• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikri Olan Var Mı Kızlarrr

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
kızlar bilenler bilir bebek istediğimi ..fakat bebek düşünenlerin hamam sauna vs.gibi yerlere gitmesinde bir sakınca var mı yani herhangi olumsuz bir etkisi zararı olur mu fikri olan var mı...?

Hamilelerin girmesi sakıncalı ama bebek çalışmasında olanlar için bir şey duymamıştım.
Bence iyi bile olur gevşeme yönünden.

Hamileyken önermiyorlar. Hamilelik ihtimaliniz varsa gitmeyin bence. Hatta, temizliğinden emin olmadığınız bir yere hamile değilken bile gitmeyin derim ben.

Hamilelerin girmesi sakıncalı ama bebek çalışmasında olanlar için bir şey duymamıştım.
Bence iyi bile olur gevşeme yönünden.
kafam çok karışık cuma günü yumurtlama günüm ama çarşamba fln gitsem zararı olur mu yumurtaya fln diyekafam karıştı doktora da sorduğum bir konuydu sıcağın spermlere iyi gelmediğini biliyodum da bayan açısından zararlı mı acaba diye emin olamadım

Iyi bile gelir. Sirf damarlari acilsin gevsesin diye sicak su ve kaplicalara giden arkadaşlarimi biliyorum.

öncesinde iyi gelir..
hatta, zamanında burada okudum. bele sıcak su torbaları koyanlar, yakı yapıştıranlar vardı yumurtlama öncesinde.
masaj da yaptırın ohh..

Idrar yolu iltihabinda ,maydanoz suyunun buharina oturanlar var diye biliyorum.Bebek dusunenlerde yapiyor.Damarlar acilsin diye.Ben de yaptigim ay hamile kalmistim, ama dusuk olmustu.

Idrar yolu iltihabinda ,maydanoz suyunun buharina oturanlar var diye biliyorum.Bebek dusunenlerde yapiyor.Damarlar acilsin diye.Ben de yaptigim ay hamile kalmistim, ama dusuk olmustu.
Sicak iyi gelebilir .Gevseme acisindan

kafam çok karışık cuma günü yumurtlama günüm ama çarşamba fln gitsem zararı olur mu yumurtaya fln diyekafam karıştı doktora da sorduğum bir konuydu sıcağın spermlere iyi gelmediğini biliyodum da bayan açısından zararlı mı acaba diye emin olamadım
Gidin bir şey olmaz yumurtaya. Bebiş gelince gideneyeceksiniz zaten. Keyfini çıkarın, rahatlayın.

Aaaayyy hamam :21:
çok keyif alacağınız kesin.
insan iliklerine kadar rahatlıyor.
hele birde kese ve masaj yaptırırsanız öyle güzel gevşersiniz ki.
bende en kısa zamanda gitmeyi planlıyorum.

kızlar bilenler bilir bebek istediğimi ..fakat bebek düşünenlerin hamam sauna vs.gibi yerlere gitmesinde bir sakınca var mı yani herhangi olumsuz bir etkisi zararı olur mu fikri olan var mı...?

hamile olduğunu bilmeden girersen düşüğe sebep olabilir ama hamile değilsen bir zararı olduğunu sanmıyorum. ben hamile kalmadan 1 ay önce saunaya girmiştim

Sıcak yerler eşiniz gelecekse ona iyi gelmez ama siz hamilelik öncesinde gidebilirsiniz

Back
X