- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 37
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
Aynen öyle.yol veriyorum ama hep karşıma çılıyor umutamıyormAdam resmen hem karnim doysun hem pastam dursun derdinde.
Yol verin, unutun gitsin..
Seven evlenmezdi değilmi ne olursa olsu bende bunu diyorum ben aileme karşı gelemiyorum diyor.Seviyor olabilirsiniz ama her şeyden önce çocuğunuzu düşünün.
Ayrıca gerçekten sevseydi, kimseyleyle evlenemezdi. Geçiniz bu ayakları.
Seven evlenmezdi değilmi ne olursa olsu bende bunu diyorum ben aileme karşı gelemiyorum diyor.
ozman neden deflarca beni olumdan çevirdin diyorum olmayız diyor
Evet bötle istekler olabiliyor"Evlenince ailemle oturucam, anneme/eve hizmetci alicam/ evlenince de ayrilmayalim devam edelim" ne kadar seversem seveyim bu laf beni o adamdan tiksindirirdi...
Bu tur iliskilerde genellikle cinsellik oluyor. Cinsellik olunca adam birakmiyor. Belli bir sure iliskisini yasayip, sıkılınca turlu bahanelerle ayriliyor...
Her iliskide degil,mutlu ve evlilikle sonuclanan iliskileri tenzih ediyorum,saygi duyuyorum... Ama bir iliakide evlilikten once cinsellik varsa isin buyusu cogu zaman bozuluyor. Adam icin kadinin bir cazibesi kalmiyor,her istedigini aliyor.Benim sadece tahmin yurutme,cinsellik olmayabilir de bu iliskide...
Evladım var evet zaten kendime çok kızıyorum ilgileniyorum onunla ama tinede dünyamın merkezi o gibi kurtulamıyorum bu hastalıktanAilesinin gösterdiği kızı çok begenmistir kesin...Erkek milleti işte şaşırtıcı bir durum değil sözünden dönmesi
Aslında üzülmemeniz için çok büyük bir sebep vermiş "evlensemde goruselim vs" diyerek siz gormemissiniz...
Evladiniz var bosverin 3 günlük insanları sizin oncelikleriniz farklı olmalı
Çok üzülüyorum bu duruma inanın.Adamdaki lükse bak hem evlenecek hem seninle görüşecek .Bunlara rağmen hala seviyorum ayrılamıcam,unutamıcam diyorsan sana da pes