkur ediyorum sakince fikirlerini dile getirebilen herkese. Ayrilik aylar oncesinde gundeme getirdigim bir konuydu ama son konusmayi yapmak icin biraz ittirmeye ihtiyacim vardi. Suan bunu almis oldum.
Kocasına başka kadınlarla birlikte olabilirsin demiş sonra bu teklifi bizzat kendi uygulamış birinin boşanma konuşmasını yapmak için herhangi birşeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Rahatlık konusunda masallahiniz var.

Evliyken baskalariyla birliktelik yasamak bu kadar normal geliyorsa neden evleniyorsunuz ki? Arkadas arkadas takilsaydiniz.

Galiba sinirimizi bozmak icin geldin. Basta adami göm göm sonra libidom de. Tobe tobe ozaman bosansaydinda napiyorsan yapsaydin.

Yani öyle bir konu ki neresinden tutsak ucu ban'a çıkıyor 🙄 boşanın ne yapacaksınız başka? Öyle evlilik mi olur? Evliliğin mantığına ters bir kere.

Yaa hiç dönmez olur mu tabiki döner! Söyleyin sex partnerinize o da bir sevgili bulsun kendine sonra swinger yaparsınız terapi gibi olur! Aldatmışsınız adamı(daha çirkin ne yapabilirsiniz ki?) tabiki boşanın da adama yazık olmasın!

Böyle güzellemeler yapılınca yaptığınız çirkin eylem şirin mi gözükecek???
Boşanın ne yapıyorsanız o zaman yapın!

Merhabalar,
Bir konuda fikrinize ihtiyacim var. 30 yasindayim 10 yillik iliskim var ve bunun 6 yilinda evliyim. Esim en yakin arkadasim, kavgasiz, cok iyi zaman gecirdigim, huzurlu bir evlilik(mutlu demiyorum) . Iki buyuk sorunum ve bir hatam var. Sonuc olarakta bosanma dusuncesi icerisindeyim. Ilk sorunum malesefki esimin sorumluluk alamiyor olusu. Oyun bagimliligi ve oz guven yetersizligi sebebiyle son 5 yilda(farkli bir ulkede yasamaya basladik) evi gecindirme, burokratik islerle ilgilenme, evle ilgilenme sorumluluklarini uzunca bir sure uzerimde tasidim. Son zamanlarda kendiside calismaya basladi ama nedense bir kez gozden dusunce icten ice bu yetersiz kaldi. Ikinci sorun cinselligin olmayisi (yilda 1-2). Zamanla azaldi, konusmayi, tahrik etmeyi denedim olmadi, kendime guvenimi ve bi sure sonra ona istegimi yitirdim. Uzaklastigimi hissettikce o bunu istemeye basladi ama ben artik ona dokunmayi hayal dahi edemez oldum. Son zamanlarda cocuk sahibi olma istegim cok fazla ama hem guvenimin olmayisi (belki sacma bi dusunce ama bana bir sey olursa bir cocugun sorumlulugunu alamayacagini dusunmem) hemde fiziksel olarak mumkun olmayisi beni ayriligi dusunmeye itti. Ve burda benim hatam devreye girdi. Nedendir bilmem artan libiom hayatima bir erkegi sokmama sebep oldu. Ve 5 aylik bir iliskim oldu, olmaya devam ediyor. (ask iliskisi degil).
Gunun sonunda esime haksizlik ediyorum ama en yakin arkadasimi elle tutulur bir sebep yokken (kendi hatam disinda) hayatimdan cikarmak cok zor geliyor. Sizce bu evlilik burdan donermi yoksa artik yeni bir baslangicin vaktimi?
Buradan dönmez.yılda 1,2 defa nedir ya? Bence bu ilişkinin selamını okuyup, kendini# yeni bir hayat kurun.hayatiniza biri girdi diye şimdi linkten linç beğeneceksiniz ama ben katılmıyorum.madem karşılarında kaya gibi sağlam duran bir eş istiyorlar ona göre eşlerinin manevi, fiziksel tüm ihtiyaçlarını karşılaşacaklar.ortada evlilik kalmamış ki aldatma kalsın.bu arada fena linçleneceksin dostum yürek mi yedin? Ne gerek vardı.

Önce boşanın sonra ne yapıyorsanız yapın. Uzun uzun dertlerinizi anlatmışsınız ama şu yaptığınızın asla savunulur mantıklı bir yanı yok. Aldatmayı göze alıyorsanız, cinsel sıkıntınız varsa boşanacaksınız demektir. Neyi uzatıyorsunuz? Yaşattıklarınız başınıza da gelir unutmayın.
Senede 1,2 defa ilişkiye girecek çapı olmayan adamın aldatılınca şoka falan girip, travma falan yaşayacağını mi sanıyorsunuz gerçekten.olmayan evliliğin olmayan aldatması.ben yapılan doğru demiyorum ama ortada karısının ihtiyaçları umrunda olmayan bir erkek var.bu adamın iyi niyetine inanıyor musunuz siz şimdi?.yapılan doğru demiyorum ama sanki herkes normal bir evlilikten bahsediyormuş gibi adamı mağdur ilan etmiş.adam yaşadığını yaşamadan ölmesin.gül gibi karısıyla ilişkiye girmiyor.bu arada dostoyevskiden gelsin.eylemlerimizin ahlaki olup olmadığını içinde bulunduğumuz şartlar belirler.ben buna inanıyorum.

Merhabalar,
Bir konuda fikrinize ihtiyacim var. 30 yasindayim 10 yillik iliskim var ve bunun 6 yilinda evliyim. Esim en yakin arkadasim, kavgasiz, cok iyi zaman gecirdigim, huzurlu bir evlilik(mutlu demiyorum) . Iki buyuk sorunum ve bir hatam var. Sonuc olarakta bosanma dusuncesi icerisindeyim. Ilk sorunum malesefki esimin sorumluluk alamiyor olusu. Oyun bagimliligi ve oz guven yetersizligi sebebiyle son 5 yilda(farkli bir ulkede yasamaya basladik) evi gecindirme, burokratik islerle ilgilenme, evle ilgilenme sorumluluklarini uzunca bir sure uzerimde tasidim. Son zamanlarda kendiside calismaya basladi ama nedense bir kez gozden dusunce icten ice bu yetersiz kaldi. Ikinci sorun cinselligin olmayisi (yilda 1-2). Zamanla azaldi, konusmayi, tahrik etmeyi denedim olmadi, kendime guvenimi ve bi sure sonra ona istegimi yitirdim. Uzaklastigimi hissettikce o bunu istemeye basladi ama ben artik ona dokunmayi hayal dahi edemez oldum. Son zamanlarda cocuk sahibi olma istegim cok fazla ama hem guvenimin olmayisi (belki sacma bi dusunce ama bana bir sey olursa bir cocugun sorumlulugunu alamayacagini dusunmem) hemde fiziksel olarak mumkun olmayisi beni ayriligi dusunmeye itti. Ve burda benim hatam devreye girdi. Nedendir bilmem artan libiom hayatima bir erkegi sokmama sebep oldu. Ve 5 aylik bir iliskim oldu, olmaya devam ediyor. (ask iliskisi degil).
Gunun sonunda esime haksizlik ediyorum ama en yakin arkadasimi elle tutulur bir sebep yokken (kendi hatam disinda) hayatimdan cikarmak cok zor geliyor. Sizce bu evlilik burdan donermi yoksa artik yeni bir baslangicin vaktimi?
Boşanmalısın. Bağımlı ve yetersiz adamdan aile reisi olmaz. Bir erkek olarak saygı da duyulmaz. Erkek atik ve çalışkan olmalı. Olmasa da buna gayret etmeli.

Back
X