Fikrinize ihtiyacm vaarr

İlk önce hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin diyeyim ikiside çok hoş görünüyor ama kavanoz olanı bi açıklarmısın pek anlayamadım açıkladıktan sonra fikrimi söyliycem

canm teşekkür ederm amin inşAllah.. Minik kavanozlar moda oldu bu sene içine minik iki tane kurabiye veya renkli şeker doldurup dağıtıyolar ama ben farklılık olsun diye içine 2tatlı kaşığı türk kahvesi koyucam malum söz yapıyorum kahve ilk sırada gelir vede 40yıl hatır :) snce nasıl?

ben magnetleri çok severim direkt magnet diycektim sana ama magneti nişan veya düğündede dağıtabilirsin benim bi arkadaşım öyle yapmıştı düğün fotğoğrafını magnette bastırmış dağıtmıştı onun için kavanoz derim kahve çok anlamlı olur sözde ve cuk diye oturur o güne ve kavonozlarda çok şirin..evet evet sözünde kavanoz olmalı bence çok değişikler bu arada yardımcı olmamı istediğin başka bir şey olursa ve varsa beklerim büyük bi memnuniyetle yardım ederim bekarım ama söylemesi ayıp zevkliyimdir

BU ARADA msjlarını alıntı ile cvplarsan senin msjları görmem daha rahat olur öyle olmayınca tesadüfen giriyorum öyle görüyorum msjını

Aklıma gelmişken kavanoz ve magneti bir mi verceksin?
Kavanoz için bi fikrim var nasıl yapcaksın bilmiyorum ama benim aklıma şöyle bi sunuş geldi..
Türk kahvesini minik poşete koyup kavanozun içine koyup içine bi kaç tane kuş lokumu koyup kapatırsın kurdeleyle bağlarsın eğer magnetide verceksen magneti de minik bi poşete koyup tepeden delersin kurdeleyide o delikten geçirip fiyonk atarsın düğüm olan yani fiyonkun tam ortasına da uğur böceği veya nazar boncuğu yapıştırırsın nasıl?
Sen çok fazla nete girmiyosun heralde?

canım normalde sürekli netteyim ama dün izinli olduğum için nete girme fırsatım olmadı yoğundum ewdede :) fikirlerin için çok sağol canm ewet sözde her ikisindende dağıtmak istiyorum 100er tane yaptırcm gelen herkese vericem kendimede ayırıcam. Kavanozcuklarımın içine 2tatlı kaşığı kahve birde minik poşetlere tatbaktan kahveli çikolatalar var renkli onlardan koymayı düşünüyodum aslında ama lokumda olabilir :)
Magnete gelinceee onuda çok sade olduğu için magnetin sol üst köşesine fosforlu kurdalelerden minik fiyonk yapacaktm ama şimdi o fiyonkun ortasına minicik nazar böcüğü yapıştırmak istiyorm :) çok sağol yaa böyle telaşlı günlerde destekleyen birilerinin olması çok güzel....

rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ama kahveleride minik poşete koy bence öyle kavanozun içinde pek olmaz sanki..çikolata herkes koyuyo diye bende farklılık olsun diye lokum diye önermiştim ama tabiki tercih senin Allah kolaylıklar versin evet böyle telaşlı anlarda insanın sağ kolu olabilecek birilerinin olması gerekiyor inanki çok samimiyetle söylüyorum ne yardıma ihtiyacanın olursa seve seve elimden geldiğince yardım ederim her ne kadar tanımasamda seni daha yeni muhabbet ediyo olsakta yardımlaşmayı hiç esirgemem bu arada şimdi farkettim senin bloğuna masj atmıştım tabiki geçmiş haftalarda sende yardımlaşmaktan bahsediyordun sende yardımlaşmayı seven birisin

bu arada magnet olarakta 2.olan güzel bence..bide magnet için ayrı bi kurdele niye koyuyosunki daha önce dediğiim gibi olan aklına yatmadımıki? yani magneti de minik poşete koyup tepeden delersin ve kavanozu bağladığın kurdeleyide magnetin o deliğinden geçiririp öyle fiyonk yaparsın en azından insanlara verirken bi bütün olarak verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…