• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikrinize çok ihtiyacım var 2si arasında kararsız kaldım!!!

jumanji_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
38
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben 20 yaşındayım ve kumralım
:12::12::12::12: chanel coco mademoiselle ve moschino cheap & chic arasında çook kararız kaldım kullanan arkadaşlardan tavsiye rica ediyorumm =)))

Coco Matmazel ve moschino çok çok farklı iki koku. Aynı koku grubu arasında kararsız kalır insan ama bunların ikisi de bence tarz olarak çok farklı. Bence yaşın daha çok genç coco matmazel her yaşta her zaman kullanırsın. Yaz ayında olmamızı ve de her daim kullanabileceğin bir parfümdense deneyip fikir edineceğin bir parfümü seçmeni tavsiye ederim. Yani benim oyum Moschino'dan yana. Kışa doğru ya da kışın matmazel deneyebilirsin ama yine de bence 20 yaş için matmazel biraz erken :82:

eğer daha frapan bir tarzın varsa o zaman chanel al
yok eğer hayatın dersane ve sonrasında sinemaya gitmek aftasonunda arkadaşlarla eğlenmek gibi faal geçiyorsa o zaman daha sportif ve her gittiğin yere uyacak bir parfüm olan moscihoyu seç derim.

krdi kafa dooru der
20 yas ve coco matmazeli bi arada gorunce şoklara uğradım :53:
daha bööle armani remix falan olmalı senin tarzin
ifil ifil lolita kokan :97:

üniversite 3e geçtim hukuk okyuyorum =) yanı tarzım yasımdan bıraz daha olgun diyebilirim. tipim itibariyle de ağır sayılabılecek kokuları kaldırabılıyorum. suan elimde givency absolutely irresistible burberry brit ve hypnotic poison var. gerçekten 2si arasında cokk kararsız kaldım 2sini de cok begendım ama kalıcı olmasını cok ıstıyorum ki 2si de bana kalıcı gibi geldi :106:

evet ikisi de bende var zaten ve matmazeli iyi ki almışımm çok guzell ya ınsan kendini çok asil hissediyor boyle bı kalitee yok :12::12::12::12:

Ben de 20 yaşındayım ve 1 senedir coco chanel mademoiselle kullanıyorum.Derse giderken,akşam dışarı çıkarken kısacası yaz,kış 24 saat sıkıyorum.Çok beğenerek kullanıyorum ve iyi taşıdığıma inanıyorum.Yaşla bir ilgisi yok bence.Arkadaşlarım çok beğeniyor.Çevremden çok soran oluyor.Evet ağır bir koku.Bu yüzden ben her gün 1 fıs sıkıyorum.Bütün gün gidiyor.Çok güzel bir koku.Bitince yine aynı parfümü alıcam.

bu arasında kaldıgın şeyler nedir
yenilir mi içilir mi bacım :KK53:

Back