Fikrinize ihtiyacım var, bakabilir misiniz?

sonkupa

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
515
218
Kızlar dert değil bu ama , bu cumadan itibaren izne çıkıyorum , Edirne'de eşimin teyzesi var kayınvalidemle bizi çağırıyor , eşim çalışacak gelemiyo , kayınvalidem ben ve kızım gitsek mi acaba? sıkılırmıyım bilemedim. 50 yaş üstü insanlar ve ben olucaz. Onlar da gezer tozarlar ama kafamız uyuşmaz diye ikilemde kaldım.yoksa hiç gitmesemmi? fikir verir misiniz?

Yaş önmli degil kafanizin uyusacagni düşünüyorsanız gidin derim yoksa sizinle ayni yasta insanlarla da bi arada olabilrdnz ama kafa uymadiktan snraaa

Başka gidecek daha iyi yeriniz yoksa gidin bence. Edirne güzel bir yerdir, tarihi dokusu falan. Gezin birkaç gün, evde yemek yap, temizlik yap derdi yok en azından.

Bir de ben yaşlı insanlarla arada takılmayı severim, konuşmayı, muhabbeti hem onlar mutlu oluyor hem de ben birşeyler öğreniyorum. Cidden bu bile ayrı güzellik, tabi o insanların aklı başında olması gerek. Öyle dedikoducu , inciğini cinciğini soran kadınlardan bahsetmiyorum.

Bir de ben kv ve kızımla üçlü olarak vakit geçirmeyi seven biriyim. O yüzden de giderdim senin yerinde olsaydım..

aynen dediğiniz gibi düşünüyorum ama işte emin olamadım

seviyorum , eşim de azcık ona benzese diyorum hatta bazen
hahah o zaman git..ya bazen buyukle buyuk kucukle kucuk olmayi bilmek lazim..kizin icinde iyi olur bence...ben kv mi keske sevseydimde can ataydim gitmek icin..simdi gittigimizde sirf cocuklarimin hatri icin katlanmayi planliyorum..yoska kendi hatri filan kalmadi maalesef. bu yuzden sanslisiniz...birilerinin hatrina baskasina katlanmak cok zor cunku.

kardeşimin de durumu sizin gibi o da bana özeniyor, sağolsun kayınvalidem eşi vefat edeli 8 sene oldu hem ana hem baba bize sayesinde ev aldık nasıl sevilmez

Sizin kararınız ama ben olsam gitmem herkes in yaşam tarzı farklı eşimle gezmedikten sonra onun ailesi ile gezip zevk mi alıcam

Gitmeme durumunda plan yapabiliyorsanız gitmeyebilirsiniz ama evde vakit gecirmek durumunda kalacaksanız gidin derim. Edirne güzel yer Sultan 2.Bayezid Kulliyesi Sağlık Müzesini gezebilirsiniz. Ben çok begenmiştim.

Sizin kararınız ama ben olsam gitmem herkes in yaşam tarzı farklı eşimle gezmedikten sonra onun ailesi ile gezip zevk mi alıcam
kayınvalidemle çok dolaşırız aslında biz, ama eşimin teyzesi ve eniştesi 65-70 yaş civarındalar , ya çok kafa insanlar ama yaşları var sonuçta

kardeşimin de durumu sizin gibi o da bana özeniyor, sağolsun kayınvalidem eşi vefat edeli 8 sene oldu hem ana hem baba bize sayesinde ev aldık nasıl sevilmez
ohh o kv candir..valla ben bana az emek verse dunyayi gozum gormezdi..hani kv ye filan sebepsiz kin gudenleri anlamam zaten..gerci sebepsiz olmaz cogu zaman bu durum ama...cok isterdim kv seveyim..kiymet bilene yapacaksin arkadas..bilmeyenede zirnik yok 1 adima kosarak giderim cunku...

bence plan yapin 5 gun cok cabuk gecer..1 gun carsi pazar yapin..bir gun piknige filan gidin mesela..1 gun cocugunuzu birlikte parka goturun..derken bi bakmissin bitmis 5 gun ve guzel bir ani olarak kalmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…