Kızlar Ocak ayında sözüm olacak sözümde bu minik kavanozlardan dağıtıcam içinde 2tatlı kaşığı kahve olacak :) Eki Görüntüle 852189
birde magnet yapmak istiyorum tasarladım ama hangisi olsun sizce? Eki Görüntüle 852190
Eki Görüntüle 852191
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Ocak ayında sözüm olacak sözümde bu minik kavanozlardan dağıtıcam içinde 2tatlı kaşığı kahve olacak :) Eki Görüntüle 852189 birde magnet yapmak istiyorum tasarladım ama hangisi olsun sizce? Eki Görüntüle 852190 Eki Görüntüle 852191
canm teşekkür ederm amin inşAllah.. Minik kavanozlar moda oldu bu sene içine minik iki tane kurabiye veya renkli şeker doldurup dağıtıyolar ama ben farklılık olsun diye içine 2tatlı kaşığı türk kahvesi koyucam malum söz yapıyorum kahve ilk sırada gelir vede 40yıl hatır :) snce nasıl?
canm teşekkür ederm amin inşAllah.. Minik kavanozlar moda oldu bu sene içine minik iki tane kurabiye veya renkli şeker doldurup dağıtıyolar ama ben farklılık olsun diye içine 2tatlı kaşığı türk kahvesi koyucam malum söz yapıyorum kahve ilk sırada gelir vede 40yıl hatır :) snce nasıl?
Aklıma gelmişken kavanoz ve magneti bir mi verceksin?
Kavanoz için bi fikrim var nasıl yapcaksın bilmiyorum ama benim aklıma şöyle bi sunuş geldi..
Türk kahvesini minik poşete koyup kavanozun içine koyup içine bi kaç tane kuş lokumu koyup kapatırsın kurdeleyle bağlarsın eğer magnetide verceksen magneti de minik bi poşete koyup tepeden delersin kurdeleyide o delikten geçirip fiyonk atarsın düğüm olan yani fiyonkun tam ortasına da uğur böceği veya nazar boncuğu yapıştırırsın nasıl?
Sen çok fazla nete girmiyosun heralde?
canım normalde sürekli netteyim ama dün izinli olduğum için nete girme fırsatım olmadı yoğundum ewdede :) fikirlerin için çok sağol canm ewet sözde her ikisindende dağıtmak istiyorum 100er tane yaptırcm gelen herkese vericem kendimede ayırıcam. Kavanozcuklarımın içine 2tatlı kaşığı kahve birde minik poşetlere tatbaktan kahveli çikolatalar var renkli onlardan koymayı düşünüyodum aslında ama lokumda olabilir :)
Magnete gelinceee onuda çok sade olduğu için magnetin sol üst köşesine fosforlu kurdalelerden minik fiyonk yapacaktm ama şimdi o fiyonkun ortasına minicik nazar böcüğü yapıştırmak istiyorm :) çok sağol yaa böyle telaşlı günlerde destekleyen birilerinin olması çok güzel....
canım normalde sürekli netteyim ama dün izinli olduğum için nete girme fırsatım olmadı yoğundum ewdede :) fikirlerin için çok sağol canm ewet sözde her ikisindende dağıtmak istiyorum 100er tane yaptırcm gelen herkese vericem kendimede ayırıcam. Kavanozcuklarımın içine 2tatlı kaşığı kahve birde minik poşetlere tatbaktan kahveli çikolatalar var renkli onlardan koymayı düşünüyodum aslında ama lokumda olabilir :)
Magnete gelinceee onuda çok sade olduğu için magnetin sol üst köşesine fosforlu kurdalelerden minik fiyonk yapacaktm ama şimdi o fiyonkun ortasına minicik nazar böcüğü yapıştırmak istiyorm :) çok sağol yaa böyle telaşlı günlerde destekleyen birilerinin olması çok güzel....