Fikrinize çok ama çok ihtiyacım var

Kusura bakma ama senin gibi annelere böyle bir sürü şey söyleyesim geliyor,nasıl olurda çocuğun varken ben onun için herşeyi yaptım herşeyi diyebiliyorsun bu birrrr...(tahmin edebiliyorum ne olduğunu)
Çocuğunu değil onu hayatının merkezine koydumdiyorsun pes bu ikiiiii...
Adam diğer kadını alacak aldatacak sen metres konumunda bu üççç...
Adam kadına saygı ne bilmiyor ötekini hizmetçi yapacam seni de metres diyor bu dört...
Sen halen sevgiden vs bahsediyorsun.allah aşkına bi kendinize gelin yahu..çocuğuna ve diğer kadına yazık ediyorsun.sana acımıyorum onlara acıyorum...anneysen güçlü olacaksın kusura bakma...yok seviyorum yok bırakamıyorum böyle adi bir insanı nedir yahu nedir,çok sinirlendim.sana teselli verecek değilim...bir kaç hf önce de senin gibi hem parasını hem herşeyini kullandıran çocuklu bir bayan benzer bir konu açmıştı...neden kadınlarımız bu halde,neden bu kadar ezik,anlayamıyorum
Kızmakta haklısınız bende kızıyorum kendime.hemde çok ve üzülüyorum öldüresim geliyor kendimi sandığınız gibi birşey olmadı.
çocuğuma çok düşkünüm elimden geldiğinden fazla ilgileniyorum tek başıma savaşıyorum maddi manevi babası hiç bişey yapmıyor sormuyor bile
ben boşluktayım hemde büyük bir boşluk hergün dua ediyorum kuran okuyorum ama bu hastalık bitmiyor

Kendinize bir iyilik yapın ve bu adamla görüşmeyin.
Söylediklerinin ve yapmak istediklerinin iğrençliğini farkedin.
farkediyorum
istemem ben zaten öyle birşey kendimden çok karşımdaki kadını düşünürüm.
ben bir insana öyle bir kötülük yapamam.
onun sözünede güvenemem
defalarca kanımın son damlasına kadar savaşıcam dedi bu ne demektir uğrunda ölmek demektir ama adam şimdi evlenicem diye tuttrdu

Hic sucu olmayan bir kizi annesinin evine hizmetci olsun diye alacak sonra bosayip geri gonderecek veya bosanmayip onu seninle aldatacak karakterde bir adamla asla ve asla gorusme
Ahlaksiza bak ya!!cok sinir oldum
anneme hizmetçilik yapacak dedi eve t

X