- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
-
- Konu Sahibi Giresuncikamiyursun
Canım genetik test yaptırdınız miMerhaba arkadaşlar 4 ay içerisinde 2 defa Kimyasal gebelik geçirdim maalesef yine hüsran ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tüm testlerimi yaptım olumsuz hiçbir şey çıkmadı Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz Çünkü düşündükçe sebep bulamıyorum çok ağladım üzüldüm
Evet yaptim temizdi pihtilasmada yokCanım genetik test yaptırdınız mi
Canım eşiniz baktırdı mi ? Kalitesiz sperm de kimyasal gebeliğe sebep olabiliyor. Ayrıca düzenli folik asit kullaniyormusunuzEvet yaptim temizdi pihtilasmada yok
Eşim gitmedi ama sorun olsa döllenme olurmuydu ki 4 aydır hergun kullanıyorum folik asitCanım eşiniz baktırdı mi ? Kalitesiz sperm de kimyasal gebeliğe sebep olabiliyor. Ayrıca düzenli folik asit kullaniyormusunuz
Canım sperm kalitesizse kimyasala sebep olabiliyor eşin de gitsin mutlakaEşim gitmedi ama sorun olsa döllenme olurmuydu ki 4 aydır hergun kullanıyorum folik asit
Hatta eğer bir problem çıkmaz ise eşinde keciboynuzu pekmezi kullanmasini tavsiye ederim sperm sayısıni ve hareketliliğini yükseltiyor daha kaliteli bir sperme destek oluyor. Ama mutlaka doktor kontrolü yaptirsinCanım sperm kalitesizse kimyasala sebep olabiliyor eşin de gitsin mutlaka
Teşekkür ederimHatta eğer bir problem çıkmaz ise eşinde keciboynuzu pekmezi kullanmasini tavsiye ederim sperm sayısıni ve hareketliliğini yükseltiyor daha kaliteli bir sperme destek oluyor. Ama mutlaka doktor kontrolü yaptirsin
Sanırım siz bilgilisiniz bu konuda. Bende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım ve halada çocuğum yok. Farklı 2 doktora gittim ikiside baktı herhangi bi sorun olmadığını söyledi. Bu genetik testi nerde nasıl yaptırıyoruz acaba?Canım genetik test yaptırdınız mi
Konunun üzerinden geçmiş ama yazmak istedim.Eşim gitmedi ama sorun olsa döllenme olurmuydu ki 4 aydır hergun kullanıyorum folik asit
Canım merhaba. Ben daha önce genetik test yaptırmadım ama tıbbi genetik uzmanları olduğunu biliyorum hastanelerde sanırım onlar yapıyor hastaneye gidip danışmalara sorarsanız yardımcı olurlar. Fakat eğer sizde bir problem yok ise sorun eşinizde olabilir kimyasal ondanda kaynaklı oluyor. Eşiniz daha önce herhangi bir üroloji uzmanına gözüktü mu?Sanırım siz bilgilisiniz bu konuda. Bende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım ve halada çocuğum yok. Farklı 2 doktora gittim ikiside baktı herhangi bi sorun olmadığını söyledi. Bu genetik testi nerde nasıl yaptırıyoruz acaba?
Çok teşekkür ederim eşim gitmedi hiç daha çok yolum başı diye 1 2 ay daha geçsin dedik olmazsa öyle gideriz diye dün yine gittim kadin doğuma herşey normal dedi muayenede olabilir bisi olmaz dedi kimyasal gebelik için sanırım çok stres yaptım hep aklimdaydi ınslalh seyrine birakicam bu ay hiç takip etmeyeceğimKonunun üzerinden geçmiş ama yazmak istedim.
Kimyasal gebelik oluşan döllenmenin kalitesizliğinden meydana geliyor. Yani Türkçesi vücudumuz beğenmiyor sağlıksız buluyor ve adetle atıyor. Spermlerin kalitesizliği de buna sebep olabilir. Eşiniz 3-4 günlük cinsel perhizden sonra bi test versin ve mutlaka spermlerin morfolojisine de bakılsın. Her hastane morfolojiye bakmıyor sadece sayıya harekete bakıp yolluyor,ondan dedim. Beslenmenizi de bebek istediğiniz dönemde sağlıklı hale getirmeniz lazım. Sigara alkol gibi gibi. İnşaAllah gönlünüzce olur
Yok gitmedi bakaalim bi kaç ay daha olmazsa eşimde gider artik hayırlısı olsunCanım merhaba. Ben daha önce genetik test yaptırmadım ama tıbbi genetik uzmanları olduğunu biliyorum hastanelerde sanırım onlar yapıyor hastaneye gidip danışmalara sorarsanız yardımcı olurlar. Fakat eğer sizde bir problem yok ise sorun eşinizde olabilir kimyasal ondanda kaynaklı oluyor. Eşiniz daha önce herhangi bir üroloji uzmanına gözüktü mu?
Canım dediğim gibi kimyasal eşinizden kaynaklı olabilir esinin bir an önce gitmesi lazım inşallah en kısa zamanda rabbim size bebiş nasip eylesinYok gitmedi bakaalim bi kaç ay daha olmazsa eşimde gider artik hayırlısı olsun
Hayır eşim hiç gözükmedi ben gözükmüştümCanım merhaba. Ben daha önce genetik test yaptırmadım ama tıbbi genetik uzmanları olduğunu biliyorum hastanelerde sanırım onlar yapıyor hastaneye gidip danışmalara sorarsanız yardımcı olurlar. Fakat eğer sizde bir problem yok ise sorun eşinizde olabilir kimyasal ondanda kaynaklı oluyor. Eşiniz daha önce herhangi bir üroloji uzmanına gözüktü mu?
Eşin de gözüksün mutlaka canim kimyasal ondan kaynaklı olabilir eğer sende problem yok saHayır eşim hiç gözükmedi ben gözükmüştüm
Tamamdır teşekkür ederimEşin de gözüksün mutlaka canim kimyasal ondan kaynaklı olabilir eğer sende problem yok sa