fikriniz gerekiyor...

EbrucuMM

güzel bir ruha aşık
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
32
17
13
32
şu an formasyon sebebiyle başka bir ilde kalıyorum. burada tanıştığım bir kızın kalacak yeri olmadığından 2 gün için gidiş geliş yapıyordu burada kalmasının masrafları yarı yarıya azaltacağını kendisi söyledi. kalacak yerim yok otelde veya öğretmen evinde kalacağım dedi ama başka evler bulup kaldı. hatta bende 1 gün kalabilir miyim diye sorup 4 gün kaldı en sonunda ev arkadaşımın ikazıyla gitmişti. o kıza üzüldüm ve kalacak yer bulmasını ondan daha fazla dert edinip yurtlarla ve apartlarla konuştum bulduğum yerlerle konuşması için kıza numarayı verdim ama aramamış bir arkadaşın evinde kalmış o gün lafa daldık bi kaç gün sonra babamlara aratayım dedi. bulunduğumuz şehirde de bir teyze gel bende kal demiş ondan haber gelsin öyle ararım diyor. arkadaşlarım onun kalacak yeri bedava getirmek için böyle davrandığını uzak durmamı söylediler. kızlar size durum nasıl görünüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…