Yok yapmadım hiç bişey de kullanmadımCnm pko için bir ilaç kullandın mi yada herhangi bir kür yaptın mı bu ay?
Şu an çok rahatsızım ama adet olmazsam bi görüncemBu şekilde yorum yapmamız cok zor doktorunuza gorunseniz
Ben genelde adet olmadan önce ovulasyon akıntımı görürüm ardından göğüslerim şişer ve adet olurum. Şimdi böyle olmayınca tedirgin oldum. Göğüs ağrım olmadı bide ovulasyon akıntımı da görmedimBende pko yok ama o kahverengi siyaha yakın adet kanaması, adetin ilk günleri öyle başladığı birkaç ay bende de oldu, doktoruma sorduğumda bir sorun yok sonuçta kanama her ay aynı şekilde seyir etmez demişti. Birkaç güne daha kırmızımsı gelmeye başlar diye düşünüyorum.
Bir de yumurtalik kisti adetle atilirken kahverengi kanama olur diye duymuştum.
Demekki sizin Adete yakın LH hormonunuz çok fazla yükseliyor. Evet Normalde de adete yakın LH hormonu yükselir, fakat yumurtlama zamanındaki kadar yükselip yumurtlama akıntısı geldiğini bilmiyordum. Normal şartlarda adete yakin akıntı olacaksa da, daha katı beyaz bir akıntı gelir, yumurtlamadaki gibi şeffaf kaygan değil.. Göğüs ağrısı olmaması da iyi birşey.Ben genelde adet olmadan önce ovulasyon akıntımı görürüm ardından göğüslerim şişer ve adet olurum. Şimdi böyle olmayınca tedirgin oldum. Göğüs ağrım olmadı bide ovulasyon akıntımı da görmedim
Çok teşekkür ederim. Yani sonuç olarak korunuyoruz ve hamilelik belirtim de olmadı. Evham yapmamalıyım dimi :)Demekki sizin Adete yakın LH hormonunuz çok fazla yükseliyor. Evet Normalde de adete yakın LH hormonu yükselir, fakat yumurtlama zamanındaki kadar yükselip yumurtlama akıntısı geldiğini bilmiyordum. Normal şartlarda adete yakin akıntı olacaksa da, daha katı beyaz bir akıntı gelir, yumurtlamadaki gibi şeffaf kaygan değil.. Göğüs ağrısı olmaması da iyi birşey.
Hamile olma ihtimalim de yok dedin.
Bence sen kilo verdin ve herşey yavaş yavaş normale dönüyorbu adetinde pkodan dolayı olan kistlerin atılacaktır, vücudun önden hazırlık yapiyor ve kahverengi kanama ile yavaş yavaş başlıyor diye düşünüyorum. Doktoruna bir sorarsın, o da sana her ay adet değişkenlik gösterebilir diyecektir. Bu durum birçok kadının başına gelir, normal birşey.
Korunduysaniz olmaz, ama korunduğunuzu zannediyorsaniz da kaçamak olduysa orası muammaÇok teşekkür ederim. Yani sonuç olarak korunuyoruz ve hamilelik belirtim de olmadı. Evham yapmamalıyım dimi :)
yok korunduk :)Korunduysaniz olmaz, ama korunduğunuzu zannediyorsaniz da kaçamak olduysa orası muamma
Pko olduğum için ve kilo aldığım için aşırı düzensiz bu aralar. Kahverengi akıntıyı 2 kere gördüm çok az bir şekilde başka da görmedim.Regli döngünüz kaç günde bir bugün ayın 26sı en son 17 haziranda adet gördüm dediniz kaç gün geldi kahverengi akıntı ? Bir test yapın bence içiniz rahat etsin