Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kavonozlara bayıldım arkadaşım çok tatlı gerçekten :)) biz de şubat ggibi söz düşünüyoruz ama benim hiç bi fikrim yok söz de yapılan senin yaptığın tarzdaki inceliklerden ( bu kavanozları söze gelenlere mi dağıtacaksın yoksa söze gelen gelemeyen akrabalara eşe dosta herkese mi dağıtacaksın??
kavonozlara bayıldım arkadaşım çok tatlı gerçekten :)) biz de şubat ggibi söz düşünüyoruz ama benim hiç bi fikrim yok söz de yapılan senin yaptığın tarzdaki inceliklerden ( bu kavanozları söze gelenlere mi dağıtacaksın yoksa söze gelen gelemeyen akrabalara eşe dosta herkese mi dağıtacaksın??
teşekkür ederm canm ben nişan yapmak istemediğim için sözüm çok ama çok güzel olsun istiyorum :) bu minik kavanozların içine 2kişilik türk kahvesi koyucam etiketini bastırıp yapıştırıcm kurdalesini falan yapıp hem sözüme gelenlere hemde gelemeyenlere dağıtıcam.. :)