- 26 Ağustos 2015
- 41
- 21
- 38
- 34
- Konu Sahibi Hakuna_matata
Merhaba kizlar. Farkedeceginiz gibi yeni uyeyim fakat genel olarak forumun takipcisiydin. Her neyse cogunuzun insanlara yardim edebilecek tavsiyeler verdiginizi farkettim ve size bir sorayim dedim. Kizlar benim abim 2 yil once evlendi. Kiz istemeden sonra gelinimizin buyuk yardimlariyla!! abim tam bir salak gibi kiz ne istediyse ona gore yapmaya basladi. Ozellikle belirtmek isterim gelinle evlenmelerinden yaklasik 2 yil onceden tanistik kaynastik yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi. Istemeden sonra gelinimiz bir kasildi bi afra tafra yapmaya basladi. Neyse dugun hazirliklari yapilirken ailem yasli oldugu icin kendi ailesi de garip (nasil tabir edecegimi bilemedim asagilamiyorum yanlis anlamayin. Su yonden garip tutucu degiller fakat herseyi kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar) gelinimizde anneleri ceyiz disinda gelinlik, salon vs hicbiseye karistirmadilar. Fakat beni kiran sey suydu gelinimiz gelinlik provasina kardesi ve 2 arkadasiyla gitti, her seyi aralarinda kararlastirip yaptilar bozuldugum konu ise kendi kardesi yaklasik 9 saatlik bir sehirde okuyodu ben yarim saatlik mesafedeydim. Her neyse ben bu duruma bozuldum dugun zaten bir fiyaskoydu ailem abimin yaptiklarindan sonra gitmeyi istemedi ben aglaya aglaya ikna ettimde gittiler. Sonra gelin evlenince bi duzeldi canim cicim oldu. Sorum ise su ben insallah 1 yil kadar sonra evleniyorum annem gelinde senle gelinlik bakmaya provaya vs gelsin senle ablan sayilir diyo fakat ben yasananlardan dolayi cok kirginim gelinimize ama 1 yildir cok iyi sayiliriz ama unutamiyorum bu durumu sizce ne yapmaliyim ben ??
Not:biraz uzun oldu ama okuyanlara tesekkur ederim.
Not:biraz uzun oldu ama okuyanlara tesekkur ederim.
Son düzenleme: